Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.67 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Близките на Кумру и Джанер са шокирани от новината, че двамата ще се женят, но в крайна сметка я приемат. Ендер е най-щастлива от всички! Джулия е решена да попречи на Дуан и Йълдъз да се оженят. Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 67 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

В сезон 6, епизод 66 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру взема неочаквано решение, което ще промени живота ѝ. Как ще реагира на това решение Селим?


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.67 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 30 ноември 2023 по bTV.

Близките на Кумру и Джанер са шокирани от новината, че двамата ще се женят, но в крайна сметка я приемат. Ендер е най-щастлива от всички!

Селим е разстроен и не вярва, че Кумру е бременна от Джанер.

Джулияе решена да попречи на Дуан и Йълдъз да се оженят. Тя убеждава Туче, приятелката на Емир, да се премести с него при Йълдъз и да ѝ докладва за случващото се там.

Йълдъз веднага разкрива играта на Джулия и Туче. Какво ще направи?

Дуан предлага на Кумру да се омъжи в роклята на баба си. Кумру казва на баща си, че е правилно да предложи Йълдъз да се омъжи в роклята на баба ѝ.

Всичко за „Опасно изкушение“

След като вижда снимките на Селим и Зейнеп, Кумру решава да скъса със Селим завинаги, но и да го нарани. Джанер се съгласява да каже, че той е баща на детето ѝ и ѝ казва, че е до нея до края, каквото и да направи.

Всички са шокирани, когато Кумру и Джанер съобщават новината, че очакват дете и ще се женят.

Дуан и Хандан имат своите съмнения, но не ги притискат прекалено.

Йълдъз го е очаквала, защото е забелязала, че Джанер е влюбен в Кумру. Тя говори с Дуан за тях и му казва, че Джанер е добър човек и никога не би наранил Кумру.

Ендер е щастлива, защото брат ѝ се жени в богато семейство, и започва да крои планове за сватбата и за образованието на племенницата си, за да я превърне в свое копие.

Джанер казва на сестра си, че с Кумру не планират да правят сватба, но тя е категорична, че трябва да направят по-хубава сватба от тази на Дуан и Йълдъз и тя ще говори за това с Кумру и добавя:

-Кумру е част от семейството ни и ще свикне да прави това, което аз ѝ казвам!
-Навлизаме в труден период в живота си, да ни е честито!
-Аз съм крайно рационален човек, какво има общо изпълняването на нарежданията ми с трудностите в живота! Кажи ми Джанер?! А и Кумру ще се свикне, ти не трябва са ек тревожиш!

Действието се пренася в имението, където Хандан пита дъщеря си, дали не е полудяла. Кумру я пита, да не би да предпочита Селим. Хандан я пита, дали е нужно да се омъжва. Кумру ѝ отговаря, че иска да стане майка, но не иска детето ѝ да расте без баща. Хандан я пита, дали е сигурна, че бащата на детето е Джанер.

-Ако не е той, защо да казвам, че е той, а и Джанер ще приеме ли?
-Добре, миличка, искам само да си щастлива! Ако вече си го решила, аз няма какво да кажа! Дано си го обмислила!
-Мамо, уверена съм, а Джанер никога не би ме наранил!

Хандан ѝ казва, да не забравя, че сестрата на Джанер е Ендер. Кумру потупва майка си и казва, че няма проблем.

Хандан моли Кумру да отиде да говори с баща си, за да се успокой. Както знаем Кумру е слабото място на Дуан и той бързо омеква и щастлив прегръща дъщеря си.

Действието се пренася в съседното имение, където Асуман казва на Зейнеп, че Кумру е бременна и ще се омъжва за Джанер. Йълдъз добавя, че сега Селим е свободен. Зейнеп отвръща, че съчувства на Селим, че Кумру го излъга, а сега и това.

Асуман казва на дъщерите си, че Кумру е уцелила в десетката, като е избрала да се омъжи за Джанер, защото той може да не е богат, но е добро и свясно момче. Йълдъз казва на сестра си да се обади на Селим и да му съобщи новината.

Зейнеп се обажда на Селим, а той я пита, дали и тя е разбрала. Селим е сигурен, че Кумру или не е бременна, или бебето е негово. Той е решен да се изправи пред Кумру и да ѝ потърси сметка. Зейнеп го съветва да почака, докато нещата се по-успокоят.

Джулия иска да попречи на Дуан и Йълдъз да се оженят. Аслан я пита, какво иска да напри, а тя му отговаря, че трябва да започнат да използват хората, които досега са изхранвали.

-Туче ли? -досеща се Аслан.
-Същата, кажи ѝ да дойде!

Туче идва при Джулия, която ѝ казва, че Йълдъз ще се омъжи за Дуан, но продължава да се занимава с нея. Туче не разбира какво прави Йълдъз, а Джулия ѝ отговаря, че глупави детски неща, но и тя си има гордост и мнение, затова иска да отговори на действията на Йълдъз.

Туче я пита, какво трябва да направи.

-С Емир трябва да се преместите при Йълдъз! Трябва да видиш какво става в дома ѝ и да ми докладваш, така ще ми помогнеш за отмъщението!

Туче веднага се съгласява да ѝ помогне, но не знае как да го каже на Емир, а Джулия ѝ отговаря, че тя ще се заеме.

Седаи се обажда на Емир и му казва, че Кумру е бременна от Джанер. Емир се чуди, защо Джанер не им е казал. Емир му казва, че ще си вземе отпуск и ще си дойде.

За да не разбере Емир, че праща Туче като шпионин, Джулия се преструва, че ѝ се кара, че заради Емир си пренебрегва работата си. След това Емир предлага на приятелката си да заминат за известно време - точно това, на което се е надява Джулия.

Кумру и Джанер си говорят по телефона. Джанер ѝ казва, че майка ѝ се е успокоила, дори чува, че се смеят със сестра му. Джанер я пита, как е баща ѝ. Тя му казва, че ще приеме, защото те двамата в крайна сметка са взели решение.

-Кажи ми ти как си? Добре ли си? – пита Кумру.
-Аз съм добре, Емир и Седаи ще ми се разсърдят, но аз ще го уредя, спокойно!
-Джанер, наистина много ти благодаря! Не мога да ти се отплатя!
-Кумру, не говори така! С теб тръгнахме по този път и аз ще бъда до теб!
-Добре, нека страстите се успокоят и ще вечеряме семейно!
-Добре, добре!
-Хайде, целувки!
-Целувки!
-Хайде, чао! - казва Кумру и затваря.

Селим не спира да звъни на Кумру, но тя не му вдига.

Емир се обажда на Йълдъз и я пита, дали може да останат при нея с Туче, защото двете с Джулия са се скарали. Йълдъз му отговаря, че няма проблеми, но веднага разкрива играта на Туче и Джулия и казва на Седаи да проучи с какво Туче се е занимавала преди Джулия. Седаи ѝ казва, че ще помоли Джанер за помощ, защото е добър в това.

Седаи първо навиква Джанер за това, че не му е казал, че ще става баща, а след като се сдобряват му казва, че Туче и Емир се върнаха при тях, защото Джулия ги е изгонила.

Джанер казва, че това е много съмнително, а Седаи му отвръща, че и те мислят същото и трябва да проучат миналото на Туче. Джанер се заема със задачата.

Дуан предлага на Кумру да се омъжи в роклята на баба си. Кумру му отказва, като казва, че той трябва да окаже тази част на Йълдъз, защото тя постоянно се състезава с нея и ще се обиди. Дуан казва, че не се е сетил за това и утре ще говори с Йълдъз. Кумру му казва, че много държи и тя да присъства, когато казва на Йълдъз, защото не иска да изпусне изражението ѝ.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...