Актуално Какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.52 (bTV) – какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра обвинява Ендер, че тя е убила баща ѝ. Ендер е много притеснена и решава, че спешно трябва да привлече Хасан Али на своя страна. Вижте какво още ще се случи в сезон 4, епизод 52 на турския сериал „Опасно изкушение“, който може да гледате от 20:00 часа на 23 ноември 2022 (сряда) по bTV.

В сезон 4, епизод 51 на турския сериал „Опасно изкушение“ Йълдъз и Чатай се женят без да кажат на никого. Ендер смята, че Халит се крие в хижата в Сапанджа.


НА КРАТКО какво се случва в с.4, еп.51 на „Опасно изкушение“ ,който може да гледате от от 20:00 часа на 23 ноември 2022 (сряда) по bTV.

Чатай и Йълдъз съобщават на Хасан Али, че са се оженили. За разлика от Фериде той приема бракът ми.

Ендер е притеснена, че Зехра я обвинява в убийството на баща ѝ. Джанер казва на сестра си, че някой е помогнал на Зехра, защото тя не може да състави такъв план. Както разбираме по-късно Джанер е много прав!

Зехра казва на Мерт, че е подала молба да възобновят разследването за смъртта на баща ѝ.

Ендер говори с Йълдъз, че Зехра я обвинява за смъртта на Халит, а Йълдъз отива и говори със Зехра, която ѝ казва, че е блъфирала пред Ендер.

Текст от potv.bg

Помощникът на Хасан Али му съобщава, че Чатай и Йълдъз го чакат в хола.

-Чатай, така внезапно, дано да е за добро! – изненадан е Хасан Али.

В хола Йълдъз казва на Чатай, че я е страх, а той я успокоява да не се страхува. Влиза Хасан Али, който пита сина си, дали е станало нещо. Чатай му отговаря, че не е станало нищо лошо. Хасан Али отвръща, че се е притеснил, като се пристигнали така ненадейно.

-Казах му, да не идваме без предупреждение, но Чатай настоя, че няма да има проблеми! – казва Йълдъз.

Чатай прегръща Йълдъз и съобщава на баща си, че са се оженили.

-Какво, какво? – изненадано пита баща му.
-Оженихме се! – повтаря Чатай.

Йълдъз обяснява, че са се уплашили, че хората около тях са можели да ги разделят, затова всичко станало малко бързо, затова има право да им се сърди.

Хасан Али отговаря, че не се сърди, защото едничкият му син се е оженил и е намерил жената на живота си, и много се радва за тях двамата, а и още в началото си е харесал Йълдъз и е разбрал, че много подхожда на сина му.

Текст от potv.bg
Хасан Али пита сина си, къде ще живеят, защото апартаментът му е малък за трима.
-Погрижил съм се! Ремонтирах имението и мислех да го дам под наем, но било писано да остане за нас – обяснява Чатай.
-За пръв път чувам това – казва Йълдъз, а Хасан Али казва, че синът му се е метнал на него, макар и в последният момент, пак урежда всички. Чатай заявява, че Йълдъз заслужава най-доброто, а баща му подчертава, че синът му е също така и много романтичен.

Хасан Али ги пита, кога е сватбата, а Чатай отговаря, че само чака да се успокоят нещата и ще я вдигнат.

Хасан Али им предлага утре да дадат вечеря, с която да отпразнуват бракът им. Чатай се съгласява, като предупреждава баща си да бъде скромна вечеря, без подаръци, оркестри и т.н.
Текст от potv.bg
Джанер пита сестра си, дали така ще си мълчат, а тя му казва, че все още не може да си събере мислите, че се е втрещила, като е видяла Зехра и в това, което я е обвинила.

Ендер си спомня: След като Ендер отиде в хижата в Сапанджа, където си мислеше, че се крие Халит, но открива Зехра.

Ендер я пита, какво прави тук, а тя ѝ отговаря, че търси убийците на баща си и ето, че един от тях ѝ е дошъл на крака. Ендер е изненадана от думите на Зехра. Зехра я пита, какво я е изплашило толкова много, че е дошла тук и сама се е издала. Ендер я пита, какво иска да докаже с това, като много добре знае, че смъртта на баща ѝ е нещастен случай, същото така Йълдъз и Шахика също са били там. Ендер я пита, дали Мерт ѝ дава тези идеи, а тя ѝ отговаря, че Мерт няма нищо общо, просто се е вслушала в собствени си подозрения и вижда, че е била права и я пита отново, защо е дошла тук?

Ендер ѝ отговаря, че е станала подозрителна и решила да провери, а Зехра ѝ отговаря, че ако е била невинна е нямало да дойде до тук. Бясна Ендер ѝ казва, че вместо да се занимава с нея, да се занимава с живота на мъжа си, защото той е доста динамичен, отколкото подозира и ако още един път изпрати някой да я следи, то трябва да запомни, че много лошо ще си изпати.

-Ендер, ще открия всички замесени в убийството на баща ми и ще ги накарам да си платят! – заявява Зехра.
Текст от potv.bg

Джанер казва на сестра си да не се тревожи, защото става дума за Зехра, а досега е тя е ставала само за посмешище. Ендер му казва, че Зехра, която са мислили за глупачка изведнъж е поумняла. Джанер казва, че със сигурност някой ѝ е помогнал.

Ендер му отвръща, че ситуацията може много бързо да излезе извън контрол и спешно трябва да привлече Хасан Али на своя страна.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Зехра, където тя казва на Мерт, че е подозирала, че има нещо гнило в смъртта на баща ѝ, а Ендер се е хванала на въдицата. Мерт я пита, кой и е подхвърлил това, а Зехра обидено му отговаря, че няма защо някой да ѝ казва нещо, тя сама е стигнала до това заключение.

Разбираме, че Шахика е отишла при Зехра и направо ѝ е казала, че Ендер и Йълдъз са блъснали баща ѝ по стълбите, а тя е била свидетел и го е видяла със собствените си очи. За да убеди Зехра в това, което казва Шахика, дори ѝ пуска запис.

Целият план със следенето на Ендер от Съткъ, сметката на името на Халит и останалите неща, заради, който Ендер си помисли, че Халит е жив са дело на Шахика. Шахика я предупреждава, че никой не трябва да знае, че са се виждали, дори Мерт!

Текст от potv.bg
Зехра казва на Мерт, че днес е била в полицията, за да подаде жалба,
 за да възобновят разследването за смъртта на баща ѝ. Съткъ ще бъде 
свидетел,...
Зехра казва на Мерт, че днес е била в полицията, за да подаде жалба, за да възобновят разследването за смъртта на баща ѝ. Съткъ ще бъде свидетел, за да може цялата случка между Ендер, Йълдъз и баща ѝ да се изясни.
Действието се пренася в дома на Йълдъз, където двамата с Чатай 
съобщават на Асуман, че са се оженили. Асуман се ядосва, че са го 
направили зад гър...
Действието се пренася в дома на Йълдъз, където двамата с Чатай съобщават на Асуман, че са се оженили. Асуман се ядосва, че са го направили зад гърба ѝ, а също така уведомили последна.
В същото време Хасан Али споделя на помощника си, че прибързаният брак на Чатай го притеснява, не защото не харесва Йълдъз, а защото Чатай му е единствен син и се е оженил толкова прибързано.

Фериде е против и Чатай се отдалечава от нея, а те със сина му са се сдобрили скоро и не може да възрази, защото ще го загуби, затова е по-добре да си страда така и дано Чатай да се отдалечи от майка си, за да може заедно да работят във фирмата

Текст от potv.bg

Фериде продължава да е бясна, че Чатай се е оженил за Йълдъз, а също така, че ще живее с нея в имението, което е подарено от дядо му.

Тя решава да се обади на Шахика и да ѝ каже новината , за да не се надява.

Шахика я успокоява, че този брак няма да просъществува дълго.
Текст от potv.bg
Панирана още на сутринта Ендер отива в дома на Йълдъз.
-Йълдъз, Зехра смята, че ние сме виновни за смъртта на баща ѝ!
-Какво говориш? Смъртта на Халит беше инцидент и не сме направил нищо. Ти кога говори с нея? Тя няма да го направи, ясно е, че сме майки на братята ѝ, а и тя няма да се сети за това.

Ендер ѝ отговаря, че някой дава съвети на Зехра. Йълдъз ѝ казва, че ще говори със Зехра, защото са минали месеци от смъртта на Халит и не знае, защо отново се отваря темата, като много добре знаят, че са невинни.

Текст от potv.bg
Йълдъз отива при Зехра и я пита защо се прави на детектив и откъде ѝ хрумват такива неща. Зехра я пита, дали Ендер и е казала, като я успокоява, че няма защо да се притеснява, защото тя е блъфирала, а Ендер се е хванала.

Йълдъз се обажда на Ендер и ѝ казва, че Зехра е блъфирала.

Ендер отива при Мерт и му казва, че ако се опитват със Зехра да си играят с нея ще ги накара да съжаляват! Тя го заплашва, че ако не спре Зехра да се занимава с нея, ще ѝ разкаже по-интересни истории, с които да се занимава (имайки

Текст от potv.bg
Фериде отива при Хасан Али и му вдига скандал, че е подкрепил бракът на Чатай и Йълдъз.
Фериде отива при Хасан Али и му вдига скандал, че е подкрепил бракът на Чатай и Йълдъз.
Ендер отива при Хасан Али и затопля отношенията си с него.
Ендер отива при Хасан Али и затопля отношенията си с него.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Опасно изкушение

„Опасно изкушение“ с.4, еп.59 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.58 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.56 (bTV) – какво ще се случи...

„Опасно изкушение“ с.4, еп.55 (bTV) – какво ще се случи...