Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.2 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Йълдъз несправедливо обвинява Фейза, че иска да ѝ отнеме съпруга. Ядосан от постъпката на Йълдъз, вечерта Чаатай не се прибира вкъщи. Вижте какво още ще се случи в сезон 5, епизод 2 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 февруари 2023 (четвъртък) по bTV.

В сезон 5, епизод 1 на турския сериал „Опасно изкушение“ Разбираме, че Хасан Али е мъртъв. Чаатай е поел бизнеса на баща си. Ендер се връща от Лондон, а Йълдъз има нова съседка – Кумру.

НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.2 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 2 февруари 2023 (четвъртък) по bTV.

Асуман се кара на Йълдъз да внимава със скъпите покупки, защото мъжът ѝ има финансови проблеми.

Йълдъз си купува супер скъпа рокля, която е принудена да върне.

Йомер има проблем, а Емир му предлага да разкажат на Ендер, защото тя е специалист по решаването на проблеми като неговия.

Йълдъз обвинява Фейза, че иска да ѝ вземе съпруга, но след това разбира, че не е била права и ѝ се извинява, но Чаатай ѝ е много ядосан и вечерта не се прибира вкъщи.

Текст от potv.bg

Сутринта Йълдъз казва на майка си, че днес ще отиде да си вземе роклята, която си е поръчала. Асуман я пита, дали я е видяла у Кумру, а Йълдъз ѝ отговаря, че и тя я има, но тя си я е поръчала по-рано. Асуман отбелязва, че бащата на Кумру е богат, а нейният съпруг не може да се усмихне от проблеми, затова тя трябва много да внимава какво си купува!

Йълдъз отговаря, че Чаатай е просто в депресия и нищо му няма, а и тя да престане да му обръща внимание.
-Дали не е пред фалит и да не ти казва? – пита Асуман.
-Няма такова нещо, ако беше щеше да ми каже, за да го подкрепя – отговаря Йълдъз.
-Бедният мъж обича само майка си – отбелязва Асуман, а Йълдъз ѝ казва да не започва отново с бисерите си и излиза.
Текст от potv.bg
Ендер отива при Чаатай и го пита, какво става с фирмата, защо не печели и отбелязва, че от една година не е вземала никакви пари!

Чаатай ѝ отговаря, че и той не е взимал пари, а Ендер му отвръща, че доколкото вижда, той не е променил стандарта си на живот.

Чаатай ѝ заявява, че прави всичко необходимо, за да съхрани фирмата и тя трябва да прояви търпение.

Текст от potv.bg

Йълдъз отива да си вземе роклята, която си е поръчала, но разбира, че е доста скъпа, но се надава, че Чаатай няма да ѝ се разсърди. В момента, в който Чаатай разбира, че Йълдъз е похарчила 70 000, веднага ѝ се обажда и я пита за какво е ги е похарчила?! Йълдъз му отговаря, че за една рокля, която е много специална. Чаатай ѝ се ядосва много, а Йълдъз му отговаря, че ще върне роклята.

-Боже, втори Халит! Защо съпрузите ми фалират след като се оженят за мен? Аз ли нося нещастие? – говори си сама Йълдъз.

Йълдъз се чуди как да върне роклята и къса едно от копчетата. Консултантската ѝ предлага да зашият копчето, но идва съседката на Йълдъз - Кумру, която ѝ помага да върне роклята.
Текст от potv.bg
Йомер споделя на Емир, че има проблем с медицинската сестра, която е наел да гледа баща му, и сега се държи като господарката на къщата. Емир му казва, че час по-скоро трябва да я елиминира, а Йомер му обяснява, че баща му много я слуша. Емир му предлага да кажат на Ендер, която е специалистка в тази област.
Текст от potv.bg
Йълдъз пристига в холдинга, за са се извини на Чаатай, но разбира от Ясемин, че Чаатай е излязъл с Фейза и още не са се върнали.

Йълдъз се обажда на Чаатай, а той ѝ казва, че е на съвещание във фирмата. Йълдъз си спомня, че майка ѝ я предупреди за Фейза, а след това и Ендер.

Ядосана Йълдъз пита Ясемин, дали Ендер е във фирмата, но разбира, че и тя е на среща.

Йълдъз отива и разказва на Емир и Джанер как Чаатай я е излъгал, а след малко пристига и Ендер, която казва, че и тя се е усъмнила, че Фейза и Чаатай имат връзка.

Йълдъз започва да плаче, а Ендер ѝ казва да се стегне и да отиде и постави на място, жената, която е завъртяла главата на съпруга ѝ.

Ядосана Йълдъз излиза, като казва, че ще ги постави на място и ако наистина е така ще ги накара да си платят!

Ендер я спира и ѝ казва, че първо трябва да разберат, дали са се върнали. Емир и Джанер се опитват да потушат надигащия пожар, но не успяват. Йълдъз и Ендер тръгват към холдинга.

Текст от potv.bg
Действието прескача в холдинга, където Йълдъз прекъсва съвещаването 
на Чаатай и пред всички обвинява Фейза, че иска да ѝ отмъкне съпруга.
Действието прескача в холдинга, където Йълдъз прекъсва съвещаването на Чаатай и пред всички обвинява Фейза, че иска да ѝ отмъкне съпруга.
Чаатай ядосан отвежда Йълдъз в кабинета си и ѝ казва, че наистина е 
бил във фирмата, но в товарителния сектор и ако не вярва да пита Седай, а
 Фейз...
Чаатай ядосан отвежда Йълдъз в кабинета си и ѝ казва, че наистина е бил във фирмата, но в товарителния сектор и ако не вярва да пита Седай, а Фейза е тръгнала с него, но на изхода са се разделили.
В същото време Йомер признава на Емир и Джанер, че от един месец има връзка с Фейза. Джанер се обажда на сестра си, за да ѝ каже новината, а Ендер казва на Йълдзъз, че в този случай им остава само едно нещо, тя да се извини на Фейза, но Ендер казва, че ще проучи нещата, а Йълдъз ѝ отвръща да не прави нищо, защото достатъчно се е изложила.


Текст от potv.bg
В същото време обидена Фейза си събира нещата, а Чаатай я моли да не
 си тръгва от фирмата, защото има нужда от нея. Фейза също признава на 
Чаатай,...
В същото време обидена Фейза си събира нещата, а Чаатай я моли да не си тръгва от фирмата, защото има нужда от нея. Фейза също признава на Чаатай, че има връзка с Йомер. Йълдъз отива в кабинета на Фейза и ѝ се извинява.
Вечерта Йълдъз се опитва да се свърже с Чаатай, но той си е изключил
 телефона. Йълдъз се обажда на Седай. Седай, който е с Чаатай, му казва,
 че Йъ...
Вечерта Йълдъз се опитва да се свърже с Чаатай, но той си е изключил телефона. Йълдъз се обажда на Седай. Седай, който е с Чаатай, му казва, че Йълдъз звъни, а Чаатай му казва да не се обажда, а той отива в хотела и няма да се прибере вкъщи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.24 (bTV) – какво ще се случи...