Актуално Други

Нетфликс работи по предистория на “Вещерът”

Добави коментар

Фантастичното царство на “Вещерът” е на път да стане още по-голямо.

Нетфликс разширява вселената на хитовия си сериал с Хенри Кавил “Вещерът” с нов игрален сериал със заглавие Blood Origin (Кръвен произход).


Blood Origin ще се развива в света на елфите, 1200 години преди “Вещерът” и ще разкаже историята за произхода на първия Вещер и събитията, довели до "съединението на сферите", когато светове на чудовищата, хората и елфи се слели в едно.

 

Добави описание


Проектът ще е оглавен от Лорън Шмит Хисрич, шоурънър на “Вещерът” и сценариста Деклан де Бара. Сапковски, автор на поредицата „Вещерът“, ще служи като творчески консултант. Поредицата ще се снима във Великобритания.

“Като дългогодишен почитател на фентъзито, аз съм много развълнуван да разкажа историята The Witcher: Blood Origin”, каза Деклан де Бара в изявление. „Един въпрос ми се върти в главата, откакто за пръв път прочетох книгите „Вещерът “: Какъв всъщност е бил елфийският свят преди катаклизматичното пристигане на хората? Винаги съм бил очарован от възхода и падението на цивилизациите, как науката, откритията и културата процъфтяват точно преди това падение. Как огромно количество знания се губят завинаги за толкова кратко време, често усложнени от колонизацията и пренаписването на историята. Оставяйки след себе си само фрагменти от истинската история на цивилизацията. The Witcher: Blood Origin ще разкаже историята за цивилизацията на елфите преди нейното падение и най-важното ще разкрие забравената история на първия Вещерът. "

Добави описание

„Толкова съм развълнуван да си сътруднича с Деклан и екипа на Нетфликс за The Witcher: Blood Origin“, каза Хисрич. "Вълнуващо предизвикателство е да изследваме и разширяваме вселената на Вещерът, създадена от Анджей Сапковски. Нямаме търпение да запознаем феновете с нови герои и оригинална история, която ще обогати още повече този вълшебен, митичен свят."

Все още не се знае кога да очакваме Blood Origin по Нетфликс.
 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Вещерът , The Witcher , Netflix

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има

"Аргайл: Супершпионин" със стрийминг премиера в Apple TV+

Питър Клафи и Декстър Сол Ансел в предистория на „Игра на тронове“

Домът на дракона: Черни срещу Зелени в епични трейлъри за втория сезон

WARNER BROS. DISCOVERY ще стартира MAX в България на 21 май