Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

1 коментар

Азра и Дженк отиват заедно при г-жа Фериде, където ги чака адвокатът Кадир. Дженк не може да повярва, че това е съвпадение. Вижте още какво ще се случи в еп.63 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 13 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 62 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Г-жа Фериде взема Мерт от Сумру, а момчето се чувства много добре с нея. Въпреки че е обидена на Азра, че си е тръгнала, г-жа Фериде прощава на Азра. Дженк не спира да доказва на Азра колко много я обича.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 63 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 13 януари 2022 по Diema Family:

Мине съветва Азра да разкаже за заплахите на Сумру на Дженк.

Бурхан заплашва Сумру, че губи търпение и част по-скоро иска парите от нейната част от кафето, за да не каже истината на Джансу.

Азра и Дженк отиват заедно при г-жа Фериде, където ги чака адвокатът Кадир. Дженк не може да повярва, че това е съвпадение.

Сумру разбира, че Джансу не само, че не си пие лекарствата, но е сложила и парола на телефона си, и крие нещо от нея. Двете се карат жестоко.

Мелис споделя на Джансу, че Кадир може да ѝ изневерява.


„Не пускай ръката ми“, еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.64 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и Джек са много щастливи заедно. Азра е все по-уверена в любовта на Дженк. Джансу заплашва Кадир, че ако не остави Мелис и спечели делото...

Мине съветва Азра да разкаже за заплахите на Сумру на Дженк.

Азра споделя на Мине, че не знае какво да прави, защото Джансу се отнася много лошо с нея, а и заплахите на Сумру. Мине казва, че Джансу не се различава много от майка си и трябва да отиде и разкаже всичко на Дженк, а тя ѝ отговоря, че не може да го направи, защото нали познава Дженк, той ще се ядоса и ще отиде да се разправя със Сумру.

-Ще стане както иска Сумру и ти ще се откажеш от Дженк? – пита Мине, а Арза ѝ отговаря, че тя не може да се откаже от него, защото само мисълта за това я побърква. Тя си мислела, че като си тръгне ще ѝ е по-лесно, но още първия ден Дженк ѝ липсва!
-Добре Азра, но ти нямаш избор: или ще се бориш със Сумру и Джансу или трябва да разкажеш всичко на Дженк! Но аз се страхувам, че тези две ще те оклеветят и ти няма да имаш възможност да обясниш на Дженк– казва Мине.

Азра ѝ отвръща, дали ако каже на Дженк, Сумру ще се спре или тя ще отиде и разкаже на г-жа Фериде, а тя няма да разбере правилно и всичко ще се обърка…

Кадир се обажда на г-жа Фериде, за да ѝ каже, че ще поеме делото за попечителството на Мерт. Дженк идва при баба си, за да ѝ покаже плана, който е подготвил, за да се справят с щетите, които Азми им е нанесъл. Тя му казва, да каже на Азра, че адвокатът се е съгласил да вземе делото за попечителство и да дойде да се срещне с него.

„Без твоя поглед“, епизод 20 какво ще се случи?

Вижте повече

„Без твоя поглед“, епизод 20 какво ще се случи?

Офталмологът дава надежда на Марина, че ще прогледне. Вижте какво ще се случи в епизод 20 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да...

Бурхан заплашва Сумру, че губи търпение и част по-скоро иска парите от нейната част от кафето, за да не каже истината на Джансу.


Ядосана Серап се обажда на Азми и го пита, защо не му се е обадила, за да ѝ обясни за това, което е подписала. Азми ѝ казва, че това него не го засяга, тя тогава е управлявала компанията и е трябвало внимателно да чете, това което подписва!

Серап се ядосва пред Мелис, колко неща е направил Азми с нейното пълномощно, дори е станал акционер и няма да го мръднат от компанията! Мелис я успокоява, като ѝ казва, че баба ѝ всичко ще оправи.

Мелис споделя на майка си, че въпреки че Азра си е тръгнала, те все още се срещат с брат ѝ, защото днес Дженк изпратил огромен букет цветя, което вбесило Джансу. Серап ѝ казва, че Азра го прави нарочно.

Хасан намира писмото, което Азра остави за г-жа Фериде.

Дженк казва на Азра, че я чака, за да отидат и срещнат с адвоката. Азра го пита, дали го познава, а Дженк ѝ казва , че не.

Азра влиза в кабинета, а той я посреща отново с букет цветя и казва, че са за нея. Щастлива Азра му отговоря, че не е било нужно и го пита колко време ще продължава, а той ѝ отговоря, докато не се върне вкъщи.

Азра му казва, че г-жа Фериде и е простила, че си е тръгнала, а Дженк я пита защо е тъжна тогава, а тя му казва, че се е видяла с Джансу и отново са се скарали, а той ѝ казва, че рано или късно Джансу ще ги разбере, а и отношенията ѝ с Мерт ще се оправят, затова няма нужда да крият нищо от никого! Азра му отговоря, че се страхува от някой неща. Дженк я уверява, че няма да се случи нищо лошо и всяка сутрин ще се събуждат обичайки се, а тя да продължава все така да го гледа в очите.

Азра и Дженк отиват заедно при г-жа Фериде, където ги чака адвокатът
 Кадир.  Дженк не може да повярва, че това е съвпадение, че толкова 
често се с...

Азра и Дженк отиват заедно при г-жа Фериде, където ги чака адвокатът Кадир. Дженк не може да повярва, че това е съвпадение, че толкова често се среща с Кадир.

Двамата са изненадани да видят Кадир! Г-жа Фериде ги пита, защо са изненадани, а Азра ѝ отговоря, че се познават с него.

Дженк казва на баба си, че Кадир има автосервиз и не знае, кога е станал адвокат и нека да им обясни. Кадир им казва, че наистина има автосервиз, но това не му пречи да е адвокат.

-Твърде често случайно се срещаме с теб! Кой си ти? – пита Дженк, но Кадир убедително игра ролята си!

Кадир казва на Азра, че никога не е губил нито едно дело, което е вземал.

Дженк му казва, че все още не може да повярва, че това е съвпадение, но се надява да спечели делото и да ги убеди в обратното. Той го пита, дали е сигурен, че ще спечели делото, а Кадир му отговоря, че да.

-Кадир, не ме разбирай погрешно, но аз искам да съм сигурен на кого поверявам любимите си хора – казва Дженк. Азра е щастлива, защото Кадир я уверява, че ще спечелят делото.

Сумру разбира, че Джансу не само, че не си пие лекарствата, но е сложила и парола на телефона си, и крие нещо от нея. Двете се карат жестоко.

Сумру разбира, че Джансу не само, че не си пие лекарствата, но е сложила и парола на телефона си, и крие нещо от нея. Двете се карат жестоко, а Мерт идва и прегръща Джансу, и казва на Сумру да не и се кара!

Сумру казва на дъщеря си, че след като не иска тя да и каже какво крие от нея, тя сама ще разбере.

Джансу предлага на Мерт да го заведе при Арда , а той се съгласява. Джансу казва на майка си, че Мелис я е поканила и ще останат да спят в имението на Челен с Мерт.

Дженк предлага на Азра да отидат да вечерят в същото време му се обажда Серап, за да се прибере, защото ще дойде Джансу с Мерт и няма кой да се занимава с Мерт, а той ѝ казва, че тя е прекрасна майка и ще се справи и ѝ затваря.

Джансу идва с Мерт, а Арда казва на баба си, че е много изненадан, кога е успяла да се сприятели с Мерт…. Джансу пита за Дженк, но Серап ѝ казва, че и...
Джансу идва с Мерт, а Арда казва на баба си, че е много изненадан, кога е успяла да се сприятели с Мерт…. Джансу пита за Дженк, но Серап ѝ казва, че има работа и ще се прибере по-късно.
Мелис споделя на Джансу, че Кадир може да ѝ изневерява.

Мелис споделя на Джансу, че Кадир може да ѝ изневерява.

Мелис споделя на Джансу, че Кадир може да е с друго момиче и ѝ предлага да му се обади, за да разбере.

Кадир и вдига, а Мелис му се извинява, че без да иска го е набрала, че видеообаждане, а той я пита, дали не е, защото иска да го проконтролира къде и с кое? Тя му отвръща, че не е така и му показва, че е с Джансу и пият кафе. Кадир и Джансу се държат така все едно се виждат за първи път.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.151 (финал на първи сезон) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.150 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.149 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.148 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.147 (Diema Family) - какво ще се случи...