Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.54 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Джанер, Асуман, Айсел и Емир дават показания срещу Шахика и тя също се озовава в затвора. Хасан Али се подготвя за новата ера, която ще настъпи в компанията. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 54 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 29 ноември 2022 (вторник) по bTV.

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...

Ендер и Шахика обединяват сили, за да си отмъстят на Хасан Али, Мерт, Зехра и Йълдъз. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод...

В сезон 4, епизод 53 на турския сериал „Опасно изкушение“ Ендер и Йълдъз са арестувани и хвърлени в затвора, а Шахика празнува, че се е отървала от тях.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.54 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 29 ноември 2022 (вторник) по bTV.

Джанер, Асуман, Айсел и Емир дават показания срещу Шахика и тя също се озовава в затвора.

Хасан Али казва на Ендер и Шахика, че ще ги освободи от затвора, ако му прехвърлят акциите си, докато отмине скандалната ситуация.

Ендер, Йълдъз и Шахика излизат от затвора.

Хасан Али се подготвя за новата ера, която ще настъпи в компанията.

Ендер също прави планове относно Хасан Али.

Чатай е при Асуман, която се притеснява за Йълдъз. Тя го пита, какво е казал адвоката, а Чатай ѝ отговаря, че сигурно ще излязат след утрешния ден, защото първо Зехра трябва да оттегли иска си, а свидетелите да оттеглят показанията си, но не знае, дали всичко това няма да продължи под формата на друго дело.

Адуман му казва, че ще си вземе и занесе нещата, а след това ще дойде да вземе и Халит Джан. Чатай я моли да остане с Халит Джан, защото ще се почувства още по-зле ако си тръгнат.

-Не искам да ви натоварвам с присъствието си – казва Асуман.
-Моля ви, той ми е поверен от Йълдъз!
-Нали знаеш, че Йълдъз не го е направила. Не знам за Ендер, но дъщеря ми не е направила нищо лошо! Ако не ѝ вярваш, това ще я съсипе повече от затова.
-Вярвам ѝ и нямам и най-малкото съмнение!

В този момент Халит Джан започва да плаче, а Асуман му предлага, ако не може да се справи с детето да извика и Емир, а той ѝ отговаря, че няма нужда. Асуман си взема багажа и си тръгва.

На вратата се сблъсква с Фериде.

-Вие какво правите тук? Синът ми няма да е женен за убийца! Веднага се махайте от тук – казва Фериде влизайки в апартамента на Чатай. Асуман ѝ отвръща, че ще ѝ даде да се разбере, независимо, че е майка на зет ѝ, но трябва да знае, че Йълдъз е невинна и до дни ще излезе от затвора.

Чатай се появява с Халит Джан и поздравява майка си.

-Майката в пандиза, бабата излезе..., на теб ли оставиха детето? -пита ядосана Фериде.

Чатай оставя Халит Джан и казва на майка си, да не му повишава тон пред детето и я пита, дали е дошла да му каже това? Вместо да го попита как е?!

-Онази е пратила мъжа си в отвъдното, живота ти е в опасност – казва майка му.

Чатай ѝ отвръща, че няма нужда да слуша глупости, защото в момента е не се е доспал и е много уморен.

Бясна Асуман отива при Зехра, за да ѝ потърси сметка, защо е 
постъпила така с Йълдъз, която я е отворила дома си за нея в най-трудния
 ѝ период, а...
Бясна Асуман отива при Зехра, за да ѝ потърси сметка, защо е постъпила така с Йълдъз, която я е отворила дома си за нея в най-трудния ѝ период, а тя по-този ли начин ѝ се е отплатила.
-Ендер и Йълдъз са бутнали татко, ясно ли е! Може да е неволно, но това не променя резултата! – оправдава действията си Зехра.
-Никой не те приемаше на сериозно, а Йълдъз ти помогна, затова от тук нататък, ти си моят най-голям враг! Край си партньорството ни! Казах на Емир и Джанер, ще преобърнат бара ти!
-Какво?!
-Ако ти стиска пусни и жалба срещу мен, тогава ще видиш какво ще стане! Всички те мислиха за малоумна, а ние те подкрепяхме, даже и мъжът ти те има за глупачка. Всички знаят, че е с теб заради парите ти!
-Како Асуман, не прекалявай!
-Не ме наричай како! Ако не оправиш тази каша, няма да се отървеш до живот, цялото ти семейство, няма да се справи с мен! Срамота!

Шахика отива при Хасан Али и му казва, че с нетърпение очаква да се върне на работа!

Джанер е на свиждане при сестра си, а Ендер му казва, да се стегне, защото трябва да даде показания в полицията против Шахика. Същото ще направят Асуман, Емир и Айсел.

Мерт казва на Зехра, че Хасан Али е ядосан, защото Ендер и Йълдъз са в затвора и това не е никак добре за тях, и може да се наложи да се откаже от делото, защото Хасан Али притежава повечето акции, а освен това има и тъмни страни.

-Ти не разбираш, те са блъснали баща ми по-стълбите.
-Ами ако се докаже, че не са? Много добре си помисли и реши какво да правиш!
След като Емир, Джанер, Асуман и Айсел дават показания Шахика е задържана от полицията и вкарана в затвора при Йълдъз и Ендер.
След като Емир, Джанер, Асуман и Айсел дават показания Шахика е задържана от полицията и вкарана в затвора при Йълдъз и Ендер.
-Я, още една дойде! Явно стана модерно от висшето общество да влизат в затвора – казва една от затворничките и добавя имайки предвид Ендер и Йълдъз: - Тайфата ти е в онзи край!
-Шахика, тебе чакахме! – смее се Ендер. -Йълдъз, виж, кой е тук?!
-Сега ще видиш ти! – нахвърля се Йълдъз на Шахика.

Ендер казва на останалите затворнички да не се намесват, защото Шахика си го заслужава…

Действието прескача на другия ден. Хасан Али заедно с Чатай и Халит 
Джан пътуват за затвора.  Хасан Али казва, че е против малки деца да се 
водят...
Действието прескача на другия ден. Хасан Али заедно с Чатай и Халит Джан пътуват за затвора. Хасан Али казва, че е против малки деца да се водят в затвора, а е и против да се изпълняват всички прищевки на жените.
-Татко, имаш ли някакъв проблем с Йълдъз?
-Не, за теб бих направил всичко!
-Не е нужно да правиш го правиш, заради мен, защото въпросът не е свързан с мен, а Йълдъз е невинна!
-Да, защото е невинна се опитвам да я изкарам от затвора!
-Благодаря!
Чатай и Халит Джан са в затвора на 
свиждане на Йълдъз, като си говорят посредством телефонна слушалка. 
Чатай ѝ казва, че още малко е останало и ще...
Чатай и Халит Джан са в затвора на свиждане на Йълдъз, като си говорят посредством телефонна слушалка. Чатай ѝ казва, че още малко е останало и ще я измъкната от тук.
Ендер и Шахика отиват в кабинета на директора на затвора, където ги чака Хасан Али, който им казва, че иска да говори с тях.
Ендер и Шахика отиват в кабинета на директора на затвора, където ги чака Хасан Али, който им казва, че иска да говори с тях.
-А, защо Йълдъз не е тук? – пита Ендер.
-Защото, тя няма отношение в това – отговаря Хасан Али.

Хасан Али им казва, че има хубави новини за тях, защото ще накара Зехра да оттегли жалбата си, а в замяна на това те трябва да му прехвърлят за кратък период акциите си, за да не се обърка нещо, докато те са в затвора и когато скандалната ситуация отмине, той ще им върне акциите. Шахика го пита, ами ако не приемат, какво ще стане, а той ѝ отговаря, че естественият процес продължава и те ще останат за дълго време в затвора. Ендер го пита, дали може да им даде време да помислят, а той им казва, че предложението му важи за 10 мин., в които ще ги остави да помислят, но и двете трябва да вземат едно и също решение. Въпреки че двете жени осъзнават риска, те не искат да останат в затвора и решават да прехвърлят акциите си на Хасан Али.

Действието прескача на другия ден, където Мерт казва на Зехра, че е 
взела добро решение, а тя му отговаря, че Хасан Али не ѝ е оставил друг 
избор....
Действието прескача на другия ден, където Мерт казва на Зехра, че е взела добро решение, а тя му отговаря, че Хасан Али не ѝ е оставил друг избор.
След два дни в затвора Ендер, Йълдъз и Шахика са освободени.
В същото време Хасан Али щастлив преглежда споразуменията за прехвърляне на акции, които му подписаха Ендер и Шахика. Влиза помощника му и му казва, че жените са освободени.
-Видя ли, желанията на всички се сбъднаха! Бях ти казал нещо важно, нали не си го забравил? Всички инструктирана ли са?
-Да, шефе, днес ще изпратя писмо до управителния съвет! – отговаря помощникът му.
-Е, Седаи, е Махмуд, за нас утре е важен ден, защото започва нова епоха – казва доволен Хасан Али.

В същото време Ендер казва на Джанер, че ще се омъжи за Хасан Али.
-А, какво мисли Хасан Али за това?
-Не ме разсмивай?! Най-голямата му мечта е, да е с жена като мен! Знаеш какво правя още от първия ден като се запознахме, а това, че му обърнах внимание е чудо и той много добре го осъзнава.
-Тогава, како, на теб успех, а за него, съжалявам!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...