Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.35 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан купува на Йълдъз скъпа кола за Нова година. Ядосана Йълдъз му връща ключовете, пред очите на Ендер, която се вбесява. Вижте какво ще се случи в сезон 6, епизод 35 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 19 септември 2023 по bTV.

В сезон 6, епизод 34 на турския сериал „Опасно изкушение“ Селим има афера с Хандан. Хандан решава да направи парти, за да представи Селим на семейството си.


НА КРАТКО какво се случва в с.6, еп.35 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 19 септември 2023 по bTV.

Енгин казва на Зейнеп, че тя я е господарката на къщата и може да покани, който си пожелае на новогодишното парти, което организира Хандан.

Кумру казва на Джанер, че е успяла да убеди Емир да говори с него, като е използвала „малка“ лъжа.

Дуан изпраща на всички в къщата на Йълдъз скъпи подаръци за нова година, а на Йълдъз подарява кола. Ядосана Йълдъз отива и връща подаръка на Дуан пред очите на Ендер, която се вбесява.

На вечеря Енгин пита Хандан, дали е казала на Зейнеп за партито, което е решила да правиш в дома им.
-Да, да разбира се, ако иска да се включи!
-Как така ако иска?! Зейнеп, ти не искаш ли? – пита Енгин, а Зейнеп му отговаря, че не си пада по такива неща, но Хандан е решила, че е по-добре да си стои в стаята. Енгин се възмущава, а Хандан отвръща, че е казала така, защото е мислила, че ще ѝ е скучно.
-Защо да ѝ е скучно?! Майка ѝ ще дойде, Йълдъз също, всички ще присъстват! – казва Енгин.
-Не знаех! – отвръща Зейнеп.
-Зейнеп, ти си господарката тук! – казва Енгин.
-Като я наричаш така, моля те внимавай, защото е поставено лице! – ядосва се Хандан, а Енгин отвръща на сестра си, че ако не иска няма да има парти и се обръща към Зейнеп като ѝ казва да си помисли и да покани приятелите си.

Хандан казва, че Ендер и Дуан ще дойдат, затова не иска напрежение. Зейнеп отговаря, че те с Ендер и Дуан нямат напрежение, но ако искат може да не идват.

-Ще ги поканим, ако искат нека да дойдат! Не може да мислим, кой с кого е скаран! – казва Енгин, а Хандан ядосана се съгласява.

Кумру се прибира вкъщи, а Джанер веднага я пита, дали е говорила с Емир. Кумру му отговаря, че го е уредила и утре Емир ще говори с него. Джанер я пита, какво е казала на Емир, а тя му отговаря спокойно, че му е казала, че е тежкоболна и има проблем с мозъка.

-Боже, ти полудя ли?
-Е, какво да направя? Не исках да му казват такива неща, но като пита, дали е болест, не се сетих за друго и казах да!
-Кумру, Емир е емоционален и ще разкаже на всички!
-Да беше говорил ти с него, защо помоли мен?!
-И с тази лъжа ли трябва да се занимаваме!
-Аз започнах, а останалото зависи от теб! Аз казах на Емир, ще се оправя, а също така му казах, че само тримата знаем тази тайна и го помолих да мълчи!
Докторът се обажда на Кумру и я пита, какво прави, а тя му казва, че си е у дома и си почива. Селим решава да направи изненада на Езги, но в къщата на Езги няма никой.

След вечеря Енгин казва, че са му направили много изгодно предложение за един от парцелите гора, които притежава, защото искат да построят на него комплекс.

Хандан веднага се интересува, колко парцела ще получат, а Зейнеп е против изсичането на гората и строежа. Енгин казва, че и той мисли като Зейнеп, затова смята да им откаже.

Енгин предлага на Зейнеп да му помага в работата и утре заедно да отидат и съобщят решението, че няма да продадат гората за строеж.

Ендер казва на Дуан, че Хандан организира парти. Дуан я пита, дали ще отиде. Ендер му обяснява, че иска да отиде, но там ще бъдат много нейни познати и ако отиде сама ще даде повод за клюки.

Дуан се съгласява да я придружи и пита, кой друг ще дойде. Ендер го пита, дали пита за Йълдъз, защото по-принцип не се интересува от списъка с поканените.

Сутринта в имението на Йълдъз Мете носи новогодишни подаръци от Дуан.

Емир и Джанер си говорят на оградата на двете имения.

-Джанер извинявай, само като се сетя, че ти се сърдя, а тя е на смъртен одър!
-Добре, Емир всичко мина!
-Как е минало? Момичето има сенки под очите, не е наред с главата, какво ще правим?
-Няма какво да се направи! Всичко е под контрол, ще се оправи, ти не се тревожи! Но, да си остане между нас! – казва Джанер и двамата с Емир се прегръщат.

Емир влиза в хола, където Асуман, Седаи, Айсел и децата разопаковат подаръците от Дуан. Емир пита, дали дядо Коледа е минал, а Седаи казва, че дядо Дуан е изпратил подаръци за всички. Идва и Йълдъз, а Айсел ѝ посочва нейния подарък букет цветя, като допълва, че има и картичка.

-На нас скъпи подаръци, а на нея букет цветя! – ядосва се Асуман.
-Като не му обръща внимание и цветята са много! – казва Емир.

В букета Йълдъз намира кутия, а като я отваря вътре открива ключ за кола с картичка, на която пише: „Приятно шофиране с децата!“

Всички излязат отвънка, за да видят колата. Емир пита Йълдъз, дали знае колко струва тази кола, а Асуман казва, че Дуан за всичко се е погрижил, дори за детските столчета. Йълдъз им казва да се прибират, а тя ще говори с Дуан. Асуман я пита, дали ще му благодари.

-Да, мамо, веднага! Това е обида! Ясно ли ти е! Аз имам гордост, а сега ще види той!

Йълдъз отива в дома на Дуан, където в хола заедно с Дуан са Ендер, Джанер и Кумру.

Йълдъз оставя ключа на масата. Ендер пита, какво става, а Йълдъз ѝ отговаря, че съпругът ѝ и е купил кола за нова година, но тя е решила да му я върне! Но, не само тя има подарък, а той е купил скъпи подаръци на всички служители.
-Дуан, такива скъпи подаръци се купуват на любовниците, а аз не съм ти така! Ти си семеен! Повече не ми изпращай такива подаръци! Ендер, ако не ти е купил подарък, ти я вземи и ти я карай! Довиждане! – казва Йълдъз и си тръгва. Дуан тръгва след нея.
-Не е за вярване, какво нахалство?! – възмущава се Ендер.
-За кого говориш за Йълдъз или за татко? – пита Кумру.

Джанер казва на Кумур да замълчи.

-Е какво толкова съм казала?! Това е голяма обида – кола за Йълдъз, подаръци за персонала! Ендер, татко още нищо ли не ти е купил? – пита Кумру.

Дуан настига Йълдъз и я пита какво прави.

-А, ти какво правиш? Какви отношения имаме с теб, че си ми купил кола?!
-Исках да е удобно за децата!
-Нашето удобство не те засяга!

Дуан ѝ припомня, че е баща на дъщеря ѝ. Йълдъз му отвръща, че ако е мислил за тях, нямаше да се ожени за Ендер и добавя: -Ясно ли е! Кажи ми открито какво искаш, а не да ми правиш шоу!

Дуан отговаря, че иска само те да са щастливи. Йълдъз му отговаря, че отдавна е загубил това право и отново му казва да не ѝ изпраща нищо и да купува подаръци за съпруга си. Освен това ако съжалява да застане пред нея и да ѝ се извини, а не да си играе с нея, като добавя, че е страхливец.

Дуан казва, че не я разбира, какво иска да му каже.

-Да, Дуан, ти си най-големият страхливец! Не приемаш грешките си, не ми се извиняваш, а ми изпращаш кола! Няма да се хвана!

Йълдъз ядосана се прибира.

Действието се връща в хола на къщата на Дуан. Джанер моли Ендер да не се ядосва толкова много.

-Как де е спокойна, това е причина за раздяла! – сипва масло в огъня Кумру.

Джанер казва на Кумру, че сега не е време за нейната искреност.

-Това е голяма обида за мен! Виж я ти Йълдъз, сякаш е чакала този миг цял живот! Дойде и захвърли ключовете!

Идва Дуан и моли Кумру и Джанер да ги оставят насаме с Ендер.

Ендер търси сметка на Дуан, че е купил кола за бившата си съпруга. Дуан казва, че я е купил за дъщеря си. Ендер отговаря, че това негово оправдание ѝ е започнало да ѝ писва. Ендер го пита, дали разбира в какво положение я е поставил като тайно е купил подаръци.

-Ендер, разрешение ли да ти искам?! Исках да се возят в хубава кола и я купих! Колко голям проблем се оказа този подарък, трябва ли да давам обяснение на всеки? – пита ядосан Дуан.
-Ти разбираш ли, че така помагаш на Йълдъз и съседите сега празнуват?! Защо ме потъпка така?
-Ендер права си, трябваше да ти кажа!
-Не, не трябваше да го правиш, защото аз не заслужавам такова отношение!

Ендер казва на брат си, че Дуан го е направил, за да се отърве от нея.

-Како, след като толкова си засегната, разделете се!
-Не, не става, да се разделим и да направя Йълдъз щастлива! Ще умра, но няма да се разведа!
-Какво толкова, ти ни си влюбена в Дуан?!
-Каква любов Джанер, да не сам глупава?!
-Защо, само глупавите ли се влюбват?!
-Да, само глупавите! Аз затворих тази страница! Но, ако ще присъствам в живота на някого трябва да съм единствената там!

Джанер пита сестра си, какво смята да прави, дали ще се сърди като дете. Ендер отговаря, че Дуан ще поправи грешката си тя ще му прости.

-Тогава ще чакаме да ти купи самолет, за да поправи грешката!

Селим идва в цветарницата при Езги/Кумру и ѝ признава, че снощи е искал да я изненада, но тя не си е била вкъщи. Кумру веднага спасява положението с поредната лъжа, като казва, че брат ѝ не се чувствал добре и го е завела в близката поликлиника, но сега е добре. Селим настоява Кумру да доведе брат си, за да го прегледа.

Кумру веднага се обажда на Джанер и му казва, че има работа за него, но трябва да дойде при нея, като нейният брат.

Зейнеп и Енгин се разхождат в гората. Тя казва на Енгин, че е много хубаво и се чуди, защо искат да застроят тази красота. Енгин я моли да се заеме с проекта за това място, а Зейнеп с радост се съгласява.
Дуан нахлува в дома на Йълдъз точно в момента, когато тя има фотосесия с децата си за списание. Той казва, че не дава разрешение да снимат дъщеря му и така съсипва фотосесията на Йълдъз.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...