Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Сумру не може да понесе да гледа Азра щастлива, затова не губи време и ѝ разказва за договорката им с Дженк в миналото. Азра е много разстроена, че Дженк не ѝ е казал за това, затова тя му казва, че приказката е свършила и тя се е събудила…. Вижте още какво ще се случи в еп.177 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 22 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 176 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ след разговора с г-жа Фериде Азра дава още един шанс на Дженк, което не се приема добре от Баръш.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 177 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 юни 2022 по Diema Family:

Сумру не губи време и разказва на Азра какво са се споразумели с Дженк в миналото. Азра е много разстроена, че съпругът ѝ е взел решение без нея и не ѝ каза за това.

Дженк кани Азра на романтична среща, но тя не протича както той я е планирал.

Дамла се съгласява да замине за Лондон, а и използва възможността да избяга от вината и миналото си.

Сумру е на вечеря в дома на Баръш, когато Арда се появява в къщата, за да говори с Дамла. Арда признава на момичето, че изпитва чувства към него.


Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра споделя на леля Фериде, че е изгубила доверието си в Дженк и никога няма да му прости, а възрастната жена я предупреждава да не се...

Дженк и Ерсой са в полицията и проверяват камерите на светофара, на който Ерсой видя колата, която е причината за катастрофата, при която почина Мерт. Те казват на полицаят, че са сигурни, че това е колата, а той им казва, че веднага ще съобщи на пътните полицай.

Гъмзе и Дамла оставят колата на някакъв подземен паркинг, като отново я покриват.

Текст от potv.bg

След като Азра съобщи на Баръш, че е дала още един шанс на Дженк, той ядосан си тръгва, защото не го одобрява. Сумру не чака и минута и отива при Азра и ѝ разказва за договорката, която са имали с Дженк.

„Ти и представа си нямаш, как те лъже, твоето мъжле!“ и ѝ казва, че Дженк се е разбрал с нея да я зареже, а в замяна на това, да я измъкне от затвора, като си промени показанията…. Сумру подчертава, че не тя, а Дженк е дошъл при нея и ѝ направил предложението.
„Не знам, как така прости на Дженк, без той да ти каже истината? Толкова ли си безпомощна?“ – пита Сумру. Азра мълчи шокирана от това, което разбра ток-що от Сумру.

Сумру ѝ казва, че трябва да и е благодарна, че и е разкрила истината, защото тя е щяла да си продължи да живее в измислената си приказка. Азра я пита, как е могла да постъпи така?

-Азра, ти май не ме разбра?! Не, аз, а Дженк дойде при мен, ако си спомняш по-това време, аз ти бях много ядосана, даже дойдох в стаята ти с пистолет. Ако Дженк не беше предложил, аз нямаше да се сетя за това. Истината е, че за мен тази договорка, вече няма смисъл, защото аз вече не ти се сърдя! Аз и на Дженк казах, че не ме интересува, дали сте щастливи или не, защото аз си имам свой живот. Ако сега ме попиташ, защо съм ти разказала за договорката ни с Дженк, то е, да знаеш цялата истина, ако Дженк се опита да хвърли вината върху мен и да не те лъже – обяснява като се хили Сумру и доволна от свършеното оставя Азра сама.
Текст от potv.bg
  • В същото време Ерсой пита Дженк, какво ще стане, ако Сумру разкаже всичко на Азра? Дженк му отговаря, че не вярва Сумру да направи такава глупост.
Текст от potv.bg

Серап идва в кафето, за да се види с Хюлия, но попадна на Сумру, която ѝ обяснява, че Арда е имал нещо общо с Дамла, която е дъщеря на Баръш и сега той я изпраща, заради Арда в Лондон, защото си мисли, че и той е като брат си…, а и също така и Азра играе важна роля, защото никой не знае какво му е казала за семейство Челен.

Серап се прибира вкъщи и се изпуска пред Арда, че Дамла заминава за Англия, но го лъже, че е разбрала от Азра. Арда се опитва да се свърже с Дамла, но тя не му вдига и решава да отиде да говори с нея.

В същото време Дамла пише в дневника си, че не е разбрала кога се е влюбила в Арда, но в същото време знае, че не може да бъде с него и не знае как ще продължи напред, когато се разбере, че тя е шофирала онази кола, затова трябва да замине за Лондон.

Текст от potv.bg

Дженк се обажда на Азра и я пита, дали може да дойде на адреса, който ще ѝ изпрати. Азра се съгласява и отива на адреса, където Дженк я чака в романтична обстановка, която е подготвил специално за нея, балони, свещи, листенца от рози….

-Всичко е толкова красиво, все едно съм в приказка. Всичко сам ли направи? – пита Азра, а Дженк забелязва, че нещо не е наред с съпругата му и я пита, дали има проблем, а тя му отговаря, че не, защото всичко той предварително е решил и украсил, и това което се иска от нея е да седне там, където той ѝ покаже.

Дженк не разбира, какво иска да му каже Азра, а тя му обяснява, че всичко е ясно, защото той я е лъгал от самото начало, а тя му повярвала.

„Дженк, аз цяла година, се чудех, защо ме остави! В главата ми изникваха хиляди причини, но никога нямаше да се досетя, че те си се споразумял със Сумру, защото аз не можех да си представя, че ти ще ме предадеш по този начин“ – със сълзи на очи му обяснява Азра.
„Азра, почакай, аз не знам, какво ти е казала Сумру, но всичко не е така като си мислиш! Аз всичко ще ти разкажа“ – притеснен, че може да изгуби Азра казва Дженк.

Азра му отговаря, че е имал цял ден, за да ѝ го каже, защото тя го е питала, дали има нещо, за което тя не знае, но той си мълчал, а сега иска да ѝ разкаже, защото е разбрала?!

-Азра , аз се чувствах виновен за смъртта на брат ти и не исках да лежиш в затвора, заради лъжите на Сумру! Аз исках ти да си щастлива, дори и да не си с мен – опитва се да обясни Дженк, но Азра му казва, че не е трябвало да решава вместо нея и край, приказката е свършила и тя се е събудила!

Разплакана Азра си тръгва.
Ядосан Дженк блъска всички неща от красиво украсената маса.

Текст от potv.bg

Сумру е на вечеря в дома на Баръш, когато Арда се обажда на Дамла, а тя лъже, че е Гъмзе и излиза от стаята.

Сумру казва на Баръш, че иска нещо да го предупреди по-повод Дженк Челен, че тя и той не се харесват и са станали врагове, заради Азра.
-Той не иска да дели Азра с никой, затова се кара с всички, които са около нея, за да може Азра да остане сама и да я привърже към себе си. Аз толкова пъти се опитвах да поговоря с Азра, но какво да се прави, любовта е сляпа. Доколкото разбрах Азра и Дженк са се сдобрили? – казва Сумру, а Баръш ѝ отговаря, че е така, Азра е решила да даде шанс на Дженк.
-Аз много се радвам за тях, но ако те се съберат, Азра може да поиска, аз да не работя в хотела, отново заради Дженк. Искам да знаете, ако изпаднем в такава ситуация, защото знам, че Азра ви е много скъпа и не искам да ви поставям в неловко положение – опипва почвата Сумру, а Баръш ѝ обяснява, че той не смесва личния си живот с този в бизнеса.
Текст от potv.bg

Арда казва на Дамла, че е пред тяхната врата и иска да поговори с нея. Той ѝ казва, че е разбрал, че баща ѝ я кара, заради него да замине за Лондон...

Арда ѝ казва, че ще тръгне с нея, ако ще да е и на край света, защото я обича.
Текст от potv.bg
Сумру решава да си тръгва, но преди това решава да се сбогува с Дамла, но не я открива в стаята ѝ, но вижда дневника ѝ, и го прибира в чантата си.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...