Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.31 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Чаатай е уверен, че Йълдъз и Дуан имат връзка. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 31 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 6 април 2023 (четвъртък) по bTV.

В сезон 5, епизод 30 на турския сериал „Опасно изкушение“ Кумру прави план как да очерни Йълдъз в очите на Чаатай. Тя му съобщава, че Йълдъз и баща ѝ имат връзка! Дали ще ѝ повярва Чаатай?


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.31 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 6 април 2023 (четвъртък) по bTV.

Ендер отново злепоставя Арзу в очите на Дуан.

Йълдъз се среща с банкерката след 23 часа, а Седаи я следи и съобщава на Чаатай. Чаатай си мисли, че Кумру му е казала истината и Дуан и Йълдъз имат връзка.

На поредното съдебно заседание Чаатай променя решението си и решава да се разведе с Йълдъз, дори обвинява Йълдъз в изневяра.

Кумру веднага разпространява новина в медиите, че Йълдъз е изневерявала на Чаатай с богат бизнесмен и го е обвинила в изневяра, за да прикрие връзката си.

Дуан разбира истината за наводнението в дома си. Дали ще разбере за цялата игра на Кумру.

Сутринта Йълдъз се обажда на Ендер и я пита, дали се вълнува за днес. Ендер изненадана я пита за какво говори.

-Е, как за какво, ще бъдем заедно в офиса, ще си говорим на воля - обяснява Йълдъз.
-Не знам доколко средата е подходяща за клюки, Йълдъз?!
-Стига, Ендо, какво толкова, а и аз няма да идвам всеки ден, защото трябва да се занимавам и с бизнеса с шампоаните. Ще те чакам в кабинета си, за да празнуваме!
-Ок, шампанското е от мен, скъпа! Бай, бай!
Ендер казва на Джанер, че Йълдъз прекалява, а той ѝ казва, че те не трябва да се впечатляват. Ендер казва на Джанер да поръча един помпозен букет.
-Ето, дразни те, но си я обичаш!
-Аз ли?
-Нали искаш да ѝ изпратиш цветя?
-Изпрати ги от името на Арзу!
-Сега разбра, а аз си мислех, че ти не вършиш подобни неща!
-А, и Джанер, има и друго! Докато сме на събрание Кумру трябва да дойде във фирмата!
-И как ще го направим?

Ендер поглежда брат си из под очилата, които си слага.

-Е, аз ли трябва да го направя? Как да я доведа във фирмата, като тя въобще не ме харесва?– пита Джанер.
-Онзи, Мехмед, племенникът на Четин, него използвай!

Действието се премества в хотела, където е отседнала Кумру. При нея е асистентката ѝ, която ѝ казва, че е ангажирала банкерката до 11 часа вечерта. Кумру е много доволна, защото това е искала. След което се обажда на Йомер и го пита, дали днес може да се види с неговата банкерка.

-Да беше ми казала по-рано, уговорих среща на Йълдъз за 11 часа вечерта, толкова много е заета!

Кумру е щастлива, че планът ѝ работи.

Сутринта Чатай нарежда на Седаи да проследи Йълдъз, за да разбере, дали твърденията на Кумру са верни.

В същото време Емир се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че Йомер ѝ е уредил среща с банкерката, но жената е много ангажирана и може да се видят късно вечерта.

-Няма проблем, ще отида по което време каже!

Действието се връща в хотела. Дуан пита дъщеря си, дали сама се смее или така му се струва. Щастлива Кумру му отговаря, че се смее защото всичко е прекрасно, а и е в любимия си хотел.

В същото време Джанер измисля как да извика Кумру в офиса. Мехмед се обажда на Кумру като казва, че трябва да дойде до два часа следобед в офиса, защото трябва да подпише един проект за бездомните животни, който тя ще ръководи.

Действието се пренася в кабинета на Йълдъз, където влиза Ендер с бутилка шампанско, като казва на Йълдъз, че е дошла да празнуват, но ѝ предлага да го оставят за след срещата, която започва след малко.

След малко в кабинета на Йълдъз пристига букет от Арзу, Йълдъз е изненадана, но си казва, че сигурно го е изпратила, за да подразни Ендер.

Йълдъз отива в заседателната зала за срещата, а Джанер взема букета и го дава на две от момичетата, които работят във фирмата, като им казва, че знаят какво да правят като се появи Кумру, а след това да му изпратят банковите си сметки.

В заседателната зала Йълдъз благодари на Арзу за цветята. Арзу е изненадана, но не казва нищо. Дуан харесва жеста на Арзу.

Действието се пренася на входа на компанията, където идва Кумру, а двете момичета, които Джанер нае изнасят шоу пред нея. Едната казва на другата, че такъв букет човек и на гадже но подарява, но явно тя е искала да се харса.

-Чакайте, чакайте, за кои са тези цветя? – пита любопитна Кумру и посяга към картичката. Разбирайки от кой са и за кой, Кумру ядосан оставя картичката. Джанер казва на момичета да върнат цветята.

Кумру отива в заседателната зала и ядосан моли Арзу да излезе, защото иска да говори с нея за нещо лично. Кумру се кара с Арзу, как може да бъде такава двуличница, която изпраща цветя на Йълдъз и ѝ пише мили картички, като я пита на коя страна е и ѝ нарежда да каже пред всички на събранието, че тя не е изпращала цветята на Йълдъз, иначе ще я загуби завинаги.

Арзу е принудена да влезе на срещата и да признае, че не е изпращала цветя. Дуан отново е ядосан на Арзу, а Ендър е много щастлива.
Късно вечерта Йълдъз излиза от дома си, за да отиде и се срещне с банкерката, а Седаи тръгва след нея…
Действието прескача на следващия ден, когато в съда се гледа делото за развод на Чаатай е Йълдъз.

Чагатай не приема обвинението за изневяра, но Йълдъз е шокиран, когато Чаатай казва за нея, че е „неморална жена“ и иска да се разведе с нея, но след това той ще заведе дело срещу нея.

-Какво говори той?! – не разбира Йълдъз.
-Нали, вие не искахте развод? - съдията се обръща към Чаатай.

Адвоката на Чаатай става и казва, че клиента му си е променил мнението въз основа на събраната през последните дни информация.

-Един момент, какво означава това? Клеветиш ме, за да прикриеш вината си ли? – пита ядосана Йълдъз.
-Много добре знаеш, какво означава! – отвръща Чаатай.
-Не говорете помежду си! – прави забележка съдията.
-Г-жо съдия, не искам да остана женен и секунда повече за тази жена! Да вземе каквото иска, само ще си поделим попечителството на сина ни! – казва Чаатай сочейки Йълдъз.

Съдийката казва, че отлага делото с две седмици.

Ядосана Йълдъз отива при Чаатай и го пита в какво я обвинява. Ядосан Чаатай отговаря, че много добре знае и да не е посмяла да му играе игрички.

Действието се връща назад и разбираме, че Седаи е разказал на Чаатай, че Йълдъз е отишла в 23 часа в хотела на Дуан. Седай му казва, че ще разследва, но Чаатай му казва, че е уверен, че Йълдъз се среща с Дуан.

Действието се пренася в дома на Дуан, където идва асистентката на Кумру и ѝ казва, че Йълдъз и Чаатай отново не са се развели, че Чаатай този път се е съгласил, но Йълдъз е възразила.

Кумру е бясна и казва на асистентката си, че трябва да накара някой свои познат да се обади на всички журналисти, които познават и да им каже, че ще им предоставят подробности по делото на Йълдъз и Чаатай, и да им обясни, че Йълдъз е тази, която е изневерявала и има връзка с известен бизнесмен, а Чаатай е разбрал това и ускорил делото.

Мехмед отива при Дуан и му казва, че може да се върне в имението.
-Кумру знае ли?
-Да, тя още сутринта се е пренесла, но има още нещо. Майсторът каза, че не е имало нито една повреда, а според него водата е оставена да тече нарочно.
-Как така? – изненадан е Дуан.
-Когато го попитах защо е станало наводнението, той заяви, че е сигурен в тръбите, които сам е поставил – отговаря Мехмед.
-Кумру казва, че Езги е забравила кран.
-И това го попитах, но не е била само един кран.
-Значи някой го е направил нарочно!
-Така изглежда, а аз исках да ви уведомя.

Дуан казва на Мехмед да каже на домашната прислужница да дойде при него в офиса, но да не казва на Кумру къде отива.

Мехмед също така му обяснява, че Йълдъз и Чаатай не са се развели все още, а Чаатай е обвинил Йълдъз и е щял да заведе дело срещу нея.

Дуан е изненадан и го пита за какво, а Мехмед му отговаря, че още не знае, но ще разбере.

В същото време Ендер щастлива съобщава на Джанер, че е уредила кредита, а Джанер ѝ показва новината за Йълдъз, в която се говори, че тя има връзка с известен бизнесмен и е обвинила съпруга си в изневерява, за да скрие връзката си…

Дуан разбира от Езги, домашната помощница истината за това, което се е случило в къщата, а след това казва на Мехмед, че Кумру е искала да го отдалечи от дома му и го е направила, за да отидат в хотела и му нарежда да разбере кой е влизал и излизал от хотела пред деня и нощта, когато са били там, а също така да провери записите от камерите.

  • Ще разбере Дуан за играта на дъщеря си?
  • Ще се разведат ли Чаатай и Йълдъз?

Ще разберем съвсем скоро….

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...