Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кумру благодари на Йълдъз, че я е завела до болницата и не я оставила да умре. Ендер участва в телевизионно предаване и казва неща, които много ядосват Йълдъз. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 58 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру губи бебето си, а Йълдъз е до нея в този тежък момент.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.58 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 юни 2023 по bTV.

Кумру благодари на Йълдъз, че я е завела до болницата и не я оставила да умре.

Йълдъз отива в ресторанта на Йомер, а Джанер я пита какво става, защото я е видял под ръка с Кумру.

Йомер отива при Чаатай и го убеждава, че му е простил и го кани вечерта да пият заедно.

Ендер участва в телевизионно предаване, в което обявява за любовта си с Чаатай. Йълдъз се много ядосва от казаното от Ендер и Чаатай и чупи чистачката и огледалото на колата на Чаатай.

Асуман пита Айсел, къде е Йълдъз. Айсел ѝ отговаря, че е горе. Асуман я пита, дали е с Кумру, а Айсел казва, че е възможно.

-Кумру се разхожда като дух, нещо се е случило, но ще видим, скоро ще стане ядно! – казва Асуман.

Разплакана Кумру разказва на Йълдъз, че Дуан отстрани изглежда като най-загриженият баща на света, но всъщност той само я критикува. Йълдъз ѝ отвръща, че го казва на човек, който е израснал без баща, затова за нея и това е много, и много би искала да има баща, който да я критикува. Кумру казва на Йълдъз, че баща ѝ толкова голям перфекционист, че каквото и да направи не може да му угоди.

Йълдъз я пита, дали напук на баща си е била с женен мъж. Кумру отговаря, че не е било напук, просто е искала да бъде обичана и наистина е вярвала, че Чаатай я е обичал.

Йълдъз отвръща, че Чаатай е добър актьор и тя се е вързала.

-Йълдъз, благодаря ти за днес! Не знам, дали аз бих го направила на твое място?
-Защо, ти не си ли човек? Щеше да ме оставиш да умра ли? И ти би помогнала!
-Йълдъз, нали няма да кажеш на никого?!
-Не се притеснявай, дори на мама не съм казала, но трябва да се караме от време на време, защото тя ще разбере!
-Прощаваш ли ми?
-Да, Кумру, значи е трябвало да се случи това нещастие, за да разбереш вината си!

Меридж се обажда на Кумру, а тя ѝ разказва, че е загубила бебето си. Меридж смята, че тя не трябва сама да тъгува и страда за бебето си, а да каже на Чаатай.

Ендер и Чаатай получават парите от Екин и започват да купуват акциите отвън. Дуан забелязва това и казва на хората си, да разследват това внезапно купуване, защото от Ендер и Чаатай очаква всичко и трябва да бъзе много внимателен.

Йълдъз отива в ресторанта при Емир и Джанер. Джанер е любопитен, защо днес ги е видял с Кумру под ръка. Йълдъз обяснява, че е видяла Кумру напътя, която била закъсала, и тъй като е дъщеря на Дуан я е взела, но тъй като била ядосана, карала малко бързо и на нея ѝ призляло и трябвало да я хване под ръка, защото нали има камери и Дуан може да види.

Джанер е разочарован и казва, че това никак не е интересно…

Йомер отива при Чаатай и го убеждава, че му е простил и го кани вечерта да пият заедно. Йомер прави номер на Чаатай, като слага приспивателно в напитката му. Какво е намислил Йомер?

Докато е в ресторанта на Йомер, Екин става свидетел на мъж, който малтретира жена си. Екин помага на жената, а във вечерните новини разбираме, че човекът е катастрофирал и е починал. Всички подозират Екин.

Ендер участва в телевизионно предаване, в което обявява за любовта си с Чаатай. А също така Чаатай се включва на живо с телефонно обаждане и признава, че се е влюбил за първи път и най-голямата му грешка е била, че е имал неподходящ брак и когато Ендер е влязла в живота му, той е осъзнал, че е търпял много неподходящ човек в живота си.

Ендер споделя, че Чаатай е преживял много разочарования с бившата си съпруга и благодарение на нея си е поел глътка въздух.

Йълдъз, която гледа предаването се вбесява от думите на Чаатай и Ендер и отива да потърси сметка на Чаатай, но тъй като не си е у дома, чупи чистачката и огледалото на колата му.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...