Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.62 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Г-жа Фериде взема Мерт от Сумру, а момчето се чувства много добре с нея. Въпреки че е обидена на Азра, че си е тръгнала, г-жа Фериде прощава на Азра. Дженк не спира да доказва на Азра колко много я обича. Вижте още какво ще се случи в еп.62 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 12 януари 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 61 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра не издържа на напрежението в имението на Челен и решава да се изнесе. Оставя писмо на г-жа Фериде, но то попада в ръцете на Серап. Джен разбира, че не може да върне Азра, но я моли да не пуска ръката му!


НА КРАТКО какво се случва в епизод 62 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 12 януари 2022 по Diema Family:

Г-жа Фериде взема Мерт от Сумру, а момчето се чувства много добре с нея.

Сумру предлага на Хюлия да прехвърли нейната част от кафето, защото Бурхан я заплашва.

След като Серап прибра писмото на Азра, г-жа Фериде смята, че Азра е напуснала дома ѝ, без да каже и каже, е много разстроена.

Г-жа Фериде казва на Серап да не забравя, че този дом е и на Азра, и тя ще си ходи и връща, когато си поиска.

Фатма иска да се види с Мерт, но Сумру ѝ казва, че ще се види с него за последен път и никога повече няма да се вижда с него.

Дженк отново изненадва Азра като приготвя за нея закуска в дома на Мине.

Г-жа Фериде разбира и прощава на Азра.

Джансу и Мелис виждат Азра с букет цветя и предполагайки, че е от Дженк и ѝ вдигат скандал.

Месут казва на Хюлия, че той не е виновен за смъртта на Четин и скоро ще излезе на свобода


„Не пускай ръката ми“, еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.63 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра и Дженк отиват заедно при г-жа Фериде, където ги чака адвокатът Кадир. Дженк не може да повярва, че това е съвпадение. Вижте още какво ще...

Г-жа Фериде взема Мерт от Сумру, а момчето се чувства много добре с нея.

Г-жа Фериде отива сутринта при Сумру и ѝ казва, че иска да прекара малко време с новия си внук. Сумру казва, че както знае Мерт е малко особен и няма да иска да се раздели с нея така просто, защото има аутизъм и няма да иска да общува с чужди хора.

Г-жа Фериде ѝ казва, че всички деца са проблемни, а Сумру вижда, че Мерт идва и казва, че ще го попитат, дали иска да тръгне с нея.

-Мерт, леля Фериде е дошла да те види. Искаш ли да се разходиш с нея? – пита го Сумру. Мерт се съгласява и си прекарва много добре времето си с нея.

Действието на сериала се прехвърля в кухнята на ресторанта, където Азра се притеснява, защо г-жа Фериде не се е обадила или дошла в ресторанта и си мисли, че е видяла писмото и е много ядосана. Мине ѝ казва да се обади на Дженк, за да разбере, но и той не ѝ вдига, защото точно в този момент той има среща с г-н Хамза.

Сумру предлага на Хюлия да прехвърли нейната част от кафето, защото Бурхан я заплашва.

В кафето Хюлия казва на Сумру, че е взела решение да се разведе с Месуд и днес му го е казала. Сумру казва на Хюлия, че Бурхан иска нейната част от кафето в противен случай ще каже истината на Джансу, а тя тъкмо е взела да се оправя и моли Хюлия да прехвърли и нейната част на нея, докато Бурхан я заплашва. Хюлия не е съгласна, но Сумру я убеждава, че е мислила да говори с Азми, но е решила да се довери на най-добрата си приятелка.

Серап моли Джансу да помогне на Арда и приятелите му с математиката и ѝ казва, дали е разбрала, че Азра си е тръгнала.

Дженк се обажда на Азра и ѝ казва, че баба му не знае, че тя си е тръгнала, но довечера със сигурност ще разбере.

Джейда идва с Арда, за да започне работа в кухнята на ресторанта. Азра пита Арда, дали е видял баба си, а той ѝ казва, че сутринта са излезли заедно. Азра го пита, дали е казала нещо за нея, а той ѝ казва, че не и я пита, какво е трябвало да каже. Азра казва на Арда, че си е тръгнала от тяхната къща, но г-жа Фериде все още не е знае.

-Защо Азра? Ние така свикнахме с теб… По-точно една част от нас – откровен е Арда – Значи у нас, обстановката е много напрегната!

Хамза казва на Кадир, че го е видял как гледа онова момиче и го предупреждава, че си играе с огъня или по-точно не си играе, а е станал огън, който ще изгори и себе си, и момичето.

Сумру не може да повярва, когато Серап ѝ се обажда, че Азра си е тръгнала и казва на Джансу, че Фериде явно не знае, защото цял ден е била с Мерт.

-Да знаеш! Азра и Фериде са се скарали, затова си е тръгнала – казва уверена Сумру, а дъщеря ѝ я подкрепя.

След като Серап прибра писмото на Азра, г-жа Фериде смята, че Азра е напуснала дома ѝ, без да каже и каже, е много разстроена.

Семейство Челен се е събрало за вечеря, а Дженк пита баба си, къде е била цял ден, защото не я е видял нито във фирмата, нито в ресторанта.

-Днес взех Мерт от Сумру и прекарахме малко време заедно – щастлива е г-жа Фериде, а Арда е изненадан, а баба му казва, че децата обичат възрастните хора.-Къде е Азра? Още ли не се е върнала? – пита г-жа Фериде и настава мълчание.-Азра си замина, бабо и няма да се върне – казва Дженк, а г-жа Фериде не може да повярва, че си е тръгнала без да ѝ каже.-Бабо, няма ли да кажеш нещо? – пита Дженк.-Какво да кажа, не се благославя този, който си тръгват без да каже и дума – разочарована е г-жа Фариде, а Серап е много доволна, нищо, че тя прибра писмото, което остави Азра за свекърва ѝ.

Азра се събужда и отива в кухнята и виждайки отрупаната маса пита Мине, кога е успяла да направи всичко това?!

-Не бях аз – казва Мине

Дженк, който носи любимите яйца на Азра идва зад гърба ѝ я целува по бузата и ѝ казва, че е той, а тя им казва, че не са добре. Мине казва, че този, който не е наред е Дженк, който рано, рано сутринта я е събудил…

Азра прегръща Дженк и му казва, че е великолепен и му благодари… Азра е много, много щастлива от жеста на Дженк!

Г-жа Фериде казва на Серап да не забравя, че този дом е дом и на Азра и тя ще си ходи и връща, когато си поиска.

Сутринта на г-жа Фериде ѝ прилошава и се обажда лекаря си. А след това вижда, как Серап нарежда да почисти добре стаята на Азра, защото тя никога няма да се върне. Г-жа Фериде казва на снаха си да не забравя, че този дом е дом и на Азра и тя ще си ходи и връща, когато си поиска.

-Мамо, но Азра постъпи много лошо с теб, как ще се върне? – нагла е Серап, но г-жа Фериде ѝ казва, че Азра е млада и допуска грешки, а те като възрастни трябва ѝ покажат, кое е правилно и кое не… и ѝ казва, че стаята трябва да остане така, все едно Азра ще се върне.

Фатма иска да се види с Мерт, но Сумру ѝ казва, че ще се види с него за последно и никога повече няма да се вижда с него, ако иска даже ще ѝ даде пари, за да започне нов живот, но всеки трябва да продължи по пътя си и да забравят за това, което се е случило.

Сумру разбира, че Джансу не пие хапчетата си.

Г-жа Фериде разбира и прощава на Азра

Пристигайки в ресторанта Азра вижда г-жа Фериде.

-Лельо Шекер?! Добро утро – казва Азра, а тя ѝ казва да седне.

Азра казва на г-жа Фериде, че за това не ѝ е казала очи в очи, че си тръгва, много съжалява, защото онази вечер всичко и се е струпало на главата и тя не е могла да издържи и затова си е тръгнала. Г-жа Фериде ѝ казва, че я разбера, че тя много се притеснява заради Мерт, защото го е намерила, а не може да му се порадва и не може да се справи със стената помежду им.

-Аз не мога да намеря изход! Мерт се отдалечава от мен, а аз не мога да контролирам гнева си! А и заради мен в дома ти всеки ден беше неспокойно. Станах проблем за теб и семейството ти - признава Азра.-Аз те приех за член на моето семейство и човек не може да е проблем за своето семейство! И когато има проблеми, той се опитва да ги реши с помощта на семейството си! – отвръща ѝ г-жа Фериде.-Да, но докато Мерт е далече от мен, този дом не може да стане мой! – казва Азра, а г-жа Фериде ѝ казва, че ако не си е тръгнала е щяла да разбере нейната изненада за нея. И разказва на Азра, че е била с Мерт и много добре са си прекарали.

В този момент Азра получава букет цветя, а г-жа Фериде казва: - Колко красиви цвета! В живота се случват и хубави неща! Има хора, който те обичат и ценят!

Г-жа Фериде моли Азра да отпусне душата си и да си поеме въздух и да не се тревожи. Азра казва на г-жа Фериде, че тя ѝ прощава винаги за грешките, които допуска и не знае как ще ѝ се отплати.

-За любовта не се плаща, Азра. Плаща се за предмети. Когато сама бях на улицата, ти ми помогна, забрави ли? – припомня ѝ г-жа Фериде.

Азра казва, че никога не е искала да я предава, а г-жа Фериде ѝ казва, че много добре я познава и знае, затова когато допуска грешки, тя ѝ ги показва.

Джансу и Мелис виждат Азра с букет цветя и предполагайки, че е от Дженк и ѝ вдигат скандал.

Азра излиза с букета цветя и на входа на ресторанта се среща с Джансу и Мелис, които разбират, че тези цветя са от Дженк. Завиждайки на Азра, Джансу вдига скандал на Азра, а Мелис я подкрепя, но Азра също не им оставя длъжна.

Месут казва на Хюлия, че той не е виновен за смъртта на Четин и скоро ще излезе на свобода , защото времето, когато той е купувал пръстена за нея и времето на смъртта на младежа съвпадат. Хюлия все още не вярва на мъжа си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...