Актуално В програмата

Оперно пеене и благотворителност откриха X Factor кастинга в Пловдив

Добави коментар

Артистичен рапър и студент, амбициран да създаде „холдинг за таланти”, сред първите кандидати за слава в града на тепетата

„Аз ще бъда новият X Factor” – тази фраза, но изпята в оперен аранжимент звучи на кастинга на X Factor, който започна днес в Пловдив. Амбициран да внесе жанрово разнообразие във формата и да направи истинско шоу, талантът от града на тепетата се закани да впечатли екипа на шоуто именно с оперно изпълнение, съчетавайки го обаче с елементи на съвременно звучене.

И докато оперният глас бе с дългогодишен музикален опит зад гърба си, млад рапър призна, че се увлича по насеченият ритъм само от няколко месеца. Въпреки това пловдивчанинът не крие, че е артистична натура – зад гърба си вече има участие в множество пиеси, а за кастинга на музикално шоу №1 в света бе „въоръжен” с репертоара на един доказан рапър – Еминем.

Освен артистичността пловдивските претенденти за слава се оказаха и със сериозен бизнес нюх и желание да помагат на хората. 18-годишно момиче от Пазарджик се занимава с музика от 10 години, но безспорно най-яркият спомен, който има, е благотвотрителният концерт в помощ на онкоболно дете, който организира сама. Историята на болното момиченце прочита в пазарджишки вестник и не се поколебава и за миг, че трябва да направи нещо, за да му помогне. Резултатът е повече от окуражаващ – близо 4 000 души препълват зала с капацитет от по-малко от 1 500 зрителя, а със събраната сума от 22 000 лв. успява да помогне за лечението на детето. Освен с музикалния си талант, с бизнес нюх се открои друг кандидат за титлата „X Factor на България” – пловдивски студент убеден, че по примера на американските бизнес модели може да създаде „холдинг на таланти” и у нас, при който различни артисти в сферата на музиката, актьорството, режисурата и други области могат да формират самостоятелна и самофинансираща се бизнес структура.

Оперно пеене и благотворителност откриха X Factor кастинга в Пловдив

Какви таланти ще даде Пловдив на третия сезон на музикално шоу №1 в света и дали новият X Factor няма да е именно от града на тепетата, предстои да разберем – днес и утре /12 юли/, когато екипът ще посрещне всички музикални таланти от града и региона. След Пловдив следващата и последна спирка от X Factor кастинг турнето е София – от 14 до 16 юли, в НДК, Studio 5.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor