Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.20 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Чаатай отива при Йълдъз и я моли за прошка. Ендер подкрепя Доган и му дава съвет, как да се справи със ситуацията. Вижте какво ще се случи в сезон 5, епизод 20 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 9 март 2023 (четвъртък) по bTV.

В сезон 5, епизод 19 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз получава наградата за най-продаван продукт и на церемонията по връчването, разкрива връзката на Чаатай и Кумру.


НА КРАТКО какво се случва в с.5, еп.20 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 9 март 2023 (четвъртък) по bTV.

Кумру се опитва да се свърже с Чаатай, но безуспешно.

Седаи разбира адреса на новото жилище на Йълдъз.

Чаатай отива при Йълдъз и я моли за прошка.

Ендер отива да подкрепи Доган и му дава съвет какво да направи.

Кумру бясна, че Чаатай е блокирал номера ѝ отива в дома му.

Текст от potv.bg

Кумру се опитва да се свърже с Чаатай, но телефонът му е изключен. Тя му изпраща съобщение, че трябва да поговорят.

Отново се опитва да се свърже, а след това избухва в плач, поглежда се в огледалото и се свлича на колене на земята, а след това бясна замеря с обувката си отражението си в огледалото, но не улучва.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Ендер, където двамата с Джанер гледат телевизия, на вратата се звъни. Джанер се чуди, кой може да е толкова късно и става да отвори. Той е изненадан да види Седаи, който се извинява за късното посещение и пита, дали имат новини от Йълдъз.

Ендер му отговаря, че и те все още не могат да я открият. Седаи ги моли да му съобщят, ако разберат нещо за Йълдъз, защото Чаатай е много зле.

Ендер казва на Седаи, че Чаатай си е получил заслуженото, защото тя многократно го е предупреждавала.

Ендер съветва Седаи да намери Емир, защото той знае, къде е Йълдъз.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Фейза, която е шокирана, когато разбира, че Чаатай е изневерявал на Йълдъз с Кумру и се досеща, че заради това Йълдъз ѝ се е извинила и явно е знаела за изневярата на Чаатай, но си е мълчала.

Приятелката на Фейза одобрява постъпката на Йълдъз, а Фейза се чуди, какво ще стане във фирмата, защото Чаатай е съдружник с бащата на Кумру.

Приятелката ѝ казва, да се спре да се сърди, че сега е точният момент да се върне във фирмата.

Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта в новия дом на Йълдъз. Айсел сервират масата, идва и Асуман, а Йълдъз казва на Айсел да донесе и за себе си прибори, за да започнат деня с хубава енергия.

Асуман казва на Йълдъз, че това жилище е много хубаво, но как ще го плаща. Тя ѝ казва, че бизнеса с шампоана върви много добре, а и нейното отмъщение, ще ѝ донесе разни придобивки и смята да заведе дело за обезщетение.

-Слава богу, така се притеснявах, че ще се възгордееш! -казва майка ѝ.
-Адвокатката ми обясни, че не трябва да проявявам гордост! Трябва да получа някакво обезщетение за всичко, което ми причини Чаатай!
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Чаатай, където Чаатай тъжен продължава да седи в хола с играчката на Халит Джан в ръка. Пристига Седаи: -Шефе, вие въобще не сте си лягали?!

-Как да заспя в това състояние?
-Стани и се приготви, открих къде са!

Чаатай скача от фотьойла: - Откри ли ги?!

-Какво ти обещах! Снощи отидох при г-жа Ендер, тя ми каза да потърся, Емир, но аз избрах по-лесния път.

Действието се връща назад и разбираме, че Седаи е взел адреса на Йълдъз от Айсел.

Чаатай е много радостен от новината, а Седаи му казва да се приготви, защото трябва да изглежда добре за срещата.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Кумру, която отново прави опит да се свърже с Чаатай. Кумру се досеща, че Чаатай явно е блокирал номера ѝ.

В същото време Доган разглежда новините и ядосан казва на Четин, че са навсякъде. Четин казва на Доган, че Чаатай не е ходил във фирмата и сигурно със Седаи търсят Йълдъз.

-И какво като я намерят?! Тя така се фиксирала върху идеята за отмъщение, няма да се откаже! Жалко, че не говорих с нея преди това!
-Нямаше да има ефект и спрете да се обвинявате! – казва Четин.
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Ендер, където Джанер казва на сестра си, че всички медии говорят и обсъждат Йълдъз и Кумру.

-Доган е съсипан, виж само какво сполетя най-големият джентълмен, който познавам! – казва Ендер.

Джанер пита сестра си, дали има новини от Йълдъз, а тя му отговаря, че все още не си е включила телефона, но казва, че отива при Доган, за да му вдъхне малко кураж. Джанер я пита, дали ще може да го остави пред ресторанта, а Ендер го пита, къде е Емир, а Джанер ѝ отговаря, че е излязъл много рано. Ендер му казва да разбере подробности.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Йълдъз. Тя се приготвя да излиза и когато отворя входната врата, е изненадана да види пред себе си Чаатай.

Ядосана Йълдъз го пита, какво търси тук, а Чаатай я моли да поговорят.

-Не ти ли е неудобно?
-Йълдъз, дори и да се разделим, нека първо да поговорим! Моля те, изслушай ме!

Йълдъз се съгласява да чуе какво ще ѝ каже. Чаатай влиза в хола, където се разминава с Асуман, която ядосана го пита, как не го е срам.

-Разказвай, Чаатай, как започна любовта ви?
-Йълдъз, няма никаква любов, ти си единствената ми любов!
-Така ли, да ме беше обичал по-малко!
-Ти си много права, аз допуснах голяма грешка, но връзката ми с Кумру, не означава нищо за мен! След смъртта на баща ми изпаднах в криза и дълго време те обвинявах за нея! Много ти се гневях!
-И реши да си легнеш със съседката, за да ти стихне гнева?
Текст от potv.bg

Чаатай се опитва да прегърне Йълдъз, като казва, че не казал такова нещо, а Йълдъз ядосан му отвръща, да не я докосва. Чаатай се оправдава, че Кумру не го е оставила намира, но той много съжалява, че е допуснал тази грешка. Йълдъз му отвръща, че тя също съжалява, че го е срещнала. Чаатай казва, че за първи път прави такова нещо и обещава, че никога няма да се повтори.

-Няма да се повтори ли?! Не разбра ли, че аз вече напуснах живота ти! Какво ми обещаваш?! Върви си!
-Какво да направя, за да ми простиш?
-Вече не мога да ти простя! Знаех за връзката ви с Кумру и ви наблюдавах! Видях поведението ви, когато сядахме всички заедно на една маса, нямаше вид на виновен мъж! Седеше до мен и най-нагло се наслаждаваше на ситуацията!
-Опитах се да се отърва от нея и ти да не разбереш! Да сме се виждали най-много три пъти! Не трябваше да се виждаме, разкайвам се! Ти как разбра?
-От касовата бележка! Чаатай, защото трябваше да нараниш гордостта ми, ако ми беше казал, че обичаш друга, аз щях да се махна от пътя ти!
-Колко пъти казах, че не я обичам! Не я обичам!
-Като те хванах ли разбра, че не я обичаш!
-Не! Опитах се да се избавя! Повече никога няма да видя Кумру. Аз отдавна приключих с нея, но тя не ме остави намира!
-Така ли, Чаатай?! Жалко, че сега не е тук жената, заради, която развали семейството си, за да го чуе! Е, изслушах те, махай се от тук, преди да си ме нервирал напълно!
Текст от potv.bg

В този момент се появя Асуман с Халит Джан. Момчето виждайки Чаатай се гушка в него. Чаатай се доближава до Йълдъз с Халит Джан на ръце и я моли да не разрушава хубавото им семейство.

Йълдъз вземайки сина си от него, казва, че той го е разрушил, а не тя. Тя му казва, че ще настоява да разосинови детето, защото се развеждат.

Чаатай я моли да не го прави, а тя му казва, че може да вижда детето и без да му е баща.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Доган, къде е пристигнала Ендер. Доган ядосан казва на Ендер, че дъщеря му се е сдобила с печалната славата на метреса и има връзка със съпруга на приятелката си.

-Така е, сгрешила е, но не можеш да се откажеш от нея, трябва да бъдеш зад гърба ѝ!
-Какво трябва да направя?
-Задължително е да покажеш, че и в трудни моменти си до нея!
-Може да организирам парти, а?
-Вземи думите от устата, чудесна идея!
-Ендер, чуваш ли се какво говориш?
-Да, точно така щях да постъпя, защото ако се свиеш в ъгъла и чакаш хората да спрат да говоря, те ще говорят още повече! Покажи, че случаят не те засяга, за да млъкнат и останалите!
Текст от potv.bg

Чаатай и Седаи пристигат във фирмата. Седаи моли Фейза да направи нещо, защото Чаатай никак не е добре. Фейза отива при Чаатай, а той ѝ казва, че се радва, че дошла на работа.

-Не можех да те оставя сам! Ти, как си? Изглеждаш зле!
-По-скоро се опитвам да изглеждам добре!
-Йълдъз, къде е?
-В новото си жилище!
-Какво?!
-Знаела е всичко, подготвила се е предварително!
-Не мога да повярвам, Чаатай?!
-И аз!
-Не на Йълдъз, а на теб!
-Фейза, само ти не ме беше критикувала!
-Йълдъз, Ендер, г-жа Асуман ме обвиняваха, а ти си бил с това момиче! Не помислили, че ще те разкрият?
-Не знам, така се получи, какво да направя?

Фейза пита Чаатай от колко време са заедно с Кумру. Той ѝ отговаря, че не са заедно, защото всичко е свършило. Тя го пита, колко време е продължило, а Чаатай отговаря, че 8 месеца, но ще направи всичко, за да му прости Йълдъз. Чаатай казва, че има и друг проблем в лицето на г-н Доган, с който все още не се е срещнал и със сигурност няма да иска да работи с него и може да развали партньорството им, и ще имат нужда от пари, затова трябва да се подготвят. Фейза му казва, че ще разговаря с няколко банки.

Текст от potv.bg
Действието се връща в дома на Доган, където Ендер казва на Кумру, че са говорили с баща ѝ и той ще застане зад нея, за да покаже на всички, че никой не може да я мачка!
-Така ли, татко?
-Кумру, дори не мога да те погледна и не се прави на невинно момиче, не ме изнервяй!

Намесва се Ендер:

-Скъпи, не се ядосвай! Ще се опитаме да сведем до минимум загубите, който понесохме, като организираме парти, а ти ще се изкажеш и кажеш, че стоиш зад гърба на дъщеря си!

-Татко!
-Не ме наричай, татко!

Ендер прави забележка на Доган: - Доган, какво се разбрахме?!

-Ти каза, навън да се държа добре, а у дома да правя каквото си искам и правя точно това!

Доган е много ядосан и казва на дъщеря си, че не трябва да се обажда, вдига или вижда с Чаатай, ако направи обратното ще се откаже от нея.
Текст от potv.bg

Ендер и Доган излизат, за да се поразходят, а Кумру останала сама отново се опитва да се обади на Чаатай. Тя разбира, че той е блокирал номера и ѝ отива в дома му.

Нермин, домашната прислужница ѝ казва, че Чаатай не си е вкъщи, но Кумру най-нахално влиза вътре и казва, че ще го почака.

В същото време Асуман казва на Йълдъз, че ще накара Айсел да се обади на Нермин, за да разбере какво става в съседите.

Айсел се обажда и казва на Асуман и Йълдъз, че Нермин е казала, че Кумру е в тяхната къща.

Йълдъз се ядосва, че Кумру и Чаатай само са чакали тя да си тръгне, за да се съберат, а Айсел ѝ казва, че тя е уверена, че г-н Чаатай не знае, че тази жена е в дома му.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.5, еп.28 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.27 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.26 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.25 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.5, еп.24 (bTV) – какво ще се случи...