ТВ анонси Zone Reality

Нова поредица: Да спасиш бебе (1 сезон)

Добави коментар

Храбри семейства споделят емоционални, завладяващи и вдъхновяващи разкази за невероятните чудеса, сътворени от лекарите.
Нова поредица: Да спасиш бебе (1 сезон)Храбри семейства споделят емоционални, завладяващи и вдъхновяващи разкази за невероятните чудеса, сътворени от лекарите.

За повечето родители появата на бебе носи огромна радост, но за част от тях, при чиито новородени се появяват усложнения, раждането предизвиква най-несигурното и изпълнено с трудности преживяване в живота им.

„Да спасиш бебе”
проследява случаите с бебета, които се нуждаят от незабавна медицинска помощ и чиито живот е в ръцете на всеотдайните специализирани екипи на болница „Роял Хоспитал” в Сидни.

В интензивното отделение лекарите, акушерките, сестрите и специалистите работят на пълни обороти, спасявайки живота на новородените. Там всеки ден наистина се случват чудеса на медицината.Обхващайки продължителни проблеми, диагностицирани още в утробата на майката до неочаквани усложнения малко след раждането, поредицата „Да спасиш бебе” наблюдава успехите и несполуките, през които преминават семействата, които споделят преживяванията си, за да покажат на света удивителната работа на медицинските специалисти.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Да спасиш бебе

НОВА ПОРЕДИЦА: Да спасиш бебе (2 сезон)