Актуално Какво ще се случи...

Кера се сблъсква с кошмар от миналото в „Пътят на честта“

Добави коментар

Напрегнати моменти, разтърсващи събития и шокиращи разкрития очакват героите в новите епизоди на „Пътят на честта“ тази седмица по NOVA.

След като се връща в съзнание в непозната къща, Кера няма да може да повярва, че срещу нея стои Димитър, когото е мислила за мъртъв. Тя е принудена отново да се сблъска с ужаса от миналото, който години наред я преследва и не й позволява да продължи напред. Въпреки огромния страх и стрес, Кера ще опита да се измъкне от кошмарната ситуацията. Какви средства е готова да използва, за да омилостиви Димитър и ще успеят ли тактиките й да проработят върху видимо нестабилния мъж?

От своя страна Калоян не може да си намери място от притеснение след изчезването на Кера. Разбрал от Найденов, че са необходими 24 часа, за да започне официално полицейско издирване, Станков се чувства безсилен и много уплашен. Той не може да бездейства толкова дълго, защото е убеден, че нещо много лошо се случва с любимата му. По тази причина Калоян решава да започне свое собствено разследване, което може да му подскаже къде се намира Кера и виновникът за похищението й. Ще успее ли Калоян да открие важна информация, има ли предположение кой може да се крие зад отвличането и ще се натъкне ли на следи, които биха могли да върнат Кера час по-скоро у дома?

Подозренията на Красимира за случващото се зад гърба й стават все по-натрапчиви. Бизнесдамата усеща, че контролът над ситуацията се изплъзва между пръстите й и съвсем скоро предстои Владимир да предприеме крайни действия за отстраняването й. Зарева много добре знае какво се е случило с предшественика й на тази позиция и не иска да бъде обречена на същата съдба. Тя смята, че има скрит коз, който може да запази живота й. Какъв е той и възможно ли е с него да промени хода на събитията и мнението на Владимир Ленков?

Не пропускайте „Пътят на честта“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пътят на честта

Тежки изпитания и критични ситуации бележат финала на „Пътят на честта“

Предадено доверие в „Пътят на честта“

Тъмни сделки и сериозни съмнения в „Пътят на честта“

​Дълбоко заровени тайни от миналото изплуват тази седмица в „Пътят на честта“​

Задкулисни схеми изострят отношенията в „Пътят на честта“