Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра споделя на леля Фериде, че е изгубила доверието си в Дженк и никога няма да му прости, а възрастната жена я предупреждава да не се зарича, защото на сърцето не може да се заповядва. Сумру прочита дневника на Дамла и разбира, че тя е виновна за смъртта на Мерт. Вижте още какво ще се случи в еп.177 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 23 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 177 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Сумру не може да понесе да гледа Азра щастлива, затова не губи време и ѝ разказва за договорката им с Дженк в миналото. Азра е много разстроена, че Дженк не ѝ е казал за това, затова тя му казва, че приказката е свършила и тя се е събудила….


НА КРАТКО какво се случва в епизод 178 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 23 юни 2022 по Diema Family:

Разстроена Азра отива при г-жа Фериде, за да намери утеха. Азра споделя на баба си, че е изгубила доверието си в Дженк и никога няма да му прости, а възрастната жена я предупреждава да не се зарича, защото на сърцето не може да се заповядва.

Дамла открива, че тайният ѝ дневник, в който е написала всичко за инцидента е изчезнал. Тя се страхува, че дневникът може да попадне в ръцете на баща ѝ.

Баръш уволнява икономката, кога разбира, че тя прикрива Дамла.

Азра открива, че Сумру използва Дамла като марионетка за своята мръсна игра.

Дженк отива да поговори с баба си за това, което се случи между него и Азра. Г-жа Фериде казва на внука си, че ще му бъде много трудно да си върне Азра.
Текст от potv.bg
„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азра предупреждава Баръш за лошите намерения на Сумру, но той не го взема на сериозно. Г-жа Фериде прави така, че не само Арда да изпусне полета...

Азра разплакана и разстроена отива при г-жа Фериде.

-Азра, какво се е случило, не ме плаши? – пита г-жа Фериде.

-Дженк, толкова дълго ме е лъгал. Той се е договорил със Сумру, за да промени показанията си, затова ме е и оставил. Лельо Шекер, аз не очаквах от него това – обяснява през сълзи Азра, като прегръща възрастната жена.

Г-жа Фериде казва на Азра, че е права да се ядосва, защото Дженк е искал да я защити, но е взел неправилно решение.

-Аз за първи път изгубих доверите си към него. Дори когато ме остави не ме болеше така. Аз няма да мога, да му имам повече доверие, няма да мога да му простя – казва Азра…

-За всичко, което казваш, че е невъзможно е възможно. Ти си казваш, че няма да паднеш, но падаш. Казваш си, че няма да се загубиш, но се губиш. Ако повтаряш, че ще умреш, ти ще продължаваш да живееш, както е казал Мевляна, затова не трябва да се заричаш. Аз не ти казвам това, за да простиш на Дженк. Всичко зависи от твоето сърце, на което не може да заповядваш нито ти, нито аз – отвръща г-жа Фериде.

Текст от potv.bg

В същото време Ерсой вижда, че Дженк е замислен и го пита, дали е добре, а той му отговаря, че след всичко, което е станало, той се чуди, дали някога ще бъде добре.

-Каквото и да си направил, ти си го направил, заради Азра. Тя в края на краищата ще разбере това – успокоява го приятеля му.
-Да навредиш на някой и после да му кажеш, че е за негово добро, не ти ли звучи странно? – пита го Дженк.
Текст от potv.bg

Действието прескача на сутринта в имението на Челен, където Дженк спи, а Азра е при него.

-Азра, какво правиш тук? – пита Дженк.

-Вече съм тук, до теб и никъде няма да отида, и да те оставя сам. Ние всичко ще преодолеем двамата – отговаря Азра.

-Ти прости ли ми? – пита Дженк.

-Да простих ти, скъпи, но ти също трябва да си простиш, и ние заедно ще намерим, човекът, който е станал причина за катастрофата – отговаря Азра.

-Аз много те обичам, Азра – казва Дженк, като гали Азра по лицето, а Азра му отговаря, че тя също много го обича и скланя глава на гърдите му.
Дженк внезапно се събужда и разбира, че е сънувал и се чуди, дали Азра ще му прости някога?!

Дамла споделя на Гъмзе, че не може да открие дневника си и ако попадне в ръцете на баща ѝ, той ще разбере всичко, защото там тя е описала инцидента, за който е виновна, за Азра, която е следила, а след това довела в Мугла....
Баръш уволнява икономката си, защото разбира, че тя прикрива Дамла.
Текст от potv.bg
В същото време Сумру чете дневника на Дамла и разбира, че тя е причината за смъртта на Мерт.
„Ако бях спряла и извикала веднага бърза помощ, Мерт можеше да е жив“ – написала е Дамла.
„Късметът само ти падна в ръцете, Сумру!“

– говори си сама доволна Сумру, като продължава да разлиства и чете дневника. Зачетена в него, не вижда, кога е пристигнала Хюлия, която я пита, какво прави, а Сумру я лъже, че е намерила из вещите си стария си дневник и се смее на това, колко много глупости е написала в него на младини…

Текст от potv.bg

Фатма пристига при г-жа Фериде, където Азра отваря вратата и е изненадана, че я вижда. Г-жа Фериде казва, че е искала да ѝ направи изненада, а Азра е много доволна, че баба ѝ е повикала Фатма.

Фатма им казва, че си търси работа, а г-жа Фериде и Азра, обещават да ѝ помогнат.

Баръш се обажда на Азра, за да ѝ каже, че Дамла заминава за Лондон и ако иска да си вземе довиждане с нея. Азра е изненадана, от къде се е взел този Лондан, и го пита, дали е заради Арда, а Баръш ѝ казва, че не иска да говори за това, а той е взел вчера това решение, за да спаси бъдещето на Дамла.

Текст от potv.bg
Азра открива, че Сумру използва Дамла като марионетка за своите мръсни игри.
Азра ѝ заявява на Сумру, че ще ѝ попречи да навреди както на Челен, така и на Яман.
Текст от potv.bg

Дженк отива при баба си и ѝ казва, че трябва да поговорят. Г-жа Фериде му казва, че не е постъпил правило като е преди една година е отишъл при Сумру, а не е дошъл при нея, за да решат, заедно какво да правят и сега е нямал да има тези проблеми. Дженк се съгласява с нея, но ѝ казва, че не може да промени миналото.

-И това е вярно, не можеш да го промениш, затова трябва да гледаш напред. Трябва да помислиш, как да спечелиш отново доверието на жена си и да я убедиш, но повярвай ми, това няма да бъде така лесно, както си мислиш – отвръща баба му.

-Азра никога няма да ми прости, тя ти го е казала, нали? – досеща се Дженк.

-Аз няма да говоря за Азра – отвръща г-жа Фериде.

-Бабо, аз толкова обичам Азра, че тя дори да се откаже от мен, аз ще продължа да я обичам – признава Дженк, а г-жа Фериде казва, че това е най-правилното негово решение.
Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.206 (Diema Family) - ФИНАЛ

„Не пускай ръката ми“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...