ТВ анонси Zone Reality

Премиерна поредица: Кошмар в предградията

Добави коментар

Кошмар в предградията - смайваща поредица, която надниква зад дантелените завеси на предградията на Великобритания, за да покаже техните тъмни, престъпни и ужасни страни.
(NIGHTMARE IN SUBURBIA)
От 10 януари, всеки делничен ден, 22:55

Смайваща поредица, която надниква зад дантелените завеси на предградията на Великобритания, за да покаже техните тъмни, престъпни и ужасни страни.

Кошмар в предградията


Тази поредица за съвременни детективски истории разкрива, че престъпността не се ограничава до големите градове – всъщност, някои от най-жестоките и неочаквани криминални случаи в последните години са регистрирани в най-невинните и небудещи никакво подозрение общества.

„Кошмар в предградията” разказва историите на някои от най-трудните за разрешаване случаи на убийства във Великобритания, като комбинира интервюта с детективи, приятели и близки на жертвите заедно с автентични полицейски кадри, домашни видео материали и снимки.
Всеки епизод на поредицата представя стилизирани и драматични възстановки, които илюстрират всеки завладяващ случай.

Епизодите включват случай, при който съпруга полива любимото ястие на мъжа си с антифриз,
история за уважавана съпруга, която се превръща в интернет садо-мазо маниачка и след това в убийца, както и за жена, която решава, че най-добрият начин да разреши финансовите си проблеми, е да убеди племенника си да извърши жестоко престъпление. Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кошмар в предградията