Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.21 (bTV) – какво ще се случи...

1 коментар

Чаатай казва на Кумру, че връзката им е била грешка, а той ще направи всичко, за да си върне Йълдъз. Това вбесява Кумру, която отива при Йълдъз и я дразни, като ѝ показва снимки, на които се гушка с Чаатай. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 21 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 март 2023 (петък) по bTV.

В сезон 5, епизод 20 на турския сериал „Опасно изкушение“ Чаатай отива при Йълдъз и я моли за прошка. Ендер подкрепя Доган и му дава съвет, как да се справи със ситуацията.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.21 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 10 март 2023 (петък) по bTV.

Чаатай казва на Кумру, че връзката им е била грешка, а той ще направи всичко, за да си върне Йълдъз. Това вбесява Кумру, която отива при Йълдъз и я дразни, като ѝ показва снимки, на които се гушка с Чаатай. В отговор Асуман изпраща на Кумру видео на Чаатай, който моли дъщеря ѝ за прошка.

Доган прави предложение на Чаатай, но той не е го приема. Доган се заканва, че ще го унищожи.

Чатай се прибира вкъщи, а Нермин, домашната помощница му казва, че има гостенка.

Чаатай е изненадан, че гостенката му е Кумру.

-Блокирал си номера ми!
-За наше добро е!
-За наше добро, така ли? Колко си загрижен!
-Не е редно да бъдеш тук!
-Жената ти излезе на сцената и му обяви за метреса! Баща ми не те поглежда, а ти вместо да ме потърсиш си блокирал номера ми! Какво те притесни, че ще се залепя за теб ли?
-Изживяхме нещо, което искахме и двамата. Аз бях в труден период…
-Доколкото разбирам той е приключил!
-Изживяхме нещо хубаво, но грешно!
-Чаатай, стига! Сега ли се сети да бъдеш толкова етичен! Боже, какъв страхливец си бил! Добре, че не вложих чувства! Нека да ти напомня нещо, че ти започна връзката ни! Ти ме търсеше и настояваше да се виждаме!
-Знам, но допуснах грешка, а и в момента няма значение, кой кого е търсил и започнал пръв! Аз много обичам Йълдъз и ще направя всичко, за да спася брака си! Вече не може да се срещаме!
-Учудвам се, как сме се срещали?! Не искам да те виждам повече!

Бясна Кумру затваря входната врата на дома на Чаатай с трясък. Тя върви и си говори сама: - Ще спасява брака си! Никой не може да говори така с мен!

Действието се пренася в дома на Йълдъз, където идва Кумру. Разбираме, че Кумру е разбрала от шофьора си новия адрес на Йълдъз, който живее в един квартал с Айсел и сутринта я е проследил.

Йълдъз пита Кумру не я ли е срам да идва в дома ѝ. Кумру отговаря, че не е дошла да се карат, а да ѝ каже нещо и ще си тръгне. Кумру казва, че не е дошла да ѝ се извини.

-Кажи ми, как се чувстваше, като идваше в дома ми като моя приятелка, а сваляше мъжа ми?!
-Не знам, защото никого не съм сваляла, ако някой е бил свалян това съм аз, защото Чаатай тичаше след мен!
-Да кажем, че тичаше след теб, ти не му ли напомни, че е семеен мъж, че е съпруг на приятелката ти?!
-Йълдъз, не си запозната с нашето минало! Преди много години с Чаатай бяхме заедно, а той тогава не те е познавал! За кратко бяхме заедно, а после аз го оставих, но когато ме видя отново, вече не можеше да се откъсне от мен! Мъжът ти се е отегчил от теб и досадния ви брак, и намери щастието си при мен!
-Скъпа моя, аз вече се оттеглих и след като толкова мечтаеш за Чаатай, бъдете щастливи! Но да ти кажа ли нещо! Чаатай говори много различно за връзката ви, която ти ми разказа с такава охота! Тази сутрин беше тук и ме молеше да му простя! На мен не ми пука за него, но виждам, че е важен за теб, затова ти го казвам, не се надявай много на Чаатай! Колко унизително е за една жена, какво ли не каза за връзката, която искаш да запазиш, дори не иска да те споменава, каза ми, че съжалява за най-голямата грешка в живота си!

Кумру взема телефона си и показва на Йълдъз интимни снимки, на който с Чаатай се гушкат и я пита, дали вижда мъж, които съжалява за брака си и може би бракът му с нея е най-голямата грешка в живота на Чаатай.

-Кумру, какви снимки показваш на законната съпруга на този мъж! Каквото да кажа и направя, няма да падна до твоето ниво! Много те съжалявам Кумру, толкова си се уплашила да не го изгубиш, че си дошла да ми покажеш тези снимки! Не се бой, аз се отказах от Чаатай, отстъпвам ти го, а сега се махай от дома ми!

Йомер се среща с Чаатай в ресторанта, а Чаатай му разправя какво е станало, че Йълдъз се е изнесла, а той е отишъл да ѝ поиска прошка, но тя е не преклонна.

-Няма да стане така лесно братле, ако трябва ще спиш пред вратата ѝ ! Ако искаш аз да говоря с Йълдъз, ще ѝ кажа, че си много зле!
-Ще ти отговори, че така ми се пада!
-Ти приключили връзката с Кумру?! Окончателно!
-Приключих, братле! Без това бяхме накрая!
-Ех, братле в какво си се забъркал!
-Заради Йълдъз се изправих срещу майка си и баща, за мен семейството е най-важно! А какво направи тя, каза ми, че не мога да съм баща на Халит Джан.
-Случаят е съвсем пресен, чакай, не бързай, скоро и тя ще омекне!
-Ами ако не омекне и наистина се разведе с мен?! Ако завинаги ме забрави! Ако не ми прости, какво ще правя? В къщи са останали само спомени, пусто е навсякъде! Дали да не отидем да видим какво прави?
-По-добре да не ходиш в това състояние, защото вместо да изпишем очи…

Пийнал порядъчно, Чаатай държи на своето да отидат в дома на Йълдъз.

Ендър продължава своята мания по Арзу. Тя моли Джанер да влезе в къщата на жената и да инсталира подслушвателни устройства, за да разбере с кого провежда тайни разговори.
Чаатай пристига с Йомер пред дома на Йълдъз и казва, че никъде не тръгва без да вземе жена си.

Асуман прави видео и го изпраща на Кумру, придружено със съобщение: „Най-безсрамно показа на дъщеря ми снимките ви с Чаатай, но всичко това е лъжа! Ако не беше така, Чаатай нямаше да се моли на Йълдъз! Разбери какво означава някой да те е използвал!“


На следващият ден Доган и Чаатай се срещат във фирмата. Чаатай иска да обясни, но Доган го прекъсва и му казва, че не иска да знае нищо и иска да му направи едно почтено предложение:

- Продай ми акциите си от фирмата и се махай от тук! Така ти правя добро, в противен случай ще те унищожа!
-Г-н Доган, нека да не смесваме личния живот с бизнеса, защото няма да продам нито на вас, нито на когото и да било фирмата, на която баща му беше посветил живота си!
-Това ли е последната ти дума?!
-Това е!
-Вече ще имаш партньор, който едва ли ще искаш да познаваш! Денят, в който трябва да продадеш фирмата, горчиво ще съжаляваш, че не си ми я продал днес! Запомни го!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...