Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Кумру губи бебето си, а Йълдъз е до нея в този тежък момент. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 57 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 1 юни 2023 по bTV.

В сезон 5, епизод 56 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз е изненадана, че Дуан е толкова спокоен след като Ендер и Чаатай им съобщиха, че са се сгодили. Кумру решава да махне бебето, но след като ѝ се обажда Чаатай, тя си спомня миналото с него и се отказва.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.57 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 1 юни 2023 по bTV.

Асуман си мисли, че Йълдъз е бременна и търси начин да провокира Йълдъз, за да може сама да си признае.

Дуан води Йълдъз на опера във Виена. Ендер е бясна, че Дуан и Йълдъз сякаш живеят в приказка.

Кумру кърви, а Йълдъз тайно я води в болница, но Кумру губи бебето си.

Кумру се извинява на Йълдъз, която е с нея в този тежък момент и я държи за ръка.

Йълдъз прибира Кумру от болницата и не казва на никой какво е станало, нещо повече тя се грижи за Кумру.

Асуман казва на Айсел, че по някакъв начин трябва да накарат Йълдъз да си признае, че е бременна. Асуман казва, че има идея и ще направят теста „Момче или момиче“ с ножа и ножицата. На едно място слагат ножа, а на друго ножицата и яко седне на ножа ще бъде момче, а на ножицата – момиче. Айсел пита Асуман как по-този начин ще накарат Йълдъз да си признае, а Асуман ѝ казва, че ще спретнат игра и Йълдъз ще се ентусиазира и ще проговори.

В същото време Кумру гледа снимката от ехографа на бебето си и чете материали в интернет за бременността. В един момент ѝ излиза снимка, на която е много щастлива с Чаатай. Кумру се разстройва, но си казва, че те с бебето ѝ нямат нужда от любовта на никого.

Йълдъз се прибира вкъщи, а Асуман и Айсел като луди я карат да си избере място и да седне. Йълдъз сяда на ножицата, а Асуман и Айсел започват да се радват като луди. Йълдъз ги пита какво правят, а Асуман щастлива отговаря, че ще има момиче. Йълдъз ги пита, дали са полудели, защото не е бременна.

Айсел казва на Йълдъз, че Четин е оставил една рокля, а г-н Дуан ще я вземе след 30 мин. Йълдъз отива да се приготви. Тя е изненадана от роклята, която Дуан е купил за нея.

След малко идва Асуман и я пита, дали е готова, защото Дуан я чака. Йълдъз отговаря, че слиза след секунда. Тя слиза и казва на Дуан, че ще бъдат шик на работната вечеря. Дуан ѝ признава, че не е работна вечеря, а иска да я заведе във Виена на опера с частния си самолет. Йълдъз казва, че това е надминало всичките ѝ мечти. Дуан казва, че заслужава повече и добавя, че ѝ липсва нещо и ѝ подарява невероятно красиво колие.

Пред къщата ги чака лимузина и пред изненаданите погледи на Чаатай и Ендер се качват в нея.

Ендер казва ядосана на Чаатай, че Дуан и Йълдъз сякаш живеят в приказка, а Чаатай ѝ отвръща, че го правят напук на тях. Ендер казва, че не мисли така и фалшивият им брак се е превърнал в истински. Чаатай казва, че между Дуан и Йълдъз няма нищо. Ендер му казва, да не си мисли, че след всичко, което е причинил на Йълдъз тя е все още влюбена в него.

Вечерта Кумру не може да заспи от шума, който Асуман и Айсел вдигат, за да забавляват Халит Джан. Кумру отива и се кара с Асуман.

Действието прескача на сутринта. Йълдъз разказва на майка си за пътуването си с Дуан.

-Йълдъз, аз знам, че си бременна, няма защо да го криеш от мен! – казва Асуман.

-Мамо, ти полудя ли, не съм бременна, ние с Дуан дори не спим в една стая!

-Ами ако ти не си бременна, кой е тогава?

-Как така? Мамо, трябва ли някой да е? Да не би Кумру да е бременна?

-Какво разбира Кумру от деца? След като отвори темата трябва да направим нещо, защото снощи Кумру ми се разкрещя едно хубаво и ни обиждаше, каза, че сме евтини! Какво е това? Наистина не мога да издържам повече! Разтреперих се от нерви, цяла нощ не съм спала!

-Добре, не ме настройвай повече, сега ще ѝ покажа аз! – заканва се Йълдъз и отива при Кумру.

Междувременно Кумру има болки. Идва Йълдъз и докато се кара с нея, тя вижда, че Кумру кърви.

-Нищо не съм направила, не съм те ударила! – казва Йълдъз виждайки, че Кумру кърви и я пита притеснена какво става.

Кумру се превива от болка и казва на Йълдъз, че никой не знае.

-Бременна ли си?

-Не казвай на никого!

-Няма да кажа, но ела да седнеш!

Кумру казва, че много се страхува, а Йълдъз казва да не се страхува, но трябва веднага да отидат в болница. Йълдъз казва, че ще ѝ донесе дрехи и веднага тръгват към болницата. Йълдъз помага на Кумру да облече палтото, която повтаря, че много я боли. Йълдъз я подкрепя, като я моли да се успокой и стигат до колата ѝ, а след това в болницата.

Кумру губи бебето си.

Йълдъз влиза в стаята при Кумру и я пита как е, а след това казва, че тя може и да не повярва, но тя много съжалява, че изгуби бебето си.

-Кумру, много съжалявам, ако знаех, че си бременна нямаше да ти се развикам! Знам, че не се харесваме, дори се мразим, но това е прекалено! Не бих искала, нито една жена да мине през това! – признава със сълзи на очи Йълдъз.

-Ела тук! Седни до мен! – казва Кумру и хваща Йълдъз за ръка. -Прости ми! Разкайвам се! Моля те да ми простиш, Йълдъз!

Йълдъз също хваща Кумру за ръка.

Действието прескача Йълдъз връща Кумру от болницата. В колата Йълдъз пита Кумру как е, а тя казва, че не е добре. Йълдъз я успокоява, че ще се оправи, защото тя също е минала през това и с времето всичко минава.

Йълдъз ѝ казва, че ако изглежда като жив мъртвец вкъщи всички ще разберат, затова трябва да се държи по-нормално.

-Нормално?! – пита Кумру.

-По-принцип си лоша, затова бъди си такава!

Кумру моли Йълдъз да не казва на никой, защото баща ѝ не трябва да разбира. Йълдъз отвръща, че вече за не знам кой път ѝ го казва, а тя ѝ обещава за не знам кой път, че ще си мълчи. Йълдъз казва, че ако двете не се карат, майка ѝ ще се усъмни.

-Прави какво искаш!

-Това твое поведение, въобще не ми харесва! – отбелязва Йълдъз.

В същото време Ендер казва на Чаатай, че днес ще участва в предаване на живо и има една идея, ще предизвика Дуан и Йълдъз, но той трябва да се включи на живо и да я подкрепи.

Чаатай казва, че ще отиде да види Халит Джан, за да подразни Дуан. Но, отивайки в съседите Асуман му казва, че Йълдъз и Дуан страшно много се обичат и много добре знае за какво е дошъл, но те не са си вкъщи.

Йълдъз пристига с Кумру от болницата и е изненадана да види Чаатай да излиза от тяхната къща.

-Този какво прави тук?

-Не трябва да ме види!

-Стани невидима!

Йълдъз излиза от колата и пита Чаатай какво търси у тях. Чаатай отговаря, че е дошъл да види сина си и я пита откъде идва толкова рано.

-Защо питаш?

-Как? Не може ли да знам откъде идва майката на сина ми?

-Не, не може! Ще питаш онази жена, която не ти е ясно, дали ти е годеница или гадже?!

-Виж ти как ме ревнуваш!

-Чаатай много си забавен, но влизам да готвя за съпруга си!

Идва Ендер и двамата с Чаатай тръгват за компанията.

Йълдъз казва на Кумру да излиза.

-Нали няма да кажеш на майка си?

-Няма, ще измисля нещо!

В този момент излиза Джанер, който вижда Йълдъз и Кумру хванати под ръка и се чуди какво става.

Пред асансьора ги среща Асуман, която е изненадана да види дъщеря си с Кумру. Йълдъз ѝ казва, че с Кумру са се карали пред вратата, но Кумру е обещала, че вече ще я слуша и бърза се шмугват в асансьора. Асуман казва, че нищо не е разбрала какво става.

Йълдъз влиза с Кумру в стаята и ѝ помага да седне на леглото, а след това я пита, къде са ѝ пижамите. Йълдъз пита Кумру, дали няма нормална пижама, която да облече докато е болна. Кумру отговаря, че не се е разболявала така. Йълдъз намира една подходяща и помага на Кумру да се преоблече. След това казва, че ще даде дрехите ѝ на Езги за пране. Кумру още един път благодари на Йълдъз.

Джанер отива в ресторанта и казва на Емир, че е видял Йълдъз и Кумру хванати ръка за ръка да влизат в къщата. Емир не може да повярва.

Идва Йомер и им казва, че е решил да се помири с Чаатай.

Йълдъз носи лекарството на Кумру, а тя я пита, защо ѝ помага.

-Кумру, каквото и да е станало между нас и аз съм човек, не съм чудовище, защо да не ти помогна!

Кумру моли Йълдъз да поговорят и ѝ признава, че това, което е направила не е било против нея, а когато си помисли, какво ѝ се е случило, не ѝ е минало и през ум, че ще я нарани.

-Как така? Аз нямам ли чувства?

-Не, но, не обичаш Чаатай колкото мен!

-Ти откъде знаеш това?

-Йълдъз, Чаатай застана пред вратата ти, молеше ти се, но ти не помръдна и пръста си! Не му прости! Това не е любов! Погледни ме само, Йълдъз! Аз не послушах никого, приех го напълно!

-Виж, ако Чаатай ме обичаше нямаше да го направи! Няма да те разстройвам повече, но си личи, коя от двете е направила правилния избор.

Кумру признава, че е направила грешка, но се е влюбила и не виждала нищо друго. Йълдъз казва, че тя също е била влюбена, дори са успели да станат семейство, но след това тя се е намесила, дори се преструвала на нейна приятелка.

Кумур отново моли Йълдъз да я извини за това, което е направила. Йълдъз отвръща, че първо трябва да се извини на себе си, защото е пострадала най-много, тъй като му е повярвала.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...