Архив VIP Brother

Първи Номинации „Очи в очи“ тази вечер във VIP Brother 2013 по Нова ТВ

Добави коментар

В лайв изданието в сряда, 16 октомври от 20:00 часа Съквартирантите ще направят своя избор пред останалите участници

В лайв изданието в сряда, 16 октомври от 20:00 часа Съквартирантите ще направят своя избор пред останалите участници

Добави описаниеВ сряда, 16 октомври точно в 20:00 по Нова ТВ в Къщата на VIP Brother 2013  Съквартирантите отново ще трябва  да номинират някой от останалите участници, но днес това ще се случи „очи в очи”. За първи път Съквартирантите ще се изправят един срещу друг, обявявайки на глас своя избор за Номинации пред останалите Випове. Зрителите на Нова ТВ ще станат свидетели на първите Номинации, които ще се разиграят директно в ефир. Как ще приемат звездите избора на останалите и дали това ще е повод за разрив на отношенията в Къщата, ще разберем в лайв предаването тази вечер.   

Седмичната Номинационна игра, подготвена от BIG Brother е наречена „Аз обичам България” по едноименното предаване на Нова ТВ. Водеща на играта ще бъде Ивелина Павлова. Съквартирантите отново ще бъдат разделени на два отбора син и червен, а в ролята на капитани ще бъдат Мира Радева и Павел Чернев.

Добави описаниеВ отбора на Мира ще влизат Ирина, Станка, Мишо, Пламен и Лияна, а в отбора на Павел –Тервел, Стойко, Ваня, Йоана и Мариан. На всеки един от Съквартирантите ще бъде задаван въпрос, свързан с неговите познания за България. Той ще трябва да държи кутия в ръка, в която ще бъде поставена бомба. Кутията ще гръмва при неизпълнени условия от страна на Съквартирантите. Как ще се справят отборите и кои от участниците ще се окажат подготвени по родните въпроси, зрителите ще видят тази вечер от 20:00 часа.

Пламен и Йоана отново ще разискват сложните си отношения в среднощен разговор. Предстои да разберем дали Пламен ще намери път към певицата или двамата ще сложат истински край на приятелството.

Тази вечер гости в студиото на Ники Кънчев ще бъдат водещата на предаването „На Кафе” – Гала,  чаровната Вихра Петрова,  Диджей Дамян и бившите участници в BIG Brother– тризначките  Вяра, Надежда и Любов.

Кои ще бъдат следващите Номинирани, в чия полза ще приключи Номинационната игра и как истината, казана в очите, ще провокира Съквартирантите, разберем довечера на живо от 20.00ч. по Нова Тв.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ВИП БРАДЪР

VIP Brother 2017 стартира с любовни драми

Наско е големият победител във VIP Brother 2018

Без изненади във VIP Brother: Кулагин с най-много номинации

Азис отново във VIP Brother

Хитовият индийски сериал „Малката Джулка“ превзема Къщата на Big Brother