Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.38 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джансу се разстройва, че Азра се преместила в къщата на Челен. Азра дава идея на Арда за социалния проект, с който го наказаха в училище. Азра получава мистериозно съобщение от непознат, който твърди, че знае къде е Мерт, а Азра тръгва да го търси и благодарение на Дженк не се случва нещо ужасно с нея. Вижте още какво ще се случи в еп.38 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 8 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 36 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра пристига да живее в къщата на г-жа Фериде. Разбира се, че семейството не я приема с отворени обятия, но предвид случилото се, никой не смее да изкаже открито мнението си. Г-жа Фериде не уволнява г-н Азми, но му дава да разбере, че знае какво е неговата роля в историята със справката. Хюлия казва на Месуд, че тя ще бъде съдружник на Сумру, за да види колко пари ще спечелят от вложените от него пари.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 38 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 8 декември 2021 по Diema Family:

 • Сумру разбира от Серап , че Азра се е преместила да живее при г-жа Фериде, което много разстройва Джансу.
 • Месут е ядосан на Сумру, че е направила Хюлия партньор в бизнеса ѝ.
 • Азми се опитва да използва, че Тарък не е безразличен към Азра, за да го накара да ръководи бизнеса на Челен.
 • Директорката на детският дом иска Мерт да участва в ежегодния училищен концерт, но Фатма не е доволна от тава.
 • Разбираме, че Дженк и Азра изпитват чувства един към друг, макар да се опитват да ги крият един от друг.
 • Арда моли семейството си за помощ за социалния проекта, с който го наказаха в училище. Азра му дава основната идея.
 • Сумру решава да привлече Азми на своя страна и да изгони Азра от живота на семейство Челен.
 • Азра получава мистериозно съобщение от непознат, който твърди, че знае къде е Мерт, а Азра тръгва да го търси и благодарение на Дженк не се случва нещо ужасно с нея.
 • Мелис решава да използва Джансу, за да ги отърве от Азра.
 • Азми прави предложение на Азра, че ще намери и върне Мерт, но в замяна тя трябва да напусне живота на семейство Челен.„Не пускай ръката ми“, еп.39 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.39 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра приема предложението на Азми. Дженк разбира от Азра, че Азми е знаел, че баба му е болна и въпреки това е поискал справка за нейното...

Сумру разбира от Серап , че Азра се е преместила да живее при г-жа Фериде, което много ги разстройва с Джансу.

-Мамо ту уверена ли си? – не може да повярва Джансу, че Азра се е преместила да живее в къщата на семейство Челен.

-Мислиш ли, че Серап ще ме лъже! Приготвили ѝ стая, все едно е принцеса – не сдържа яда си Сумру.

-Мамо, Азра прави всичко това, за да ми отмъсти, заради Дженк – казва с треперещ глас Джансу.

-Не, нейната цел не е само Дженк, а иска да спечели доверието на всички, сега се е настанила в къщата ми, а след това ще се опита да спечели доверието на Серап, но добре, че тя не е толкова глупава, надява се всъщност - говори с злоба Сумру по адрес на Азра.

-Виж я ти Азра, заради гнева си, не вижда нищо! Понякога си мисля, че ти си права, мамо – казва Джанси, а Сумру и отвръща, че тя винаги е права!

Месут е ядосан на Сумру, че е направила Хюлия партньор в бизнеса ѝ

В същото време Месут се обажда на Сумру и я пита откъде се е взело това съдружие?! Сумру го пита, дали е искал да каже на Хюлия, че е върнал дълга си, който е взел от Кемал?!

-Трябваше да ѝ кажеш, че съм ти ги заел! – ядосва се Месут, а Сумру му казва, че е трябвало да мисли за това преди жена му да е намерила разписката, защото тя никога няма да покаже на Хюлия, че е слаба и има нужда от пари назаем!

-Твоите пари отидоха при жена ти, а ти трябва да ми върнеш, това което дължеше на Кемал!

Месут пита Сумру да не е полудяла? Тя му отвръща, че този път на разписката ще напише, че връща дълга си към Кемал, за да не стават недоразумения със жена му!

Азми се опитва да използва, че Тарък не е безразличен към Азра, за да го накара да ръководи бизнеса на Челен.

Азми казва на Тарък, че Азра се е преместила да живее в къщата на семейство Челен, а Тарък му отвръща, че е изненадан, че го е направила след всичко, което се е случило.

-Това е част от плана ѝ, Тарък! Аз се опитвах да ти обясня, но ти през цялото време не ми вярваше… Сега разбираш ли, че баща ти всичко предвижда, синко! – казва Азми, а Тарък му казва, че не разбира какво иска Азра, а баща му казва, че скоро Азра ще получи пълномощие, за да ръководи фонда на Челен, а Тарък го пита откъде знае всичко това, г-жа Фериде да не е обявила е завещанието, а Азми му казва, че не е, но в адвоката на фирмата има някой данни.

-Целта на Азра е много ясна, Тарък, тя иска да стане Челен!

-Дженк знае ли ?!

-Ха, Дженк вижда ли нещо, освен да се кара с мен, даже не разбира, че аз им помагам, а заради Азра си развали приятелството с теб! Дженк не е в състояние да разбере истината!

Азми казва Тарък, че е искал да си тръгне от фирмата, но г-жа Фериде не се е съгласила, но той знае, че тя ще ограничи неговите пълномощия и нищо няма да е като преди!

-Знаеш ли, Тарък, Азра прави, това което аз не успях, управлява цялото семейство Челен, както си иска, даже и него! Какво мислиш, какво ще направи утре? Аз съм първият, който ще пострада, заради нея! Аз искам да видиш имено това! Тарък, поне един път бъди до баща си и остави този ресторант! Заеми се да ръководиш фирмата на Челен!

Дали пък Тарък воден от чувствата си към Азра, и това, че тя е много близо до Дженк, няма да промени мнението ми и да се съгласи, да работи с баща си?

Директорката на детският дом иска Мерт да участва в ежегодния училищен концерт, но Фатма не е доволна от тава.

Разбираме, че Дженк и Азра изпитват чувства един към друг, макар да се опитват да ги крият един от друг.

Разбираме, че Дженк и Азра изпитват чувства един към друг, макар да се опитват да ги крият един от друг.

Вечерта Азра вижда, че Дженк е в градината и тайно го наблюдава, като си мисли, че Дженк не я е видял.

В същото време Дженк гледайки към прозореца на стаята ѝ си мисли:

„Аз знам, че си там, Азра. Ти се запозна с баба ми, настана се в дома ни. Какво искаш от мен и семейството ми, Азре? Знам, че за да получа отговор на тези въпроси, трябва да стигна до теб, но когато тръгвам към теб, спирам да дишам и отново те губя. Има един въпрос, който не ме оставя в покой – какво изпитваш към мен, Азра?“

Азра, която крадешком поглежда към Дженк си мисли:

„Понякога искам тази игра да не свършва, въпреки че силно наранява сърцето ми, аз искам играта да продължи! Може би трябва да се оставя на бурята, за която говореше леля Шекер и да не мисля за последствията или да избягам, за да се спася от тази невъзможна любов! Когато ми казва, че ме мрази, аз виждам, че очите му говорят друго и всеки път, заради това попадам в тази буря!“
Арда моли семейството си за помощ за социалния проекта, с който го наказаха в училище.

Арда моли семейството си за помощ за социалния проекта, с който го наказаха в училище.

Азра му дава основната идея.

Азра му дава основната идея.

На вечеря Мелис издава брат си, че се е сбил в училище и Джансу ги е наказала със социален проект. Арда казва на семейството си, че иска да помогне на децата, но няма никакви идеи, и ги моли ако имат идеи да му кажат, като специално се обръща към Азра, че очаква помощ и от нея.

Азра му казва, че си спомня за една мила идея: когато е била ученичка, учителят ги накарал да напишат най-съкровената си мечата на едно листче, а след това да сложат в бутилка и заровят земята, за да може да я прочетат един ден.

-Ти изрови ли бутилката си? – пита г-жа Фериде.
-Не! Това беше детска мечта – казва Азра, а Мелис и отвръща, че това е толкова глупаво, че след като не и е било интересно, и не се е върнала за нея, то къде е смисъла…

Арда казва, че за него това не е никак лоша идея, а г-жа Фериде казва на Азра, че в кухнята на ресторанта има бутилки, които Азра може да подготви, а Дженк казва, че има и свободно място в детския дом, което може да използват за тази цел , а за да бележат местата на бутилките, може да заседят някакви растения.

Арда казва, че до тук всичко е ясно с тази идея, но той трябва да даде още нещо на децата. Серап казва, че утре Хасан ще купи някакви играчки и ще ги опаковат, а той ще ги подари.

Г-жа Фериде, Дженк и Арда разбират, че Серап е дала пълномощно на Азми, но тя не знае какви документи му е подписала.

-Представяте ли си, мама да е преписала фирмата на Азми – шегува са Арад, но на баба му и брат му въобще не им е до шеги, защото Серап не си спомня какво е подписала.
Азра получава мистериозно съобщение от непознат, който твърди, че 
знае къде е Мерт, а Азра тръгва да го търси и благодарение на Дженк не 
се случв...

Азра получава мистериозно съобщение от непознат, който твърди, че знае къде е Мерт, а Азра тръгва да го търси и благодарение на Дженк не се случва нещо ужасно с нея.

Азра се обажда на номера, от който получи мистериозното съобщение за брат си и моли за адреса, като обещава, че няма да съобщава на полицията. Докато говори по телефона Азра се блъска в Дженк.

-Какво има, къде си тръгнала толкова късно? – пита Дженк.
-Видели са Мерт, ще ходя да поговоря – отвръща Азра и тръгва да си вземе чантата.

Дженк тръгва след нея и ѝ казва, че е много късно и той ще я закара, но ако иска Хасан ще я закара. Азра му отвръща, че сама ще отиде и излиза, но не вижда, че си е забравила телефона, Дженк взема телефона и разбира адреса към който е тръгнала Азра. Азра стига до входната врата и разбера, че си е забравила телефона и се връща да го вземе.

Азра казва на шофьора на таксито къде да я закара, а той я предупреждава, че мястото на което иска да я закара е свърталище на най-долната измет и не му трябва проблеми посред нощ.

Дженк пристига преди Азра на посочения адрес и пита тримата младежи, които са изпратили съобщението на Азра, къде е изгубеното момче… Тримата се опитват да набият Дженк, но той ги ступва набързо и хваща един от тях и го пита, къде е момчето, а той му казва, че са направили грешка и го моли да ги пусне…

-Когато момичето дойде, ще му кажете, че сте объркали момчето! Ако някой направи погрешно движение, ще го погреба тук – заканва се Дженк.

Азра пристига и вижда тримата младежи, но още преди да е казала нещо, те я молят да им прости, че са я разкарвали, защото те са объркали момчето…

Мелис решава да използва Джансу, за да ги отърве от Азра.

Мелис решава да използва Джансу, за да ги отърве от Азра.

Мелис прави снимка на Дженк и Азра и я изпраща на Джансу, която като получава снимката се обажда на Мелис и я пита защо и е изпратила тази снимка. Мелис я пита, дали тя няма да направи нещо?!

-За мен е ясно, какво иска Азра, а ти Джансу, дали ще и разрешиш да го вземе?! – пита Мелис, а Джансу и отговоря, че не.

Джансу затваря на Мелис и ядосана казва, че никога няма да остави Дженк на Азра.

Арда разбира какво е направила Мелис и ѝ казва, че те с едната сестра още не са се справили, а тя започнала с другата. Мелис му отвръща, че по този начин ще се отърве и от двете!

Азми прави предложение на Азра, че ще намери и върне Мерт, но в замяна тя трябва да напусне живота на семейство Челен.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.156 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.155 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.154 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.153 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.152 (Diema Family) - какво ще се случи...