Актуално Какво ще се случи...

Решението на Кумру! „Опасно изкушение“ с.6, еп.66 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кумру взема неочаквано решение, което ще промени живота ѝ. Как ще реагира на това решение Селим? Вижте още какво ще се случи в сезон 6, епизод 66 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа по bTV.

В сезон 6, епизод 65 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз решава да започне подготовка за сватбата си с Дуан, но си представя бъдещото си с него след няколко години и е потресена. Какво ще ѝ каже Дуан? Какви са тревогите на Кумру за бъдещото?


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.66 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 22:00 часа на 29 ноември 2023 по bTV.

Джулия използва Зейнеп, за да раздели Селим и Кумру.

Джулия също така си отмъщава на Ендер, като я злепоставя в едно телевизионно предаване.

Йълдъз се преструва, че е болна, за да изпита Дуан. Той обаче разкрива играта ѝ. Какво ще направи?

Кумру взема неочаквано решение, което ще промени живота ѝ.

Как ще реагира на това решение Селим?

Джулия използва Зейнеп, за да раздели Селим и Кумру.

Джулия използва Зейнеп, за да раздели Селим и Кумру.

Следвайки плана на Джулия, Аслан моли Емир, да помоли Зейнеп, за да отиде и вземе един пакет за него от един магазин. В същото време Джулия уж случайно среща Зейнеп пред същия магазин и я моли да седнат и поговорят на кафе за Селим.

Джулия казва на Зейнеп, че със Селим са много стари семейни познати и той много често е говорел за нея, че му е много скъпа. Зейнеп отговаря, че и Селим означава много за нея.

-Жалко, че преминава през всичко това, а и сега тази стрелба пред болницата – позахвърля Джулия.
-Какво, каква стрелба? – пита притеснена Зейнеп.

Джулия казва, че определено някой се опитва да убие Селим, но тя не знае кой е, защото не е запозната с живота на Селим, лъже Джулия. И пак подхвърля на Зейнеп, че Селим ѝ се е обадил, че е отишъл в един хотел в Сапанджа, за да се защити.

-Зейнеп, ти не ме харесваш, заради сестра ти, но аз не съм направила нищо на Йълдъз, но тя не ме харесва, защото съм приятелка с Дуан?! Винаги съм ценяла всичките си приятели, откровена съм с теб! Не мисля, че в такъв момент трябва да оставяш Селим сам!

Зейнеп отговаря, че е така, но Селим не ѝ е казал нищо и тя не може да направи нищо за него. Джулия отвръща, че Селим се притеснява да ѝ се обади, защото я обича, но си мисли, че я е наранил, заради аферата си, която вече е приключил. Тя предлага на Зейнеп да отиде и изненада Селим. Зейнеп моли Джулия да ѝ даде адреса на хотела. Джулия ѝ дава адреса, като я предупреждава да не му казва, че тя ѝ е казала.

Седаи идва при Йълдъз и я пита, дали е болна, а тя му отговаря, че иска да изпита Дуан. Седаи ѝ съобщават, че довечера ще влизат взлом и му трябват хора. Йълдъз му отговаря, че не може да дойде, защото го играе, че е болна. Седаи я моли да поговори с Ата, като му каже, че ще дойде на приключение с него и Джанер, като уточнява, че само ще си поиграят, за да уволнят Емир.

Йълдъз се обажда на Ата и той идва с дъщеря си. Седаи предлага на Ата да поиграят довечера на нещо като пейнтбол. Ата му казва, че обожава тази игра. Йълдъз пояснява, че ще си поиграят, но също така искат и да си върнат Емир, които той познава. Ата се съгласява да участва.

Дуан праща Мете, уж да даде някой неща за децата, но всъщност иска да провери, дали Йълдъз наистина е болна. Мете пристига, а Айсел го посреща, взема торбите и го отпраща като му казва, че Йълдъз има гости. Мете веднага се обажда на Дуан и му казва, че Айсел не е казала, че Йълдъз е болна, а че е имала гост.

Действието прескача във вечерта. Джанер, Седаи и Ата пристигат близо до чифлика на Джулия. Тримата влизат в чифлика, но са заловени в момента, в който искат да пуснат конете. Емир е изненадан да види приятелите си, а те му казват, че са дошли да го поздравят за новата работа. Идва и Джулия, която се ядосва, като вижда приятелите на Емир в чифлика, дошли без предупреждение. Туче и Емир също се ядосват и момчетата си тръгват, доволни, че поне малко са размътили водата.

Зейнеп отива в хотела, където е отседнал Селим и казва на рецепцията да му съобщят, че тя го търси. Селим слиза и се интересува откъде знае, че е тук. Тя му обяснява, че е разбрала за стрелбата от новините, а собственика на хотела ѝ е приятел и той ѝ е казал, че той е тук.

-Искаше ми се никога да не бях срещал Кумру, защото всичко ми се случи след нея, но да си призная имам слабост към нея!

Зейнеп го успокоява да не обвинява себе си или другите, защото всичко ще мине. Тя му казва, че е много късно и трябва да си тръгва. В този момент Аслан ги снима как се прегръщат и се сбогуват. Джулия изпраща по куриер на Кумру снимки на Селим и Зейнеп.

Джулия си отмъщава на Ендер като я злепоставя в едно телевизионно предаване, където Ендер гостува, където приятел на Джулия казва, че скиците на бижутата, които Ендер прави са крадени от марката Тифани.

След като Дуан разбра от Мете, че Йълдъз се преструва на болна, той се прави на безразличен и ѝ казва, че излиза с приятели, за да се отпусне малко. Йълдъз тръгва след него разгневена и бясна, но когато пристига в заведението, Дуан я чака с романтична изненада. Двамата се съгласяват да не си играят игрички един на друг.

Действието прескача на сутринта. Езги носи на Кумру плик, който е оставен в пощенската кутия. Кумру отваря плика и вижда снимките на Зейнеп и Селим.

Действието прескача при Ендер, която разказва на Хандан, какво се е случило в телевизионното предаване и какво смята да прави, когато идва Джанер и им съобщава, че Кумру току-що се е обадила и кани всички на обяд.

Йълдъз също получава съобщение от Кумру за обяда и казва на Седаи да вземе децата и да тръгват.

Щастлива Кумру се обажда на Селим и му казва, че иска да му съобщи една добра новина и му казва, че си пуска телефона на високоговорител и слиза в хола, където са се събрали всички.

-Преди да седнем на масата, искам да ви кажа една хубава новина: Очаквам бебе! Бащата на бебето е Джанер! Ще се женим!

Всички присъстващи са шокирани от новините, които току-що съобщи Кумру.

Селим иска да каже нещо, но Кумру му затваря и подканя Джанер: -Скъпи, ако искаш кажи ти нещо?!

-Да, ще се женим! – казва с усмивка Джанер.

-Това го разбрахме, но защо? – пита Хандан.

Кумру отвръща, че тя вече им е казала.

Ендер скача от стола си и казва, че е шокирана, но е ужасно щастлива и прегръща Кумру и Джанер.

-Ще имаш бебе и Джанер е бащата, така ли? – пита Дуан.

-Да, аз съм бащата! – отговаря Джанер.

Хандан се интересува откога двамата са любовници. Джанер отговаря, че от известно време и са много щастлив. Дуан ядосан излиза, че Кумру му е казала чак сега. Ендер ги успокоява, че гневът на Дуан ще премине.

Йълдъз, която последва Дуан, го пита, дали не реагира твърде остро. Той я пита, как да реагира, когато дъщеря му е казала, че е бременна и се омъжва.

-Можеше да е бременна и да не се омъжва! – отвръща Йълдъз.

-Джанер, какво е това, не беше ли влюбена в Селим?!

-Все едно не познаваш дъщеря си? Ти без това не би одобрил който и да е, какво се е променило?

-Като одобрих Селим, какво стана?

-Какво му е на Джанер? Може да е брат на Ендер, но е добро момче, а и мисля, че отдавна е влюбен в Кумру!

Дуан е изненадан от думите на Йълдъз. Тя обяснява, че е усещала когато е била с тях и ще е хубаво той да се пренастрои, защото Джанер е добър човек.

Джулия пристига при Селим и го пита какво е станало. Селим ѝ казва, че Кумру е бременна от Джанер и ще се женят и му го е съобщила, докато е казвала на цялото си семейство за това.

Селим казва, че ако Кумру наистина е бременна, то бащата трябва да е той, и нещата се променят, защото никой не може да му открадне детето!

Как Селим ще се справи с новината за бременността на Кумру. Ще разбере ли дали той е бащата на детето?

Ще се съгласи ли Дуан да даде благословията си за брака на Кумру и Джанер?

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...