Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.61 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз разбира къде е Кумру и ще се опита да я върне в имението. Ендер разбира, че Чаатай се притеснява, че Йълдъз може да има чувства към Дуан. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 61 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 60 на турския сериал „Опасно изкушение“ След като Дуан изгони Кумру и анулира картите ѝ, тя е принудена на приеме предложението на домашната си помощничка.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.61 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 7 юни 2023 по bTV.

Айсел подслушва разговор на Езги и разбира, че Кумру е в къщата ѝ. Разбирайки това Йълдъз решава да отиде и да върне Кумру в имението.

Ендер разбира, че Чаатай се притеснява, че Йълдъз може да има чувства към Дуан.

Ендер и Йълдъз отиват на прощалното парти на Йомер, където жестоко се карат.

Чаатай използва всеки удобен момент, за да ядосва Дуан, като му казва, че Йълдъз е все още влюбена в него. Дуан контраатакува Ендер и Чаатай и ги принуждава публично да обявят датата на сватбата си.

вижте още в poTV.BG

Кумру се обажда на Езги, за да ѝ каже, че умира от досада и глад. Езги ѝ казва, че е направила супа от тархана, която е оставила в хладилника и трябва само да я стопли. Кумру ѝ отвръща, че не яде тархана и я моли да ѝ поръча, да ѝ донесат салата от някъде. Езги казва, че в квартала няма такива екстри и казва да си хапне хляб и сирене, а тя ще се опита да си тръгне по-рано.

Виждаме, че Айсел подслушва разговора им и разбира, че Кумру е в къщата на Езги.

Взето от PoTV.BG

Айсел веднага казва на Асуман, а след това предлага да кажат на Йълдъз, за да може да спечели точки пред Дуан като тя му каже, че знае къде е Кумру. Асуман казва на Айсел да разбере адреса на Езги, за да го имат за всеки случай.

Йълдъз се обажда на Джанер и му казва, че трябва да организира едно събитие в ресторанта, на което иска да продаде гривните си.
-Добре, Йълдъз, но ти трябва да хванеш и доведеш Дуан на прощалното парти на Йомер!
-С какво се прощава, ще се жени ли?
-Понеже ти правиш всяка година такова парти е нормално да не се сещаш за друга причина. Момчето се мести в Дубай, затова ще го изпращаме!
-Ами доста издържа! Добре, добре ще дойда, а ти уреди моя въпрос!

Взето от PoTV.BG

Ендер казва на Чаатай, че покупката на акции върви много добре и скоро ще говорят с Дуан и се надява, че Екин няма да създаде проблеми в последния момент. Чаатай я успокоява, че Екин не се интересува от нищо. Ендер казва, че е разбрала от брат си, че довечера има прощално парти за Йомер, защото скоро заминава за Дубай.

-В началото ми беше жал, но след това, което направи…
-Какво е направил?
-Нищо, глупости! Зарежи! Ти ще ходиш ли?
-Нямах намерение, но с Джанер са близки приятели, а пък и в живота никога нищо не се знае!

В този момент на Чаатай му се обаждат и му казват, че съвещанието започва след малко. Ендер казва на Чаатай да върви, а тя има да проведе един разговор и ще дойде.

PoTV.bg - тв

Чаатай отива в заседателната зала и казва на Дуан, че с Кумру са останали приятели и от време навреме ще се виждат, затова няма смисъл заради това да я гони от дома си.
-Кой си ти, че да ми даваш съвети? – ядосва се Дуан.
-Дуан, не ти е лесно, защото всички жени в живота ти са влюбени в мен!

Ендер пристига и прекъсва спорът им. Телефонът на Чаатай звъни. Той казва, че Йълдъз му се обажда, а за да ядоса още повече Дуан отговаря: - Скъпа, кажи! Чаатай излиза от залата, а Йълдъз му се ядосва, защо я нарича така, а Чаатай ѝ казва, че я е объркала с Ендер.

Йълдъз му казва, че Халит Джан страда от страшните две. Чаатай не я разбира и тя му пояснява, че детето страда от депресия, която засяга двегодишните и трябва да отидат на психолог тримата.

Чаатай се връща в заседателната зала, а Ендер го пита, какво е искала този път Йълдъз, а Чаатай отговаря, че е семеен въпрос.

PoTV.bg - тв

Дуан се прибира рано, което изненадва Йълдъз, но той ѝ обяснява, че заседанието приключило по-рано и затова се е прибрал. Йълдъз го пита, дали ще дойде с нея на прощалното парти на Йомер. Дуан казва, че няма да отиде, а тя да му пожелае лек път и от негово име.

-Дуан, ти май още нямаш настроение?
-Нямам! При теб какво става?
-Ами занимавам се с бизнеса с гривните, а утре ще организираме събитие.
-Успех! Нещо друго?
-Какво друго?
-Някой семеен въпрос?
-Не! Всичко е наред, не знам за какво говориш?
-Добре тогава, няма проблем! – казва ядосан Дуан.
-Добре, аз отивам да се облека за партито на Йомер!
Текст от potv.bg

В стаята на Йълдъз влиза Асуман и ѝ казва, че Кумру живее при Езги. Йълдъз казва на майка си, че който си има вземане-даване с нея, след това живее при служителите си, като напомня на Асуман за Халит, който е живял при Съткъ.

Йълдъз казва на майка си, че ще се опита да върне Кумру у дома, за да оправи ситуацията вкъщи, защо Дуан е мрачен, защото гризе съвестта, че е изгонил дъщеря си.

Копирано от poTV.bg

Действието се пренася в имението при Ендер и Чаатай. Ендер пита Чаатай, дали знае, че Дуан е влюбен в Йълдъз.
-Глупости!
-Знам, че не можеш да го приемеш, но това е истината!
-Невъзможно!
-Защо не? Чакай малко! Тебе те тревожи не това, че Дуан е влюбен в Йълдъз, а че Йълдъз може да не е безразлична към Дуан?
-Това, което казваш е невъзможно!
-Защо?
-Прощавай, Чаатай! Всеки трябва да е влюбен в теб, нали, а ти се радваш на живота, като на мъжа, който не може да бъде поделен! И как може да си сигурен, след като нарани Йълдъз толкова много! Може да е открила своя сигурен пристан!
-Значи ще разруша този пристан! – отговаря ядосан Чаатай.
-Така си и мислех! – казва Ендер и тръгва на партито на Йомер, като си говори сама, че докато всички се бият за Йълдъз, тя ще спечели войната.
Вижте в поТВ (potv.bg)
Ендер и Йълдъз се карат на партито на Йомер. Ендер къса сакото на Йълдъз, а Йълдъз залива скъпата ѝ чанта с вино.

Действието прескача на другия ден. Йълдъз казва на майка си, че след събитието за бижутата отива при Кумру. Асуман я пита, дали е излъгала съпруга си. Йълдъз отговаря, че е забравила, но сега ще отиде да говори с него. Йълдъз казва на Дуан, че отива в Бурса при една приятелка, която я е поканила.

Посетете PoTV.bg
Дуан контраатакува Ендер и Чаатай като на церемонията по награждаването на „Съвета на износителите“ излиза да държи реч и казва, че неговите партньори Ендер и Чаатай са решили днес тук да обявят датата на сватбата си.

-Какво цели? – пита Чаатай Ендер.
-Умишлено цели да ни притисне! - отговаря Ендер.

Канят Ендер на сцената, тя благодари за наградата, а Дуан ѝ казва, че той и както присъстващи искат да знаят дата на сватбата им. Ендер казва, че с Чаатай са решили да се оженят на 7 март.

Копирано от poTV.bg

След като продава всички гривни, които направиха с приятелката на Екин, Йълдъз отива в дома на Езги и казва на Кумру, че тази нощ ще остане при нея. Йълдъз моли Кумру да се върне у дома, като ѝ казва, че няма да си тръгне, докато тя не се върне в имението.

Копирано от poTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.6, еп.41 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.40 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.39 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.38 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.37 (bTV) – какво ще се случи...