Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.64 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан отива да прибере дъщеря си от дома на Екин, но Кумру отказва да тръгне с него, а Екин се застъпва за нея. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 64 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 63 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру започва работа като сервитьорка. Хандан търси сметка на Дуан, че е изгонил Кумру.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.63 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 юни 2023 по bTV.

Дуан отива да прибере дъщеря си от дома на Екин, но Кумру отказва да тръгне с него, а Екин се застъпва за нея.

Хандан се среща с Ендер и я моли да ѝ помогне да разделят Дуан и Йълдъз.

Хандан предлага много пари на Йълдъз, за да остави Дуан.

Меридж отива в ресторанта при Кумру, но тя я гони, защото тя е виновна да бъде в това положение.

Взето от PoTV.BG

Кумру е жилището на Екин, където той я учи да прави сандвичи. Кумру отива да си измие ръцете, а в същото време на вратата се звъни. Екин отива да отвори. Виждаме Дуан.

-Здравейте! Вие сте предполагам Екин?!
-Да! А, вие, кой сте?
-Дуан Йълдъръм бащата на Кумру!
-Сериозно ли?
-Знам за станалото, искам да говоря с дъщеря си?!
-Може да влезете, само ако тя поиска! Почакайте тук! – Екин затваря вратата под носа на Дуан и влиза вътре, а Кумру го пита, какво друго трябва да направи.
-Баща ти е тук! На вратата е, чакате!
-Но, как?! Остави баща ми пред вратата и дойде тук?!
-Да и какво толкова?! Ако не искаш да го виждаш ще го отпратя!
-Ти си страхотен човек, но баща ми не е човек, който може лесно да бъде отпратен, ще стане по-голям проблем, ще отида да говоря с него.
PoTV.bg - тв

Кумру излиза, а Дуан я пита, дали е добре, а Кумру ядосан го пита, дали сега се е сетил да я пита. Дуан отвръща, че не е дошъл да се карата, а да я прибере вкъщи. Кумру твърдо му отговаря, че няма да се върне.

-Хайде, стига толкова! Ще се приберем и вкъщи ще поговорим!
-Какво?! Засрами се, че съм сервитьорка и се притесняваш какво мога още да направя?! И майка ми се върна! За пръв път нещата не са под твои контрол и това просто те побърква, иначе Дуан Йълдъръм никога не би се отметнал от думата си!
-Кумру, започвам да се изнервям! Ще дойдеш с мен, няма да живееш у Езги, и няма да работиш в ресторанта! Шоуто свърши! Да тръгваме!

В този момент не вратата се показва Екин и казва на Дуан, че е най-добре да си тръгва, защото Кумру работи с него и остава с него! Дуан казва на Екин да не се меси, защото той говори с дъщеря си, а Екин му отвръща, че са в неговия дом. Екин пита Кумру, дали иска да тръгне с баща си, а тя е категорична, че никъде няма да ходи.

Дуан казва на дъщеря си, че прави грешка след грешка, а Кумру ми отговаря, че това е най-правилното ѝ решение, защото не иска да живее под негов контрол и не иска нищо от него!

Дуан си тръгва без да каже нищо.

Първо публикувано в www.potv.bg

Кумру плачейки благодари на Екин, защото за пръв път някой се застъпва за нея.

Екин предлага на Кумру да остане в неговата къща, защото има много свободни стаи, а и Емир също остава при него. Кумру се съгласява само ако му плаща за стаята.

PoTV.bg - тв
Дуан ядосан разказва на Четин, че Екин му е затворил вратата пред лицето, но той не знае, че може да го съсипе за една вечер, но да се благодари, че Кумру е при него.
Текст от potv.bg

Чаатай отива да вземе Халит Джан от детската градина, а там амбициозни родители му лазят по нервите, че техният син знае, три езика, а също така те участват в четенето на книжки на децата в детската градина. Чаатай казва, че и те що дойдат с майката на Халит Джан, за да почетат на децата.

вижте още в poTV.BG

Четин казва на Дуан, че са заплашили Йълдъз със смърт в социалните мрежи, защото той е чул, когато момичетата са си говорили.

-Само това липсваше! – казва Дуан.
-Какво да направя? – пита Четин.
-Ще говоря с Йълдъз и ще ти кажа! – отговаря Дуан.

Дуан се обажда на Йълдъз, а тя му казва да не се притеснява, защото това са само безобидни коментари в мрежата. Дуан ѝ казва, че тази вечер ще работи до късно в офиса.

Йълдъз казва на майка си веднага да изтрие фалшивия си профил. В същото време Дуан казва на Четин да се заеме със случая и да докладва в кибер престъпления, защото този, които го е направил, трябва да си плати.

Вижте в поТВ (potv.bg)

Хандан се среща с Ендер. Ендер казва на Хандан, че Йълдъз е причината Дуан и Кумру да са в лоши отношения, че Дуан се е превърнала в играчка в ръцете на Йълдъз, затова не му пука за дъщеря му.

-Тогава първата ни работа е да разделим Дуан и Йълдъз и повече да не се съберат! – казва Хандан.
-С удоволствие ще ви помогна, г-жо Хандан! – казва смеейки се доволна Ендер.
вижте още в poTV.BG

Седаи отива и казва на Айсел да каже на Йълдъз, че шефът му я вика. Йълдъз се обажда на Чаатай и го пита какво има, а той ѝ обяснява, че в детската градина родителите на Каплан така са го нервирали, като са казали, че техният син е по-умен от Халит Джан и те били по-загрижени родители, а те не.

-Как? Кой са тези? Изнерви ме! Чакай! Идвам!

Йълдъз отива при Чаатай, а той ѝ казва, че утре трябва да отидат в училището, а Йълдъз веднага се съгласява. Чаатай е учуден, че не се е ядосала. Тя му отвръща, че е разбрала проблема и трябва да демонстрират силата си. Чаатай и Йълдъз заедно избират книжка, която утре да прочетат на децата.

Копирано от poTV.bg

Действието прескача вечерта в кабинета на Дуан влиза Меридж, която блъска количка с храна, като казва на Дуан, че е разбрала, че все още е тук, затова е поръчала нещо за хапване.

-Точно навреме! Тъкмо започнах да огладнявам! – казва Дуан.
-Значи огладняваме по едно и също време! – отвръща Меридж и подканя Дуан да ѝ помогне, за да сервират храната на масата.

Посетете PoTV.bg

В същото време Ендер се обажда на човека си от охраната и го пита, дали Дуан е все още във фирмата. Той ѝ отговаря, че Дуан е все още в кабинета си, а Меридж е поръчала храна и е отишла при него.

-Всичко върви така както искам! – доволна е Ендер и се обажда на Хандан като ѝ казва, че Дуан не си е вкъщи, а е с Меридж във фирмата. Хандан отговаря, че тогава ще отиде да се види с Йълдъз. Ендер ѝ казва, че утре ще действат така както са се разбрали.

Копирано от poTV.bg

Хандан отива при Йълдъз и предлага 10 милиона долара, за да се раздели с Дуан. Йълдъз казва, че приема, но нека да са 15 милиона, за да вземе и майка си, защото тя много говори и тя надали ще я иска в обкръжението си, но решава да ѝ направи малка отстъпка от 12 милиона и половина, шегува се Йълдъз и казва на Хандан, че изходът е вляво. Хандан предупреждава Йълдъз, че много ще страда.

Разбираме, че Хандан е направила запис на разговора им с Йълдъз и го дава на своя човек да го преработи малко.

Взето от PoTV.BG

Действието прескача на другия ден. Меридж отива при Кумру в ресторанта и ѝ казва, че се е изплашила като е видяла новината и тя не трябва да работи тук. Кумру ядосана ѝ казва, че тя е причината тя да е в това положение, защото се е намесила в нещо, което не ѝ работата и ако не е говорила с Чаатай, баща ѝ е нямало да я изгони.

Вижте в поТВ (potv.bg)

В същото време в дома на Дуан пристига полиция от кибер престъпления и му казват, че съобщението е изпратено от неговия дом.

-Боже, свършено е с нас! Човекът точно започна да се влюбва в теб! Дали няма да се откаже от теб? – казва притеснена Асуман.
-Мамо, ти затова ли мислиш сега?! Чакани голяма излагация! Трябва да измисля нещо!

Йълдъз отива при Дуан, който е с хората от кибер сигурност и го моли да им каже да си вървят. Защото е станало недоразумение, тъй като майка ѝ е била изнервена на една съседна, но Халит Джан си е играел с телефона ѝ и изпратил по-погрешка съобщението на нея. Дуан казва, че ще поговори с тях и ще ги отпрати.

-Боже, какъв добър човек, разбра, че го лъжа, но нищо не каза! – говори си сама Йълдъз.
Посетете PoTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.40 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.37 (bTV) – какво ще се случи...