Актуално Какво ще се случи...

„Без твоя поглед“, епизод 20 какво ще се случи?

1 коментар

Офталмологът дава надежда на Марина, че ще прогледне. Вижте какво ще се случи в епизод 20 на мексиканския сериал "Без твоя поглед", който може да гледате от 20.00 ч. на 14 януари 2021 по DIEMA FAMILY.

Връщайки се от града, Дамяна и Марина са изненадани да чуят историята на Торибио, който е станал жертва на обидите на д-р Исауро. Балдомеро започва да подозира, че Дамяна крие голяма тайна за произхода на Марина и за лошите си отношения със семейство Окаранса.

Исауро унищожава изпитните работи на Марина. Луис се съгласява с предложението на Паулино за био земеделие. В замяна той моли момчето да го заведе при Марина, защото иска да поговори с нея насаме. Пруденсия съобщава на съпруга си, че никой не иска да му разкрие къде живее Марина, защото се страхува да не я нарани. Мъжът обяснява, че иска да ѝ предложи по-добър живот в замяна на това да се отдалечи от Алберто. Пруденсия смята, че Марина никога не би приела пари от него.

Лекарят Базан казва на Алберто и Дамяна, че макар да са необходими още тестове за поставяне на диагноза, той вижда шанс да възстанови зрението на Марина. Алберто открива, че Исауро е крил години наред, че Марина може да прогледне. Той го удря и го обвинява, че е обрекъл Марина на живот в тъмнина заради егоизма си. Той се опитва да му обясни, че момичето не е негова собственост, и го предупреждава, че ако дръзне да я нарани, ще съжалява горчиво.

Сусана убеждава дъщеря си да съблазни Алберт и да го принуди да се ожени за нея. Той веднага я отблъсква и заявява, че не изпитва нищо към нея. Йоланда кара Ванеса да разбере, че Паулино страда много заради нея. Тя смята, че трябва да се държат на разстояние един от друг в името и на двамата. Но скоро те се срещат отново, признават любовта си и се целуват.

Гледайте мексиканския сериал „Без твоя поглед“ всеки делничен ден от 20.00 ч. по DIEMA FAMILY.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Без твоя поглед

„Без твоя поглед“, епизод 108 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 107 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 106 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 105 какво ще се случи?

„Без твоя поглед“, епизод 104 какво ще се случи?