Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.74 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Махмуд решава да убие Шахика! Чаатай, Емир и Джанер залагат капан на Джансу. Но тримата не са помислили за Йълдъз и всичко се обърква. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 74 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 януари 2023 (вторник) по bTV.

„Опасно изкушение“ с.4, еп.75 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.75 (bTV) – какво ще се случи...

След като видя Чаатай с Джансу, Йълдъз напуска Чаатай! Въпреки че разбира истината от Емир и Джанер, Йълдъз не иска да прости на Чаатай. Вижте какво...

В сезон 4, епизод 73 на турския сериал „Опасно изкушение“ Шахика шокира всички, като заявява, че двамата с Хасан Али искат да имат дете! Чаатай говори с Емир и Джанер и им казва, че между него и Джансу няма нищо. Емир и Джанер веднага измислят план как да разобличат Джансу.

НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.72 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 21:00 часа на 3 януари 2023 (вторник) по bTV.

Шахика отива да види Халит Джан и поиграе с него, за да покаже, че се разбира добре с децата.

Чаатай, Емир и Джанер залагат капан на Джансу. Но тримата не са помислили за Йълдъз и всичко се обърква.

Махмуд решава да изпълни задачата на Хасан Али и без това, той също много иска да се отърве от Шахика, която го изнудва.

Хасан Али и Седай, които са убедени, че Махмуд няма да посмее да убие Шахика се връщат в къщата, но твърде късно!

Шахика пристига в дома на Чаатай и Йълдъз, като казва, че е дошла да види Халит Джан. Йълдъз я пита, каква работа има със сина ѝ, а Шахика ѝ казва, че снощи на вечерята у Ендер са я обидили и сега е дошла да покаже, че се разбира добре с деца, а и трябва да практикува с Халит Джан.

-Шахика, дете ли ще си правите? – пита ядосана Асуман, а Шахика ѝ отвръща, че ще прави и дете и кариера.
Йълдъз ѝ разрешава да си поиграе с Халит Джан 10 минути! Шахика си прави селфи с дедето, което да покаже на Хакан Али.
Действието се пренася във фирмата, в кабинета на Хасан Али при който
 идва Ендер, която прави втори опит да му предложи помощта си, да го 
отърве от...
Действието се пренася във фирмата, в кабинета на Хасан Али при който идва Ендер, която прави втори опит да му предложи помощта си, да го отърве от Шахика, но и този път ударя на камък.
Действието прескача във вечерта. Джанер се обажда на Чаатай и му казва, че след малко Емир отива на вечеря с Джансу, а той трябва да си намери повод да се скара с Йълдъз и излезе от вкъщи.

Чаатай му отговаря, че Йълдъз в момента приспива Халит Джан и като дойде веднага ще направи скандала.

Чаатай отива при майка си, като я подпита какво се е случило днес, за да може да се хване за нещо, за да вдигне скандал на Йълдъз, а тя му казва, че много е ядосана, защото Шахика е идвала, а Йълдъз ѝ е позволила да си играе с детето.

Чаатай вдига скандал на Йълдъз, че е позволила на Шахика да си играе с Халит Джан, а след това подхваща темата за родителите си като насъсква Йълдъз да му вдигне скандал.
-Ти, май си търсиш повод за скандал – казва Йълдъз.
-Ето отново, твоите сценарии! Излизам, за да се успокоя! – казва Чаатай и тръшка вратата, като си говори, че отново е наранил Йълдъз, но ще ѝ се реваншира.
Действието се пренася в дома на Хасан Али. Джансу казва на Хасан Али, че отива на вечеря с Емир, а той ѝ отговаря, че и те със Седай ще излязат също на работна вечеря.

Останали сами Хасан Али казва на Седай да се махат от къща, като двамата си мислят, че така Махмуд ще се уплаши още повече и няма да посегне на Шахика и веднага ще се обади на Хасан Али, за да ми каже, че няма да се справи с поставената му задача..

Емир и Джансу са на вечеря. Джанер му се обажда, Емир се преструва, че е Йълдъз.
-Какво е станало? – любопитна е Джансу.
-Отново са се скарали с Чаатай, но този път е сериозно, защото Чаатай е излязъл – отговаря Емир. Джансу иска да говори с Йълдъз, а Емир ѝ казва, да не го прави, защото Йълдъз е много разстроена и ще е по-добре ако я оставят на спокойствие.

Малко по-късно според плана Чаатай се обажда на Емир, а той му обещава, че няма да каже на Йълдъз. Емир съобщава на Джансу, че явно Чаатай и Йълдъз много лошо са се скарало, защото Чаатай е в бара на хотела близо до тях и си пийва, и тази нощ е щял да спи там! Емир моли Джансу да не казва нищо на Йълдъз!

Джансу предлага на Емир да си тръгват.

Действието се пренася в дома на Хасан Али, където Шахика е сама и гледа документален филм на таблета си! В същото време Махмуд влиза в къщата на Хасан Али като си слага черна маска на главата като и си говори сам, че той е започнал всичко това и той ще го завърши!

Хасан Али и Седай, който са в офиса и чакат Махмуд, разбират, че Махмуд наистина има намерение на убие Шахика, след като Седай получава съобщение от него, че ще свърши поставената от г-н Президента задача!

-Мили Боже, аз исках да му дам урок, а той ще убие жената! – казва Хасан Али и тръгват със Седай към къщи!

В този момент Махмуд е в стаята, в която е Шахика и вади жицата, с която смята да я удуши.

Седай се опитва да се свърже с Шахика, но камерата ни показва телефона ѝ, на който тя е изключила звука.

Шахика се бори с Махмуд, в боричкането, някой от двамата натиска върху екрана на телефона на Шахика и Хасан Али и Седай чуват, как Шахика едва диша.

-Боже, отива си! – казва Хасан Али.
В същото време Йълдъз разбира, че Чаатай е наел стая в близкия хотел и казва на майка си, че отива при него!
В същото време Йълдъз разбира, че Чаатай е наел стая в близкия хотел и казва на майка си, че отива при него!

Джансу пристига в бара при Чаатай, който се преструва на пиян. Джансу му казва, че ще му помогне да си легне, а след това ще си тръгне.

Джансу мислейки, че Чаатай е пиян го съблича, а след това се съблича и тя и ляга до него, като му казва: -Все на един и същи номер се хващаш, Чаатай!

-Не съм се хванал Джансу! – казва Чаатай.

Джансу е шокирана!

В този момент Йълдъз чука на врата, като казва на Чаатай да отвори, защото знае, че е вътре!

Чаатай отива и отваря на Йълдъз, като ѝ казва, че не е това, което изглежда!

-Какво ще ми обясниш! Проклети да сте и двамата! – казва Йълдъз и напуска стаята. Чаатай я догонва, като се опитва да ѝ обясни, а тя му казва, че не иска да го вижда повече!

Чаатай се връща в стаята и казва на Джансу, че ще бъде добре ако напусне къщата на баща му, защото всички ще разберат за подлите ѝ номера!

Действието се пренася в къщата на Хасан Али, където пристигат Хасан Али и Седай. Двамата са шокирани от гледката, която откриват в хола. Шахика седи на дивана, като държи главата си две ръце, а Зехра стои неадекватно над тялото на Махмуд, като държи в ръката си, ръжена от камината.

-Мъртъв е! – казва Шахика.

Хасан Али казва на Седай да отиде да каже на охраната и някое от момчетата да поеме вината, че са чули викове в къщата и са убили Махмуд, като са го взели за крадец.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...