Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.73 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Шахика шокира всички, като заявява, че двамата с Хасан Али искат да имат дете! Чаатай говори с Емир и Джанер и им казва, че между него и Джансу няма нищо. Емир и Джанер веднага измислят план как да разобличат Джансу. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 73 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 януари 2023 (вторник) по bTV.

В сезон 4, епизод 72 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер предлага на Хасан Али да му помогне да се отърве от Шахика. Хасан Али прави план, за да разбере, дали Махмуд му е верен.

По два епизода до края на седмицата!
НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.73 на „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 3 януари 2023 (вторник) по bTV.

Шахика разбира за вечерята на Ендер и веднага отиват с Хасан Али. Там тя шокира всички, като заявява, че двамата с Хасан Али искат да имат дете.

Чаатай говори с Емир и Джанер и им казва, че между него и Джансу няма нищо. Емир и Джанер веднага измислят план как да разобличат Джансу.

Шахика предупреждава Махмуд да не игра игрички зад гърба ѝ.

Хасан Али моли Махмуд да го отърве от Шахика, но Махмуд не знае, че това е план на Хасан Али да го принуди да му признае, че го е предал.

Текст от potv.bg
„Опасно изкушение“ с.4, еп.74 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.74 (bTV) – какво ще се случи...

Махмуд решава да убие Шахика! Чаатай, Емир и Джанер залагат капан на Джансу. Но тримата не са помислили за Йълдъз и всичко се обърква. Вижте какво...

Ендер се приготвя за вечерята, на която покани Чаатай, Йълдъз и Фериде.
-Како, каква е тази неочаквана вечеря? – пита Джанер.
-Чаатай е във фирмата, а който е близък с него ще спечели – отговоря Ендер.
-Какво ще спечелиш?! – не разбира той.

Ендер му обяснява, че Шахика е до Хасан Али, а Хасан Али не е приел помощ от нея, а тя не може да бездейства в това положение.

Текст от potv.bg
Действието се пренася в кухнята къщата на Хасан Али, където Хайти носи някакво лекарство на Шахика, а тя го дава на домашната прислужница, като ѝ нарежда да го слага в храната на Зехра, защото тя била в депресия, за да се успокои.

След което Шахика отива в хола при Хасан Али, който я пита, дали няма да вечерят, защото е умрял от глад. Шахика му казва, че е трябвало да поканят тази вечер Йълдъз и Чаатай, а той ѝ отговаря, че тази вечер те са на вечеря у Ендер.

-Виж я ти, Ендер! Значи ще използва Йълдъз и Чаатай – казва Шахика и казва на Хасан Али да се облича, защото отиват у Ендер. Хасан Али се дърпа, че няма да отиде, защото е не е поканен, но Шахика го убеждава!
Текст от potv.bg
Хасан Али и Шахика пристигат в дома на Ендер. Виждайки ги Фериде си загубва апетита, а Шахика хвърля поредната бомба и шокира всички, като казва, че с Хасан Али искат бебе!
-Фериде, няма никакво дете! – обръща се специално Хасан Али към бившата си жена, която изпадна в шок от думите на Шахика.
Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта в къщата на Хасан Али, къде Зехра след лекарството, което прислужницата ѝ е сложила в храната се държи изключително спокойно и вяло, което прави впечатление на Джансу и Хасан Али. Дори той предлага да я заведат на лекар, но Шахика казва, че тя ще се погрижи за Зехра.

Текст от potv.bg
В същото време Джанер и Емир са в компанията и се чудат, как да попитат Чаатай, дали има връзка с Джансу.

Двамата влизат в кабинета на Чаатай, а той ги пита, какво искат да говорят тайно с него, след като не са казали на Йълдъз, че двамата ще идват при него.

-Чаатай, ние знаем – казва Емир.
-За какво? – не разбира Чаатай.
-За Джансу – пояснява Джанер.
-Знаеш ли, животът на хората не ни интересува, но става въпрос за Йълдъз и затова дойдохме – обяснява Емир.

Джанер го пита, като е искал да се забавлява, защо го е направил с Джансу, при това в дома на баща му, много е ясно, че ще го хванат?!

Чаатай им казва, че между него и Джансу няма нищо и им разказва какво се е случило…, че нищо не помни. Джанер като специалист по женските интриги му казва, че това може да е капан. Джансу може да го е излъгала, вкарала в леглото, а след това събудила до него!

-Можем ли да го докажем? – пита Чаатай.
-Историята се повтаря – казва Джанер и казва на Чаатай да помисли как да се скара с Йълдъз, а Емир ще се заеме с Джансу.
-Добре да действаме! – казва Чаатай.
-Добре, най-накрая и ние тримата да направим интрига! Вече съм спокоен! – отвръща Джанер, а Чаатай го поправя, че това не е интрига, а решаване на проблема!
Текст от potv.bg
Действието се връща отново в къщата на Хасан Али, където Шахика вика Махмуд в кабинета на мъжа си и го предупреждава, че ако прави нещо зад гърба ѝ, тя ще разбере!
-Да не вземеш парите и да избягаш?! – казва Шахика.
-Какви пари, какво бягство? – не разбира Махмуд за какво говори Шахика, а той не разбира, защото Седай и Хасан Али измислиха тази история, която подслуша Шахика и се усъмни в Махмуд.

Шахика предупреждава Махмуд, че ако направи нещо зад гърба ѝ, тя ще разкаже на Хасан Али, как двамата са го изиграли!

Махмуд си тръгва.

Текст от potv.bg

Малко по-късно, когато Шахика излиза Седай се връща в къщата. Той отива в кабината на Хасан Али и взема подслушващото устройство и го носи в кабинета на шефа си. Хасан Али е много ядосан, че Махмуд го е предал!

Хасан Али вика Махмуд в кабинета си и му казва, че има проблеми и вече не издържа, и само той може да му помогне! Шахика се е лепнала за него като дъвка, а той не знае как да се отърве от нея, но сутринта като се събудил е намерил вярното решение и добавя: -Махмуд, ще се отървем от г-жа Шахика!

-Как така, шефе, ще я убием ли? – пита Махмуд.
-Първият път не успяхме, но втория трябва да я убием! Не искам грешки! Сетих се за Седай, но той няма да се справи, а и нали ти уби тази жена в килима и я хвърли, значи ти го можеш и ти трябва да го уредиш! А и аз, къде ще намеря доверен и честен човек, като теб в днешно време! Ще го направим, все едно в дома ми е влязъл крадец, който ще се изправи срещу Шахика, а след това тя ще почива в мир! – обяснява Хасан Али.
-А, другите у дома? – пита притеснен Махмуд.
-Няма да има никой! – уверява го Хасан Али.

Махмуд се съгласява да убие Шахика!

Текст от potv.bg

По-късно Седай отива при Махмуд и му казва, че ако не може да изпълни плана на шефа да отиде и да му каже. Махмуд му отвръща, че е малко притеснен…

Седай отива при Хасан Али и му казва, че е бил при Махмуд и е уверен, че Махмуд до довечера, ще се откаже от плана да убие Шахика.
-Ще чакам да дойде! Така хубаво ще си поговорим, защо ме е предал! – казва Хасан Али.
Текст от potv.bg

Емир се обажда на Джансу и я кани на вечеря. Тя веднага се съгласява.

-Змията се хвана – казва Емир.
-Дано и Чаатай да се справи – отвръща Джанер.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.96 (bTV) – какво ще се случи...

Взрив разтърсва из основи съдбите на героите в петия сезон на „Опасно изкушение"

„Опасно изкушение“ с.4, еп.95 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.94 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.93 (bTV) – какво ще се случи...