Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.37 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра пристига да живее в къщата на г-жа Фериде. Разбира се, че семейството не я приема с отворени обятия, но предвид случилото се, никой не смее да изкаже открито мнението си. Г-жа Фериде не уволнява г-н Азми, но му дава да разбере, че знае какво е неговата роля в историята със справката. Хюлия казва на Месуд, че тя ще бъде съдружник на Сумру, за да види колко пари ще спечелят от вложените от него пари. Вижте още какво ще се случи в еп.37 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 7 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 36 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Серап гони Азра. Хюлия разбира, че Месут е дал пари на Сумру и решава по хитър начин да си ги върне. Дженк казва на баба си, че Азра я е изхвърлила от живота си, затова и тя трябва да го направи, но тя му казва, че ще отиде при нея, за да го чуе лично. Азра скрива истината от г-жа Фериде, но Хюсние и разказва всичко.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 37 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 7 декември 2021 по Diema Family:

  • Г-жа Фериде след като научава, че Серап се е опитала да изгони Азра, а преди това и Дженк, тя решава Азра да дойде да живее с нея.
  • Арда се сбива с няколко съученика в училище, а директорът иска да ги отстрани от училище, но Джансу предлага да ги накажат с обществено полезен труд в полза на децата от детския дом.
  • Г-жа Фериде не уволнява г-н Азми, но му дава да разбере, че знае какво е неговата роля в историята със справката.
  • Хюлия казва на Месуд, че тя ще бъде съдружник на Сумру, за да види колко пари ще спечелят от вложените от него пари.
  • Тарък, заблуден от баща си, се ядосва на реакцията на Азра спрямо баща му, защото той си мисли, че баща му толкова добре се е отнася с нея, че не заслужава нейното лошо отношение.
  • Ойкю, лекарката от болницата прави изненада на г-жа Фериде, като идва да я поздравят с част от момичета, на които тя е помогнала.
  • Азра пристига да живее в къщата на г-жа Фериде. Разбира се, че семейството не я приема с отворени обятия, но предвид случилото се, никой не смее да изкаже открито мнението си.
„Не пускай ръката ми“, еп.38 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.38 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джансу се разстройва, че Азра се преместила в къщата на Челен. Азра дава идея на Арда за социалния проект, с който го наказаха в училище. Азра...

Г-жа Фериде след като научава, че Серап се е опитала да изгони Азра, а преди това и Дженк, тя решава Азра да дойде да живее с нея.

Азра обяснява на г-жа Фериде, че не иска да и е в тежест, защото заради нея, нейното семейство я мрази.

-Никой не може да се отнася лошо с теб! Откъде накъде ще твърдят, че си мошеничка?! Никъде няма да ходиш! – казва г-жа Фериде.
-Лельо Шекер, моля те?!
-Те поискаха информация, дали съм наред с главата – ще я получат, но явно това не им стига. Ние такъв урок ще им дадем, че тогава ще разберат, кой е луд и кой мошеник?! Още сега идваш с мен и ще живееш в моя дом. Трябва да им покажем как се държи дъщерята на Фериде Челен. Ние трябва да бъдем силни, ти трябва да си силна, за да бъда и аз такава! Сега си тръгвам, а ти си помисли – казва г-жа Фериде.

Хюснийе казва на Азра, че не трябва да се предава и да си тръгва, когато му е трудно, а той трябва да се бори… Азра и казва, че тя е права и тя ще са бори, защото не е мошеничка и на всички ще докаже това! Ще отиде в къщата на леле Шекер и ще покаже на Дженк, че не е заслужила това, в което той я обвинява.

Азра качва снимката на Мерт в социалните мрежи, виждайки това, Дженк моли приятелите си да споделят снимката, защото Азра има голяма нужда от брат си и трябва да го открие.

Сумру се извинява на свекърва си, че ако е знаела, че ще дойде полиция да я арестува, тя е щяла да попречи на това, но за справката за нейното психично състояние смята, че е права, защото в последно време, тя толкова неразумни неща е направила.

-И ти си помисли, че съм луда? – пита Фериде.
-Много съжалявам, но аз бях принудена да го направя – казва Серап, а г-жа Фериде и казва, че я разбира, но и тя е принудена да направи някой неща…

Арда се сбива с няколко съученика в училище, а директорът иска да ги отстрани от училище за известно време, но Джансу предлага да ги накажат с обществено полезен труд в полза на децата от детския дом.

Г-жа Фериде не уволнява г-н Азми, но му показва, че знае какво е неговата роля в историята със справката, дали е луда или не.

Г-жа Фериде не уволнява г-н Азми, но му показва, че знае какво е неговата роля в историята със справката, дали е луда или не.

Азми се среща с г-жа Фериде, а тя го пита от колко години работят заедно, а той и отговоря, че около 30. Г-жа Фериде го пита, дали някога през тези години, тя го е предавала, а той и казва, че не.

-А, защо ти ме предаде?

Азми се оправдава, че е бил между чука и наковалнята.

-Ако ти, на който толкова години имах доверие, направи това, какво да кажа за останалите?!
-Виновен съм, защото вие сте права и нищо не мога да каже, за да се оправдая. За това, което преживяхте и аз имам голяма вина, но аз правех всичко, за да защитя фирмата и семейството ви. Аз винаги съм ви бил верен, но няма да ви лъжа, че помогнах на Серап, защото си помислих, че Азра се е възползвала от вашата слабост – казва Азми.
-Справката за психичното ми здрава, твоя идея ли беше? – пита г-жа Фериде, а той и казва, че е била идея на Серап, но той си мислил, че след като получат справката, нейното семейство ще спре да я тормози и ще разбере, че тя е взимала решенията си напълно разумно и по собствена воля, но сега разбира, че това е било неправилно. Но ако иска да го уволни, трябва да знае, че всичко е правил заради доброто на фирмата и семейството.

Г-жа Фериде му казва, че няма да го уволни и ще му даде шанс, за да и покаже всичко това, за което преди малко е говорил. В същото време идва Дженк и пита баба си, дали Азми е дошъл да даде обяснение?! Тя му отговоря, че е обяснил и тя му е дала шанс, но ако се повтори, втори такъв няма да има.

-Благодаря, че ми повярвахте г-жо Фериде! – казва Азми.

-Аз не съм казала, че съм ти повярвала – отвръща г-жа Фериде.

Хюлия казва на Месуд, че тя ще бъде съдружник на Сумру, за да види колко пари ще спечелят от вложените от него пари.

Хюлия казва на Месуд, че тя ще бъде съдружник на Сумру, за да види колко пари ще спечелят от вложените от него пари.

Хюлия пита Месуд, защо е дал пари на Сумру, без да и каже, и го пита, как мисли, че ще продължат да живеят заедно след тази лъжа?! Хюлия му казва, че тя ще бъде съдружник на Сумру в кафето, за да види колко пари ще спечелят от неговото вложение.

Тарък, заблуден от баща си, се ядосва на реакцията на Азра спрямо баща му, защото той си мисли, че баща му толкова добре се е отнася с нея, че не заслужава нейното лошо отношение.

Ойкю, лекарката от болницата прави изненада на г-жа Фериде, като 
идва да я поздравят с част от момичета, на които тя е помогнала.

Ойкю, лекарката от болницата прави изненада на г-жа Фериде, като идва да я поздравят с част от момичета, на които тя е помогнала.

Вечерята на г-жа Фериде със семейството ѝ и г-н Азми е прекъсната от Белкиз, която казва, че г-жа Фериде има гости. Тя е учудена, защото е очаквала само един гост, и вижда Ойкю лекарката от болницата, която ѝ казва, че останалите момичета я чакат на отвънка. Серап пита какви са тези момиче, а Ойкю и казва, че това са част децата, които тя е могла да намери и за които г-жа Фериде се е грижила в продължение на 30 години като майка и им е помогнала да се изучат…

-Вие толкова много ме зарадвахте! Ето го моето наследство, има ли по хубаво нещо от това?! – казва г-жа Фериде и виждайки Азра да влиза в двора на къщата добавя: - Колко е хубаво, че една от моите дъщери, ще живее с мен в моя дом! От днес Азра, ще живее в тази къща! Добре дошла вкъщи!
Азра пристига да живее в къщата на г-жа Фериде. Разбира се, че 
семейството не я приема с отворени обятия, но предвид случилото се, 
никой не смее д...

Азра пристига да живее в къщата на г-жа Фериде. Разбира се, че семейството не я приема с отворени обятия, но предвид случилото се, никой не смее да изкаже открито мнението си. Дали Дженк ще разкрие какво чувства към нея???

Серап пита г-жа Фериде, за колко време ще им гостува Азра, а тя ѝ отговоря, че тя ще остане да живее с тях.

Азми усещайки, че обстановката около него е нажежена казва, че той ще си тръгва, за да може те да си поговорят… Г-жа Фериде казва на Белкиз да покаже стаята на Азра, за да се настани.

Мелис пита баба си, дали още им е сърдита, а г-жа Фериде и отговоря, че тя не е довела Азра, защото им е ядосана или обидена. Намесва се Серап и я пита, защо е било нужно да води Азра у дома, а г-жа Фериде ѝ отговоря, че ако още я мисли за луда, то ако е било така, тя е щяла и останалите момичета да повика да живеят с нея.

Дженк отива в стаята на Азра, а виждайки го, тя му казва, че баба му има нужда от нея и да не си мисли други неща. Дженк и казва, че са говорили в болницата и са решили това, а Азра му казва, че тя не е могла да откаже на леля Фериде и да я огорчи.

-Азра, не постъпвай така с баба ми, защото тя си мисли, че освен ти, никой друг не мисли за нея – казва Дженк.
-Аз си мисля, че имаше само един миг, в който си мислеше така, когато тръгваше за операцията, преди да дойдеш ти и хванеш за ръка, и тогава видях колко щастлива е тя! Вместо да се карате с нея, заради мен, опитайте се да стигнете до сърцето ѝ, и тогава ще видите с какви очи ще ви погледне – отвръща му Азра.

Дженк мълчи няколко минути и след това ѝ казва: - Винаги го правиш!

-Какво? – не разбира Азра, какво иска да ѝ каже Дженк, а той ѝ казва, че нищо и излиза от стаята ѝ.

Серап се обажда на Сумру и я пита, дали е знаела, че Азра ще живее в тяхната къща? Сумру не може да повярва, а Серап и казва, че свекърва ѝ иска така да ги накаже, защото не вижда друго разумно обяснение.

-Азра получи, това което искаше, сега разбра ли ме за какво ти говорех, но не се притеснявай, аз съм до теб до края – казва Сумру.

Серап казва на Азра, че не знае какви са намеренията ѝ, но няма да остане за дълго в къща ѝ. Да си подрежда дрехите така, че след това бързо да си ги събере и махне от живота им.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...