ТВ анонси Zone Reality

ПРЕМИЕРНА ПОРЕДИЦА: Спасители

Добави коментар

Премиерната поредица на Zone Reality „Спасители” дава на зрителите детайлна картина на медицинските и научните въпроси, които са засегнати.
Спасители(LIFELINE)

Това са историите за някои от най-рискованите битки в съвременната медицина, видени през очите на учени, лекари и изследователи, както и на пациентите и техните семейства. Премиерната поредица на Zone Reality „Спасители” дава на зрителите детайлна картина на медицинските и научните въпроси, които са засегнати. Темите включени в поредицата са: очакването на донори за спешни трансплантации, увеличаващия се брой успехи в битката с рака при децата и много други.

В първия епизод зрителите ще се срещнат с момиченцето Тейлър Уинстън, на което се прилага изключително модерно лечение срещу тежките ѝ изгаряния. Засегнатите части от кожата на Тейлър са покрити със синтетична мембрана, която има функцията на истинска кожа и позволява на тялото на малкото момиче да се възстановява съвсем нормално, изключвайки опасността от инфекция.От 17 май, всеки делничен ден, 15:45 и 20:50
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Спасители