Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.39 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра приема предложението на Азми. Дженк разбира от Азра, че Азми е знаел, че баба му е болна и въпреки това е поискал справка за нейното психично здраве. Азра разбира, че Ефкан е измамник и се опитва да се възползва от Мелис. Серап обвинява свекърва си, че тя не е по-малко виновна от нея, за това което е станало. Вижте още какво ще се случи в еп.39 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 9 декември 2021 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 38 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Джансу се разстройва, че Азра се преместила в къщата на Челен. Азра дава идея на Арда за социалния проект, с който го наказаха в училище. Азра получава мистериозно съобщение от непознат, който твърди, че знае къде е Мерт, а Азра тръгва да го търси и благодарение на Дженк не се случва нещо ужасно с нея.

НА КРАТКО какво се случва в епизод 39 на сериала „Не пускай ръката ми“ , който може да гледате от 21:00 часа на 9 декември 2021 по Diema Family:

  • Дженк разбира от Азра, че Азми е знаел, че баба му е болна и въпреки това е поискал справка за нейното психично здраве.
  • Серап пита Азми какви документи е подписала, а той ѝ казва, че няма защо да не се притеснява, че ще ги покаже на свекърва ѝ.
  • Гьолнюл разбира, че Назми краде от кухнята на ресторанта.
  • Азра разбира, че Ефкан е измамник и се опитва да се възползва от Мелис.
  • Серап обвинява свекърва си, че тя не е по-малко виновна от нея, за това което е станало.
„Не пускай ръката ми“, еп.40 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.40 (Diema Family) - какво ще се случи...

Дженк и Азра се карат, а Дженк за малко да признае, че я обича. Сумру отива в къщата на Челен и казва на Серап, че целта...

Азми прави предложение на Азра, че ще намери и върне Мерт, но в замяна тя трябва да напусне живота г-жа Фериде и семейство Челен. Азра приема предложението на Азми.

В същото време Дженк пристига и вижда как двамата разговорят и след като Азра си тръгва, той идва при Азми и го пита какво прави толкова рано в ресторанта, а той му отговоря, че е дошъл да поговори с Азра, за да се погрижи тя да напусне семейството им. Дженк му отвръща, че вижда, че много е загрижен, чак майка му е накарал да му подпише пълномощно.

Азми му казва, че много добре знае, че Серап не разбира от управлението на фирмата, а Дженк му казва, че иска да види какво му е подписала майка му. Азми казва, че ще покаже пълномощните на г-жа Фериде. Дженк го пита какво е говорил с Азра, а той му отговаря, че са се споразумели, той да намери брат ѝ, а тя да напусне семейството Челен завинаги.

-Обичаш ли ме или не, това не ме интересува, но не можеш да се съмняваш във моята вярност към твоето семейство, защото аз толкова години работя и давам всичко от себе си за тази фирма.
Арда разказва на съучениците си и Джансу, идеята, която Азра му даде, а Джансу много я харесва и хвали Арда, а Джейда ѝ казва, че всъщност това не е идея на Арда, а на Азра. Чувайки името на сестра си, Дженсу много се ядосва.

Хюлия отива при Сумру и ѝ казва какво трябва да се промени в кафето, а Сумру я пита, дали не са се скарали с Месут, заради това, което е научила вчера, а тя и отговоря, че са поговорили и се е опитала да ги разбере, защо са скрили от нея. В същото време се обажда Четин, а Сумру се оправдава, че постоянно ѝ звъни, защото иска да подадат, той, тя и Месут обща жалба в съда. Хюлия казва на Сумру, че когато става въпрос за това, Месут доста се напряга, а Сумру и казва, че не знае защо и става от масата. Хюлия използва момента и си записва номера на Четин от телефона на Сумру.

Ферхат и Мине са при г-жа Фериде, а тя им казва, че Семет е говорил лоши неща по повод Азра, а Мине я пита, какво, а г-жа Фериде и отговоря, че неща, заради които е останал без работа.

-Аз никога няма да позволя да се подиграват с честа и достойнството на Азра! И не го правя само за Азра, а за всички жени, които работят във фирмата – обяснява г-жа Фериде.

В кухнята Дженк си слага ръкавици, а Азра вижда, че ръката му е наранена и го пита, дали отново се е бил, а той ѝ казва, че да, защото е трябвало да преподаде урок на трима младежи.

-Ти никога няма да се спреш?! Нали? – пита Азра
-Докато хората не спрат да вършат злини! Не! – отвръща Дженк.

Азра го съветва да сложи лепенка на раната, за да не се възпали, за да може да заздравее.

-Раната никога не заздравява, защото винаги оставя следа – казва Дженк.

Мине и шеф Ферхат се връщат в кухнята, Мине казва на Азра, че я поздравява, защото заради нея, Самет е останал без работа.

Азра казва на Мине, че на никой не се е оплаквала от Самет, но ако трябва да се оплаче от някой, то ще бъде от нея, защото не иска да я изслуша. Азра разказва на Мине за това, което и се е случило, как е изгубила брат си и нямала пари, а сега единствено надеждата, че може да открие Мерт я държи на крака и нищо друго не я интересува. Мине и се извинява и двете се сдобряват.

Джансу се обажда на Дженк, но уж да му разкаже за наказанието на Арда, но след това изплюва камъчето и го пита, дали е истина, че Азра живее у тях, а Дженк ѝ отговоря, че е знаел, че затова се е обадила и не е трябвало да си губи времето по темата за Арда.

-Азра е гост на баба и дали ще остане или ще си тръгне, не го решавам аз – казва Дженк и я пита, защо сама не попита…
Дженк разбира от Азра, че Азми е знаел, че баба му е болна и въпреки това е поискал справка дали баба му е адекватна.

Дженк разбира от Азра, че Азми е знаел, че баба му е болна и въпреки това е поискал справка дали баба му е адекватна.

-Той е знаел, че баба е болна, но това не му е попречило да поиска справка за нейното психично здраве?! Този Азми е по-опасен от колко си мислех – ядосва се Дженк.

Дженк пита Азра, ако Азми намери Мерт, тя наистина ли ще си отиде, а тя му отговоря, че да.

-Нали това искаш, Дженк? – пита го Азра, а Дженк си мълчи, защото май не иска Азра да си отиде.
Серап пита Азми какви документи е подписала, а той ѝ казва, че няма защо да не се притеснява, че ще ги покаже на свекърва ѝ.
Гьолнюл разбира, че Назми краде от кухнята на ресторанта.
Азра разбира, че Ефкан е измамник и се опитва да се възползва от Мелис.

Азра разбира, че Ефкан е измамник и се опитва да се възползва от Мелис.

Азра без да иска чува как Ефкан говори с някой по телефона, че искат да го представи някой за свой баща. Чува името на г-жа Фериде и Мелис и разбира, че това е приятеля на Мелис, който е измамник и иска да се възползва от нея.

Опитва се да каже на Дженк, но той и казва, че ще говорят по-късно.

Хюлия кани Сумру на вечеря и ги пита с Месут, дали има още нещо, което крият от нея, но и двамата казват, че не. Много странна история – Сумру знае, че Месут дължи пари на покойния ѝ мъж, но крие от всички. Лисица е тя! Може би се страхува, че трябва да ги подели с Азра ?

Серап обвинява свекърва си, че тя не е по-малко виновна от нея, за това което е станало

Серап се извинява на свекърва си, като и казва, че го е направила, защото се изплашила, че децата ѝ ще останат на улицата.

-Серап, вие сте моето семейство и аз няма да направя нещо, което може да ви навреди – казва г-жа Фериде, а Серап ѝ отвръща, че продължава да го прави.
-Серап, ако ти се беше доверила на моите решения, щеше да разбереш, защо го правя – отвръща г-жа Фериде.
-Майко, аз винаги се опитвам да те разбера, но ти не ме попита и взе решение, което засяга бъдещото на децата ми. Майко, виж, ти загуби сина си, а аз съпруга си, заедно преживяхме болката, отгледахме децата… затова ти си виновна, колкото и аз! – казва Серап.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.185 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...