Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.53 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Ендер и Йълдъз са арестувани и хвърлени в затвора, а Шахика празнува, че се е отървала от тях… Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 53 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 28 ноември 2022 (понеделник) по bTV.

В сезон 4, епизод 52 на турския сериал „Опасно изкушение“ Зехра обвинява Ендер, че тя е убила баща ѝ. Ендер е много притеснена и решава, че спешно трябва да привлече Хасан Али на своя страна.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.53 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 28 ноември 2022 (понеделник) по bTV.

Хасан-Али казва на помощника си да провери Ендер. Той мисли, че тя му се сваля, защото има дългове и ще му иска пари.

Чатай подарява пръстен на Йълдъз.

На вечерята по стара традиция Хасан Али подарява ковчег със злато на Йълдъз.

Йълдъз, за да блесне в очите на Хасан Али също прави подарък на Йълдъз.

По време на вечерята идва полиция и арестува Йълдъз и Ендер.

Чатай моли баща си да използва връзките си, за да освободи Йълдъз.

Шахика празнува, че се е отървала от Ендер и Йълдъз.

Хасан Али разбира, че Йълдъз и Ендер ще бъдат освободени, ако Зехра оттегли жалбата си. Той вика Мерт в кабинета си и му нарежда да накара жена си да оттегли жалбата си.

Хасан Али казва на Седаи, че г-жа Ендер го сваля, но го моли той да провери, дали няма дългове, защото му се струва, че ще му иска пари.
Хасан Али казва на Седаи, че г-жа Ендер го сваля, но го моли той да провери, дали няма дългове, защото му се струва, че ще му иска пари.
Вечерта Чатай, Йълдъз и малкият Халит Джан се приготвят за вечерята в Хасан Али.
Чатай прави изненада на Йълдъз като ѝ подарява пръстен с голям диамант.

Йълдъз подарява на Чатай шал и ръкавици, за да няма ревматизъм като остарее, а след това му поднася кутийка в която има красив часовник.

Действието се пренася в дома на Ендер, където двамата с Джанер се приготвят също за вечерята. Ендер казва на брат си, че лудата Зехра не е говорила заплашително с Йълдъз както с нея и сигурно казва различни неща на всеки, но тя е предупредила нахалния съпруг на Зехра, защото ако не затвори устата на съпругата си той ще изгори.

Ендер казва на брат си, че докато тя оправя косата си, да отиде в стаята ѝ и да вземе подаръка за Йълдъз, защото тя е вече снаха в семейството на Хасан Али и не трябва да ходят с празни ръце.

Шахика се обажда на Зехра и я пита, дали е готово, а тя ѝ казва, че всичко е готово, дори се е изненадала от себе си. Шахика я пита, към колко часа ще бъде, а тя ѝ отговаря, че към 21:30 часа.

-Много бих искала да съм там и да им видя израженията им – казва доволна Шахика.

Действието се пренася в дома на Хасан Али, където са пристигнали Йълдъз, Чатай и Хасан Али. Пристигат Асуман и Емир. Асуман виждайки диаманта на пръста на дъщеря си ахва и казва, че тъкмо си е мислела, че се е оженила без пръстен и е подхвърлила на Хасан Али.

Асуман пита Чатай имението, в което ще живеят с Йълдъз му е подарено от дядо му, от бащата на майка му или баща му. Чатай ѝ отговаря, че от страната на майка му. Хасан Али казва, че и от негова страна има големи имения, но са в Адана.

Асуман продължава с разпита, който Йълдъз се опита да прекрати, като пита Чатай, дали майка му е съгласна да живее там с Йълдъз, а той ѝ отговаря, че докато още е бил жив дядо му го е прехвърлил на него. Добре, че идва Ендер, за да може Асуман да престане да любопитства.

Хасан Али подарява на Йълдъз бял сандък пълен със златни накити, което е голяма изненада за присъстващите.
-Татко, не е ли прекалено? – пита Чатай.

-Не, не в моя край се дава злато на снахата, колкото тя тежи и негов дълг е да спазва този обичай – отговаря Хасан Али.

Йълдъз му благодари, като казва, че не е имало нужда и много се е засрамила.

Хасан Али ги кани на масата, а Ендер ги спира и казва, че преди да седнат на масата, иска и тя да подари подаръка си на Йълдъз и ѝ подарява някакво бижу.

-Ако това не е за пред Хасан Али, да не се казвам Асуман – казва тя на Емир.

В този момент идва Седаи и казва нещо на Хасан Али, който се възмущава и казва на гостите си, че ще се върне след малко. Чатай също тръгва след баща си.

Камерата се премества пред входа на дома на Хасан Али, където има полиция, а полицаят казва на Хасан Али, че трябва да им съдейства, защото имат заповед за задържането на Ендер Челеби и Йълдъз Йълмаз. Хасан Али му отвръща, че сигурно има някаква грешка, полицаят му обяснява, че има заповед за задържането им, защото са заподозрени в убийството на Халит Аргун.

Полицията влиза в къщата и арестува Йълдъз и Ендер, като им слагат белезници пред шокираните погледите на всички.

Действието се пренася в дома на Шахика, която си отваря вино, за да отпразнува победата си.
-Йълдъз и Ендер сбогом, при това завинаги! – говори си сама и се смее доволно Шахика.
В полицейската кола Йълдъз пита Ендер какво ще правят, тя ѝ отговаря, че може да е игра на Шахика, защото и преди го е правила, а Йълдъз ѝ отвръща да продължава да се самозаблуждава, защото в полицията ще видят и нея! Ендер ѝ казва, че това ще е много лошо.

Камерата ни показва Чатай и Хасан Али, който пътуват след полицейската кола, а Чатай казва на баща си, че е уверен, че Йълдъз не го е направила и моли баща си, да му обещае, че ще я спаси! Хасан Али казва, че няма избор, защото не би оставил в ареста жената на сина си.

В полицията Ендер и Йълдъз дават отново показания, а Хасан Али отива при комисаря и му казва, че това е невъзможно, защото едната му е партньор, а другата снаха, дори не биха си помислили за опит за убийство, камо ли да го извършат. Комисарят казва, че те са сигурни, но Зехра Аргун смята, че те са виновни за смъртта на баща ѝ и тъй като има свидетели, не може да ги пуснат, докато делото не се разгледа от съда.

Хасан Али пита, дали няма начин да бъдат пуснати, а той му казва, че ищецът трябва да си изтегли жалбата или свидетелите да си променят показанията. Хасан Али го пита, колко време ще се проточи делото, а комисарят му отговаря, че максимум две. Комисарят му казва, че може да му съдейства да се видят със сина му с дамите, преди да ги отведат в затвора.

Чатай е бесен и ядосан, а Хасан Али го моли да се успокой и да му се довери, че той ще оправи нещата, стига Ендер и Йълдъз да са невинни.

Чатай и Хасан Али се виждат Ендер и Йълдъз. Ендер уверява Хасан Али, че с Йълдъз са жертви на ужасна клевета. Чатай успокоява Йълдъз, че адвокатът им се е заел, а Хасан Али ги уверява, че ще оправи нещата и измъкне от затвора. Влизат полицаите и отвеждат Йълдъз и Ендер.

Чатай е бесен, а Хасан Али му казва, да се успокой, защото има защо да го наричат Президент, защото той решава всички проблеми, ще реши и този и му казва да вървят, за да разкажат какво се е случило на майката на момичето.

Йълдъз и Ендер са в затвора, където ги вкарват в килия при други затворнички. Една от затворничките виждайки ги, казва, че се влезли във висшата класа.
-Тези живи ще ни изядат – казва Йълдъз на Ендер.
-Тихо Йълдъз – отвръща Ендер, като се усмихва на останалите обитателки на килията и ги поздравява.

Йълдъз притеснена шепне на Ендер, че по филмите понякога избухва бой, а има и убийци, и се притеснява, ако някоя от тези жени е такава и ги нападне?! Ендер ѝ казва да им покаже, че не се бой, за да не ги набележат.

-Много си спокойно, сякаш си лежала в затвора! – казва Йълдъз.
-Едната трябва да е спокойна, за да оцелеем – отвръща Ендер.

Една от жените им показва, кой легла са свободни, Ендер казва на Йълдъз, че тя ще спи на долното легло, защото не може да се катери.

Ендер казва на Йълдъз, че утре ще кажат на адвоката си за Шахика, защото след като тя не е тук, със сигурност стои зад всичко това.

Хасан Али нарежда на Махмуд да внимава, защото не иска нито една новина да бъде публикувана в медиите за Йълдъз и Ендер, защото ако се разчуе репетицията им ще съсипе. Чатай се ядосва на баща си, че мисли за репутацията си, а не как да извадят Йълдъз от ареста.

На другият ден Шахика отива при Фериде и ѝ казва, дали е чула, че вчера Йълдъз е била арестувана, защото е убила бившия си съпруг. Лековерната Фериде е шокирана от новината и веднага хуква при сина си.

Сутринта Хасна Али вика Мерт в кабинета си.

-Слушай Мерт, аз не съм човек на който да се въртят номера!

-Зехра е свършила нещо без да се посъветва с мен, аз също се изнервих.
-И какво като си се изнервил?! В края на краищата моята снаха е задържана! Те нали много се обичаха, какво стана изведнъж, че тя да започне да твърди, че Ендер и Йълдъз са убили баща ѝ?!

Мерт казва, че е прав и ако Зехра го беше попитала нямаше да се случи така.

-Слушай, отиваш при жена си и ѝ казваш да се откаже от тази жалба! Трябва да я убедиш, ако не го направиш, лошо ти се пише! – нарежда и заплашва Хасан Али.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

Какво ще се случи на ФИНАЛА на „Опасно изкушение“…

„Опасно изкушение“ с.6, еп.82 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.81 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.80 - какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.6, еп.79 - какво ще се случи...