Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.22 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Доган урежда интервю на Кумру в телевизията, за да отрече, че е имала връзка с Чатай, но тя прави обратното, потвърждава връзката си и признава, че е влюбена, което ядосва Доган и Йълдъз. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 22 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 15 март 2023 (сряда) по bTV

В сезон 5, епизод 21 на турския сериал „Опасно изкушение“ Чаатай казва на Кумру, че връзката им е била грешка, а той ще направи всичко, за да си върне Йълдъз. Това вбесява Кумру, която отива при Йълдъз и я дразни, като ѝ показва снимки, на които се гушка с Чаатай.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.22 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 март 2023 (петък) по bTV.

Джанан казва на Кумуру, че баща ѝ е знаел за връзката ѝ с Чаатай.

Фейза казва на Доган, че въпреки, че с Чаатай са стари приятели, тя не одобрява постъпката му.

Кумру е ядосана на баща си, че е знаел за връзката ѝ с Чаатай, но си е мълчал и му търси сметка.

Доган прави парти, на което изнася реч пред пресата и казва, че подкрепя дъщеря си.

Доган урежда интервю на Кумру в телевизията, за да отрече, че е имала връзка с Чатай, но тя прави обратното, потвърждава връзката си и признава, че е влюбена, което ядосва Доган и Йълдъз.

Ендер прави капан на Арзу, но сама пада в него, но бързо излиза от ситуацията, като прехвърля вината на Джанер.

Кумру е с приятелки в ресторанта на Йомер. Една от приятелката ѝ казва, че със сигурност жените на съседната маса я обсъждат. Кумру отвръща, че не я интересува.

Джанер и Емир влизат ресторанта, а виждайки ги Кумру им се усмихва и вдига ръка. Емир е изненадан, а Джанер му казва, че така Кумру показва, че не ѝ пука.

Джанер и Емир отива при Йомер.

-Видяхте ли? – пита Йомер.
-Да не се казвам Джанер, ако Кумру не е нарочно тук! – казва Джанер.
-Само да не дойде Йълдъз! – добавя Йомер.
-Няма със сестра ми са у тях! – обяснява Джанер.

В заведението пристига Джанан.

-Кумру! – казва изненадана тя.
-Не те ли е срам да ме поздравяваш? – пита Кумру.
-Скоро никой няма да остане около теб! Всички твой гадости започват да се разкриват една по-една! Божата справедливост те застигна!– отвръща Джанан.
-О, Джанан, върви да пазаруваш с крадени кредитни карти! – казва Кумру.
-Ти се имаш за много умна, но има неща, които не знаеш! Баща ти знаеше за връзката ви с Чаатай! Даде ми пари, за да не се разприказвам!
-Какво говори това момиче? – пита Емир.
-Конците съвсем се оплетоха! – казва Джанер.

Кумру се смее истерично и казва на Джанан, че много я съжалява, защото вече няма, с кой да си говори и сама си създава теми за разговор, и я моли да напусне заведението.

Джанер, Емир и Йомер стигат до извода, че Доган е знаел за връзката на Кумру и Чаатай, но си е мълчал, защо иска да унищожи Чаатай, затова е станал съдружник във фирмата му.

Действието се пренася във фирмата. Фейза носи отчети на Доган и му казва, че независимо, че Чаатай е неин стар приятел, това не означава, че тя одобрява постъпката му и напълно го подкрепя, защото като баща е напълно прав и се надява в скоро време да се сложи край на това.

Ендер идва при Доган и го пита, дали е говори с Чаатай и дали има проблем. Доган ѝ казва, че няма проблем, защото е говорил с Чаатай и му е казал да му продаде акциите си и да се маха оттука. Ендер казва, че според нея Чаатай няма да се съгласи.

Доган отговаря, че е негово проблем, защото това предложение е за негово доброи ще бъде чудесно ако приеме.

Ендер го пита, ако Чаатай не приеме какво ще стане, а той отговаря, че ще му отнеме всичко, което е наследил от баща си, ще бъде безмилостен.
Кумру ядосана пристига във фирмата. Седаи я вижда и казва на Чаатай, а той му казва да се опита да разбере, защо е дошла.
Кумру нахлува в кабинета на баща си, където е и Ендер.
-Дал си пари на Джанан?!
-Вкъщи ще говорим за това, Кумур!
-Знаел си, но успя да заблудиш всички ни!

Доган се ядосва: -Предупреждавам те!

Кумру му повишава тон: -Не можеш!

-Кумру, осъзнай се! Внимавай! Никога повече не ми повишавай тон!

Кумру се обръща към Ендер и ѝ казва, ако може да ги остави сами. Ендер веднага излиза от кабинета.

-Татко, как си могъл да дадеш пари на онази крадла?
-Джанан не е крадла, ти за глупак ли ме мислиш? Виждаш ли какво се случва около мен?! Джанан веднъж сгреши и ти реши вай-подло да ѝ отмъстиш! Ти ме гледаше в очите и ме лъжеше, а аз се опитвам да изчистя името ти, след като се злепостави!
-Можеше да ми кажеш, след като си знаел! Може би нямаше да се стигне до тук!
-В миналото видях, че не стигнахме с разговори до никъде! Всеки път сама се унижаваш! Нищо повече!
-Татко, какво съм направила, че ме мразиш толкова? Това, че съм ти дъщеря, не означава, че съм безгрешна!
-Цял живот съм работил и съм се борил да бъдеш свободна и да не зависиш от милостта и благоволението на нито един мъж! Сега не ми казвай, че съм постъпил несправедливо с теб! Знай си мястото, мълчи и не се обаждай! Опитвам се да изчистя името на дъщеря си от хорските приказки, а ситуацията е много тежка за едни баща! Разбра ли ме?!
-Добре татко, съжалявам, че не успях да бъда твоя достойна дъщеря!
-Приготви се за партито довечера, а утре имаш репортаж в телевизията и ще кажеш, че всичко това е лъжа и се опитват да те оклеветят.
-Разбира се, както искаш, важното е ти да си щастлив! Но, знай, че и аз съм ти ядосана!

Действието прескача във вечерта в дома на Арзу, тя говори с някой, на който казва, че Доган напоследък е много объркан, а тя го е убедила и скоро ще получи акциите. Джанер веднага дава на сестра си да чуе записа от подслушвателното устройство.

Ендер казва щастлива на брат си, че утре ще каже на Доган и Арзу ще си отиде, а тя ще стане финансов директор. Джанер пита сестра си, защо тази вечер на партито не каже на Доган, а тя му казва, че ако каже, ще провали партито на Кумру, а тя иска да я спечели на своя страна, затова ще почака.

Действието се пренася в дома на Йълдъз. Асуман казва на дъщеря си, че ще е хубаво да се види с Доган, защото има някакво вътрешно предчувствие. Йълдъз ѝ отговаря, че няма желание, а и нали все пак е баща на Кумру.

Йълдъз казва на майка си, че докато Кумру прави парти, тя ще се обади на Ендер също да измислят нещо, за да се забавляват.

Йълдъз се обажда, а Ендер, която пътува с брат си за партито на Кумру, лъже Йълдъз, че не може да се видят, защото има мигрена. А след това предупреждава Джанер да внимава за снимките, който ще направят фотографите и на тези, които е и тя да ги изтрие, за да не разбере Йълдъз.

Действието се пренася на партито.

Доган предупреждава дъщеря си, че за пред пресата трябва да се преструват и играят роля. Доган изнася рече и казва, че подкрепя дъщеря си и стои зад нея.

Действието прескача на сутринта. Четин подава лист хартия на Кумру, като ѝ казва, че баща ѝ иска да научи този текст наизуст и да го каже на интервюто днес. Четин си тръгва, а Кумру чете написаното.

„Чаатай Коюджу е само мой приятел! Стана голямо недоразумение и затова съм днес в предаването ви! Много съжалявам за станалото, няма да остана безмълвна и ще си търся правата! “
-Какво е това?! – скача от стола Кумру и си говори сама.-Като някоя нещастница!
Сутринта Ендер отива при Доган и му казва, че Арзу го предава и му пуска записа.
-Това ли беше? – пита Доган и се обажда на Арзу да дойде в кабинета му.

Арзу, казва на Ендер, че когато е накарала брат си да влезе в дома ѝ, са повредили камерите, но тя има още една резервна система и ѝ показва запис на Джанер как поставя подслушвателните устройства. Арзу ѝ казва, че също така знае, че е вкарала и шофьора си при нея, но вече го е уволнила. Така вместо Арзу да падне в капана, Ендер сама пада в него!

Седаи носи писмо на Чаатай, от което разбира, че Йълдъз е завела дело за развод.
Кумру отива в телевизията и си признава, че е изживяла голяма любов, а в момента е много нещастна и може би хората не я одобряват, но това не я интересува.
-Изобщо не съжалявам, бях обична толкова, колкото обичах! – завършва интервюто си Кумру.

Камерата ни показва Доган, който е толкова ядосан, че замеря телевизора с дистанционното. След това виждаме и Йълдъз, която е не по-малко ядосана.

-Човек се срамува и се крие, а виж тя с каква гордост разказваше! – казва Йълдъз.
-Мислех, че е лъжа! – отвръща Асуман.
-Какво лъжа, Чаатай ѝ обръща внимание, а тя гордо разказва за любовта им! – казва Йълдъз.
-Чаатай не ѝ обръща внимание, разбрал е колко струва! – казва Асеман.
-Това какво значи? – пита Йълдъз.
-Вероятно е разбрал, колко струва тя!

Бесен Доган пита, Четин дали е дал изказването на Кумру. Четин отговаря, че го е направил и тя е приела.

-Как е възможно това?! Нещата излязоха от контрол! Била влюбена?!
Джанан се обажда на Йълдъз и ѝ казва, че иска да ѝ помогне, вече един път го е направила, като ѝ е изпратила едно съобщение, защото е видяла, че Чаатай и Кумру си пишат и е решила да я предупреди.
-Кумру не е единствената виновна, работят в комбина с баща си!
-Как така?
-Г-н Доган знаеше всичко за връзката между Чаатай и Кумру!
-Откъде си сигурна, че е знаел?
-Даде ми пари, за да си мълча!
Ендер успява да се измъкне от ситуацията със записа, като прехвърля цялата вина на Джанер. Доган не ѝ вярва, но и не се противи.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...