Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.3 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Чаатай изневерява на Йълдъз с Кумру. Вижте какво още ще се случи в сезон 5, епизод 3 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 февруари 2023 (петък) по bTV.

В сезон 5, епизод 2 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз несправедливо обвинява Фейза, че иска да ѝ отнеме съпруга. Ядосан от постъпката на Йълдъз, вечерта Чаатай не се прибира вкъщи.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.3 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 февруари 2023 (петък) по bTV.

Ендер отива в бара на Йомер, за да може Ендер да разбере, дали Йомер и Фейза наистина са гаджета. Фейза не идва, като каза, че детето ѝ е болно. Ендер убеждава Йомер и отиват в дома на Фейза, където разбират, че жената ги е излъгала.

Ендер е уверена, че Фейза и Чаатай имат връзка.

Йълдъз кани съседката си Кумру на вечеря, която ѝ отказва под предлог, че е с приятеля си. И тук разбираме, че приятелят на Кумру е самият съпруг на Йълдъз – Чаатай!

Джанер отива с Ендер в бара на Йомер, за да може Ендер да разбере, дали Йомер и Фейза наистина са гаджета.
-О, вечер е много по-хубаво – възкликва Ендер.
-Аз като ти казвам, ти не ме слушаш! Това е едно от най-популярните вечерни заведения в града - обяснява Джанер.
Ендер казва на Джанер, че е уверена, че Фейза няма да дойде тази вечер, защото двамата с Йомер нямат връзка.
Действието се пренася при Йълдъз, която се опитва да се обади на Чаатай, но той не ѝ вдига.
В същото време камерата ни показва Чаатай в хотелски апартамент, който отива и отваря вратата и казва на някаква жена, която камерата не ни показва, че е закъсняла.

Действието се връща в заведението на Йомер, който казва на Ендер, че Фейза няма да дойде, защото детето ѝ се е разболяло. Ендер го кара да ѝ позвъни, за да я попита, дали няма нужда от нещо, но Фейза не му вдига.

Йомер казва, че се е притеснил, а Ендер му предлага да отидат да проверят, дали Фейза няма нужда от помощ.

Всички отиват в дома на Фейза и разбират, че тя не си е вкъщи, а синът ѝ е добре. На улицата срещат Фейза, която им казва, че е била до аптеката.


Действието прескача в дома на Фейза. Жената, която гледа сина ѝ ѝ казва, че са идвали едни хора, които се представили за нейни приятели, но тя не ги е очаквала и не е знаела какво да каже и се надява да не я е издала.

-Успях да изляза от положението – казва Фейза.
-Казала си, че Атлас е болен, но те видяха, че не е болен – отвръща жената, а Фейза ѝ казва, че им е казала, че е оздравял.
-Според теб разбраха ли?
-Според мен Йомер не се е досетил.
-А жената Ендер?!
-А, тя, е ясно, че е дошла от любопитство.
-Фейза, моля те внимавай, вече стигна почти до края!

Фейза ѝ отговаря да не се тревожи, защото ще внимава много повече!

Действието прескача на сутринта. Асуман слиза в хола с Халит Джан, а Йълдъз казва на майка си, че Чаатай не ѝ се обажда.

-Отиди във фирмата и говори с него! Допуснала си грешка, но това не е краят на света! – ядосва се Асуман. Йълдъз отвръща на майка си, че Чаатай ѝ е забранил да ходи във фирмата.

В този момент се звъни на входната врата. Айсел отива да отвори и виждаме, че това е Чаатай.

Йълдъз пита Чаатай, защо не ѝ се е обадил, а той ѝ отвръща да не се прави на интересна! Двамата се карат! Чаатай казва на Йълдъз, че го задушава и ако иска да спаси отношенията им, да престане да го притиска!

Ендер е уверена, че Фейза прикрива тайната си любов с Чаатай, с Йомер. Джанер пита сестра си, как ще го кажат на Йълдъз, а Ендер му казва, че засега ще си мълчат, защото ако двамата са организирали всичко толкова добре, ще направят всичко възможно и да им опонират, а не трябва.

Действието прескача във фирмата. Ендер отива при Фейза и я пита, как е синът ѝ. Тя ѝ отговаря, че е добре.

-И един съвет от мен Фейза! - казва Ендер. - Другият път като лъжеш не използвай сина си! Знаеш ли, личният живот въобще не ме интересува, Фейза, но няма да толерирам никакви интриги в този холдинг! Предупреждава я Ендер и си тръгва.

Ядосана Фейза отива при Седай и го пита, къде е Чаатай, а той ѝ отговаря, че днес няма да идва, а тя му казва да му предаде, че иска спешно да говори с него!

Четин, довереният човек на бащата на Кумру следи Кумру и разбира, че тя се среща с някой в един хотел. Притеснен той се обажда на Доган – бащата на Кумру в Тоскана и му казва, че трябва спешно да си дойде, защото имат проблем с Кумру.

Асуман предлага на Йълдъз, да покани съседката и да каже на Чаатай, че ще имат гости, за да може го накарат тази вечер да се прибере вкъщи.

Йълдъз се обажда на Кумру.

-Кумру, искам да те поканя на вечеря.
-Тази вечер не мога, защото дойде приятеля ми и ще вечерям с него – отговаря Кумру.
-Не знаех, че имаш приятел, но нека да дойде и той – предлага Йълдъз.
-Той е малко стеснителен и не знам как ще се почувства, може би друг път – отговаря Кумру.
- Йълдъз, кани ме на вечеря у вас! – казва смеейки се Кумру и камерата ни показва не е кой да е, а самият Чаатай. Чаатай не казва нищо, но я придърпва към себе си и целува.

Кумру го пита, дали са скарани с жена му, а той ѝ отговаря, че не иска да говори с нея за това, а тя му отвръща, че не я интересува, защото се виждат много рядко и да си прекарат хубаво малкото време, в което се виждат.

-Лошо ли си прекарваме? – пита Чаатай, а тя му казва, че след малко трябва да си тръгва, защото е поканена на парти и трябва да се приготви.
При Фейза пристига Седат, който иска някакви пари от нея.
-Снощи се разбрахме! Поисках една седмица, сега нямам пари, но ще намеря – казва Фейза. Седат ѝ казва, че има два дни, а дългът ѝ от 50 хиляди е станал 55.
Фейза пита в счетоводството, дали може да вземе пари в аванс, но разбира, че не може без знанието на Чаатай и се отказва.
Доган, бащата на Кумру

Доган, бащата на Кумру

Четин отново се обажда на Доган и му казва, че Кумру е напуснала хотела, но не е успял да разбере, с кой е била. Доган го предупреждава да не се издава пред Кумру, а той ще го потърси отново и му затваря.

Действието се пренася в къщата на Кумру, която вижда мишка и започва да бяга и крещи. Йълдъз разбира за това и казва на майка си, че мишката е повод да отиде и да поговори с нея.

Икономът казва на Кумру, че в къщата са открили още няколко мишки, които идват от съседната къща, в която не живее никой, но те ще се погрижат.

Кумру му казва, че в такъв случай ще отиде на хотел, а Йълдъз я кани да ѝ дойде на гости, докато се справят с мишките в дома ѝ. Кумру ѝ отговаря, че никога не е живяла в чужда къща, но ще дойде.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...