Актуално В програмата

Отборът на мъжете в Hell’s Kitchen 6 загуби още един от своите

Добави коментар

Новият епизод на Hell’s Kitchen 6 поднесе много обрати и втори изгонен участник само за една седмица.

© NOVA / Красена Ангелова

Това е програмистът Пламен Сакалийски, който се раздели с мечтата да спечели наградата от 100 000 лева.

Вечерната резервация се превърна в истинско фиаско и доведе до елиминация в мъжкия отбор. Готвачите от двата отбора продължиха да правят грешка след грешка, но най-лошо се представиха Светла от червените и Пламен от сините. Разочарованието за шеф Ангелов стана още по-голямо след като се наложи ВИП гостите на мъжете - астрофизикът Никола Каравасилев и неговите ученици, сами да приготвят и сервират вечерята си.

В първото изпитание сините и червените трябваше да приготвят тристепенно меню за спасителите от дирекция “Аварийна помощ и превенция”, които нямаха търпение да опитат техните специалитети. С напредването на играта мъжете набраха комфортна преднина и всичко изглеждаше решено в тяхна полза, но няколко сгрешени бургера обърнаха играта и жените съумяха да триумфират само секунди преди колоритният Чоткин да успее да издаде последната чиния за своя отбор.

Победата на “Червените дяволи”, както сами се наричат, се оказа дори още по-сладка, защото означаваше, че ще получат възможност да отидат на гости на един от своите. Честта получи кметицата на село Върбешница Магдалена, която грабна вниманието на зрителите след като готви с бална рокля за шеф Ангелов по време на първото изпитание в Hell’s Kitchen.

В следващия епизод на най-горещото кулинарно риалити в българския ефир участниците от звездния отбор ще се отправят на пътуване с машината на времето като приготвят някои от най-любимите си детски закуски. Какво са хапвали Гатьо и Кобилкина като малки? И кой ще спечели имунитет?

Не пропускайте новите епизоди на Hell’s Kitchen 6 във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: ​Hell’s Kitchen

Провокативната сладкарка Стефани напусна Hell's Kitchen

Шеф Ангелов изгони още една от звездите в Hell’s Kitchen 6

Конфликт от ревност разтърси Hell's Kitchen

Извънредно положение в Hell’s Kitchen тази вечер

Шеф Ангелов шокира всички с решението си в Hell’s Kitchen