Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.64 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Дуан отива да прибере дъщеря си от дома на Екин, но Кумру отказва да тръгне с него, а Екин се застъпва за нея. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 64 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 63 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру започва работа като сервитьорка. Хандан търси сметка на Дуан, че е изгонил Кумру.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.63 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 12 юни 2023 по bTV.

Дуан отива да прибере дъщеря си от дома на Екин, но Кумру отказва да тръгне с него, а Екин се застъпва за нея.

Хандан се среща с Ендер и я моли да ѝ помогне да разделят Дуан и Йълдъз.

Хандан предлага много пари на Йълдъз, за да остави Дуан.

Меридж отива в ресторанта при Кумру, но тя я гони, защото тя е виновна да бъде в това положение.

Кумру е жилището на Екин, където той я учи да прави сандвичи. Кумру отива да си измие ръцете, а в същото време на вратата се звъни. Екин отива да отвори. Виждаме Дуан.

-Здравейте! Вие сте предполагам Екин?!
-Да! А, вие, кой сте?
-Дуан Йълдъръм бащата на Кумру!
-Сериозно ли?
-Знам за станалото, искам да говоря с дъщеря си?!
-Може да влезете, само ако тя поиска! Почакайте тук! – Екин затваря вратата под носа на Дуан и влиза вътре, а Кумру го пита, какво друго трябва да направи.
-Баща ти е тук! На вратата е, чакате!
-Но, как?! Остави баща ми пред вратата и дойде тук?!
-Да и какво толкова?! Ако не искаш да го виждаш ще го отпратя!
-Ти си страхотен човек, но баща ми не е човек, който може лесно да бъде отпратен, ще стане по-голям проблем, ще отида да говоря с него.

Кумру излиза, а Дуан я пита, дали е добре, а Кумру ядосан го пита, дали сега се е сетил да я пита. Дуан отвръща, че не е дошъл да се карата, а да я прибере вкъщи. Кумру твърдо му отговаря, че няма да се върне.

-Хайде, стига толкова! Ще се приберем и вкъщи ще поговорим!
-Какво?! Засрами се, че съм сервитьорка и се притесняваш какво мога още да направя?! И майка ми се върна! За пръв път нещата не са под твои контрол и това просто те побърква, иначе Дуан Йълдъръм никога не би се отметнал от думата си!
-Кумру, започвам да се изнервям! Ще дойдеш с мен, няма да живееш у Езги, и няма да работиш в ресторанта! Шоуто свърши! Да тръгваме!

В този момент не вратата се показва Екин и казва на Дуан, че е най-добре да си тръгва, защото Кумру работи с него и остава с него! Дуан казва на Екин да не се меси, защото той говори с дъщеря си, а Екин му отвръща, че са в неговия дом. Екин пита Кумру, дали иска да тръгне с баща си, а тя е категорична, че никъде няма да ходи.

Дуан казва на дъщеря си, че прави грешка след грешка, а Кумру ми отговаря, че това е най-правилното ѝ решение, защото не иска да живее под негов контрол и не иска нищо от него!

Дуан си тръгва без да каже нищо.

Кумру плачейки благодари на Екин, защото за пръв път някой се застъпва за нея.

Екин предлага на Кумру да остане в неговата къща, защото има много свободни стаи, а и Емир също остава при него. Кумру се съгласява само ако му плаща за стаята.

Дуан ядосан разказва на Четин, че Екин му е затворил вратата пред лицето, но той не знае, че може да го съсипе за една вечер, но да се благодари, че Кумру е при него.

Чаатай отива да вземе Халит Джан от детската градина, а там амбициозни родители му лазят по нервите, че техният син знае, три езика, а също така те участват в четенето на книжки на децата в детската градина. Чаатай казва, че и те що дойдат с майката на Халит Джан, за да почетат на децата.

Четин казва на Дуан, че са заплашили Йълдъз със смърт в социалните мрежи, защото той е чул, когато момичетата са си говорили.

-Само това липсваше! – казва Дуан.
-Какво да направя? – пита Четин.
-Ще говоря с Йълдъз и ще ти кажа! – отговаря Дуан.

Дуан се обажда на Йълдъз, а тя му казва да не се притеснява, защото това са само безобидни коментари в мрежата. Дуан ѝ казва, че тази вечер ще работи до късно в офиса.

Йълдъз казва на майка си веднага да изтрие фалшивия си профил. В същото време Дуан казва на Четин да се заеме със случая и да докладва в кибер престъпления, защото този, които го е направил, трябва да си плати.

Хандан се среща с Ендер. Ендер казва на Хандан, че Йълдъз е причината Дуан и Кумру да са в лоши отношения, че Дуан се е превърнала в играчка в ръцете на Йълдъз, затова не му пука за дъщеря му.

-Тогава първата ни работа е да разделим Дуан и Йълдъз и повече да не се съберат! – казва Хандан.
-С удоволствие ще ви помогна, г-жо Хандан! – казва смеейки се доволна Ендер.

Седаи отива и казва на Айсел да каже на Йълдъз, че шефът му я вика. Йълдъз се обажда на Чаатай и го пита какво има, а той ѝ обяснява, че в детската градина родителите на Каплан така са го нервирали, като са казали, че техният син е по-умен от Халит Джан и те били по-загрижени родители, а те не.

-Как? Кой са тези? Изнерви ме! Чакай! Идвам!

Йълдъз отива при Чаатай, а той ѝ казва, че утре трябва да отидат в училището, а Йълдъз веднага се съгласява. Чаатай е учуден, че не се е ядосала. Тя му отвръща, че е разбрала проблема и трябва да демонстрират силата си. Чаатай и Йълдъз заедно избират книжка, която утре да прочетат на децата.

Действието прескача вечерта в кабинета на Дуан влиза Меридж, която блъска количка с храна, като казва на Дуан, че е разбрала, че все още е тук, затова е поръчала нещо за хапване.

-Точно навреме! Тъкмо започнах да огладнявам! – казва Дуан.
-Значи огладняваме по едно и също време! – отвръща Меридж и подканя Дуан да ѝ помогне, за да сервират храната на масата.

В същото време Ендер се обажда на човека си от охраната и го пита, дали Дуан е все още във фирмата. Той ѝ отговаря, че Дуан е все още в кабинета си, а Меридж е поръчала храна и е отишла при него.

-Всичко върви така както искам! – доволна е Ендер и се обажда на Хандан като ѝ казва, че Дуан не си е вкъщи, а е с Меридж във фирмата. Хандан отговаря, че тогава ще отиде да се види с Йълдъз. Ендер ѝ казва, че утре ще действат така както са се разбрали.

Хандан отива при Йълдъз и предлага 10 милиона долара, за да се раздели с Дуан. Йълдъз казва, че приема, но нека да са 15 милиона, за да вземе и майка си, защото тя много говори и тя надали ще я иска в обкръжението си, но решава да ѝ направи малка отстъпка от 12 милиона и половина, шегува се Йълдъз и казва на Хандан, че изходът е вляво. Хандан предупреждава Йълдъз, че много ще страда.

Разбираме, че Хандан е направила запис на разговора им с Йълдъз и го дава на своя човек да го преработи малко.

Действието прескача на другия ден. Меридж отива при Кумру в ресторанта и ѝ казва, че се е изплашила като е видяла новината и тя не трябва да работи тук. Кумру ядосана ѝ казва, че тя е причината тя да е в това положение, защото се е намесила в нещо, което не ѝ работата и ако не е говорила с Чаатай, баща ѝ е нямало да я изгони.

В същото време в дома на Дуан пристига полиция от кибер престъпления и му казват, че съобщението е изпратено от неговия дом.

-Боже, свършено е с нас! Човекът точно започна да се влюбва в теб! Дали няма да се откаже от теб? – казва притеснена Асуман.
-Мамо, ти затова ли мислиш сега?! Чакани голяма излагация! Трябва да измисля нещо!

Йълдъз отива при Дуан, който е с хората от кибер сигурност и го моли да им каже да си вървят. Защото е станало недоразумение, тъй като майка ѝ е била изнервена на една съседна, но Халит Джан си е играел с телефона ѝ и изпратил по-погрешка съобщението на нея. Дуан казва, че ще поговори с тях и ще ги отпрати.

-Боже, какъв добър човек, разбра, че го лъжа, но нищо не каза! – говори си сама Йълдъз.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...