Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След разговора с г-жа Фериде Азра дава още един шанс на Дженк, което не се приема добре от Баръш. Вижте още какво ще се случи в еп.176 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 21 юни 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 175 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ с обичайната си добрата и мъдрост г-жа Фериде се опитва да покаже пътя на Дженк и Азра. Дженк разбира, че Азра иска да се откаже от наследството, но дали ще й разреши да го направи?


НА КРАТКО какво се случва в епизод 176 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 юни 2022 по Diema Family:

Серап иска да се запознае с приятелката на Арда, но преди да успее, Дамла решава да скъса с нето. След като разбира, че Арда е брат на Дженк, миналото все повече преследва момичето.

След разговора с г-жа Фериде Азра дава още един шанс на Дженк, което не се приема добре от Баръш.

Сдобряването на Дженк и Азра не остава незабелязано и за Сумру...


„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

Сумру не може да понесе да гледа Азра щастлива, затова не губи време и ѝ разказва за договорката им с Дженк в миналото. Азра е много...

Сумру е в кабинета на Баръш, където му каза, че е разбрала за станалото с Дамла от Гюркан, но тя го е предупреждавала за тези момчета, че какъвто е Дженк, такъв е и Арда и много се надява създалата се ситуация, да не повлияе на Дамла. Баръш е замислен и нищо не казва на Сумру.

На закуска Серап казва на Арда, че много иска да се запознае с неговата приятелка. Арда разбира от майка си, че в последната минута вчера, брат му е размислил и се е отказал да се разведе с Азра. Арда е изненадан от решението на брат си.

„Опасно изкушение“, с.3 еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

Вижте повече

„Опасно изкушение“, с.3 еп.57 (bTV) – какво ще се случи...

Йълдъз напуска Халит! Йълдъз проследява Халит и разбира, че той ѝ изневерява с Лейля. Въпреки опитите на Халит да ѝ попречи, тя взема Халит Джан и...

Азра е в кабинета на Баръш и му казва, че е станало някакво недоразумение, защото много добре познава Арда и той не може да причини вреда на никой.
-Този младеж с парите, колите и яхтите на брат си съсипа живота на дъщеря ми, те съсипват всичко, до което се докоснат – ядосан сипе обвинения Баръш.
-Чуй ме, ти мислиш така, заради, това което стана с Дженк, но това няма нищо общо с Арда. Ако познаваше Арда, щеше да знаеш, какво искам да ти кажа, защото семейство Челен, не са лоши хора – казва Азра.

В същото време Баръш си спомня предупреждението на Сумру, че ако Азра трябва да избира между неговото семейство и това на Дженк, тя ще предпочете семейство Челен.

-След като така мислиш, това означава, че заради Дженк, ти защитаваш Арда, а къде се намира Дамла в тази ситуация, ти не каза нищо за състоянието на дъщеря ми – отвръща Баръш, а Азра му отговаря, че се отнася несправедливо с нея.

Разговорът им е прекъснат от Сумру.

-Вие разговаряте?! Но, нали ми каза да ти съобщя – казва Сумру.
-Не разговорът е приключен! – казва ядосан Баръш и излиза със Сумру.

Баръш пробва кафето на Сумру и я кани на вечеря, а тя само това чака. Баръш споделя на Сумру, че е решил да изпрати Дамла в чужбина, за да я откъсне от лошото влияние на Арда. Сумру го пита, какво мисли Дамла по този въпрос, а той ѝ отговаря, че тази вечер ще съобщи на Дамла и иска от нея да го подкрепи, ако Дамла я потърси. Сумру му обещава, че ще го направи.

Дамла се среща с Арда и му казва, че ще се радва, ако той не ѝ се обажда повече, защото не иска повече да се среща с него.
-Дамла, какво се е случило? Баща ти ли не разрешава? – пита изненадан Арда.
-Да, татко не разрешава, а аз не искам повече, да го огорчавам – отговаря Дамла….

Азра се обажда на Дженк и му казва, че иска да се види с него. Дженк пристига на изпратения от Азра адрес.

-Защо пусна ръката ми, Дженк? Защо позволи да се загубя? – пита Азра.

-Азра, чуй ме, ако ми дадеш още един шанс… - казва Дженк.

Азра го прекъсва като му казва: - Аз затова те извиках тук! Дженк е изненадан, а Азра продължава: - Но при едно условие! Искам да ми разкажеш цялата истина за това, защо ме остави. Защо ме остави? Дженк мълчи. – Както и си мислех, ти не можеш да ми отговориш, както преди една година. Добре! Азра си тръгва…, но Дженк се провиква след нея, че има отговор. Азра се връща.

Дженк със съжаление в гласа казва на Азра, че той е станал причина за смъртта на Мерт и не могат да отричат това, а на него му се струва, че съсипва всичко до което се докосне…. Когато са се оженили, той ѝ обещал щастливо бъдеще, но не го изпълнил…., защото в най-щастливият им ден всичко се изцапало с кръв и той станал причина за смъртта на Мерт.

-Как да ти обещая, че ще те направя щастлива, след като аз съм причината за твоето нещастие – казва Дженк.
-Какво се е променило, сега? Аз знам, че се обвиняваш, но защо си сега до мен? – пита Азра.
-Аз ти казах, че не мога без теб, Азра! Не мога дори да дишам без теб, дори не знам, как съм живял преди да те срещна… – признава Дженк.
-В онзи ден, пред затвора, ти не каза онези думи от чувство на вина, аз го знам. Ти можеше да си с мен – казва Азра.
-Но не можех, защото си мислех, че ти заслужаваш по-добър. Да, това беше грешка! Аз направих голяма грешка и ти причиних болка, но ще направя всичко, което по-силите ми, за да поправя това – обещава Дженк.
-Тогава нека между нас да няма повече неизречени думи, дори да са лоши. Нека никой не решава за другия, само ти и аз! – заявява Азра.

-Само ти и аз! – обещава Дженк.

-Давам ти последен шанс! – казва Азра и двамата се прегръщат силно.

Азра и Дженк са в автомобила, когато Ерсой получава добри новини.

-Намерихме друго подходящо място – съобщава Ерсой.

-Сериозно ли?! Много хубава новина – отвръща Дженк.

-Още една хубава новина за този ден – казва Ерсой.

-За какво е това място? – пита Азра. Дженк мълчи, а Азра му припомня, че преди малко и е обещал, че повече няма да имат никакви тайни един от друг.
-За Мерт, ще направим рехабилитационен център в чест на Мерт, не се получи, да ти направя изненада – отговаря Дженк.
-За това ли, искаше да купиш онова място, което купи Баръш?! – досеща се Азра, а Дженк ѝ отговаря, че е така, но не трябва да се разстройват, защото са намерили друго.

Двамата щастливо се държат за ръце и гледат в очите.

Гъмзе вижда, че Дамла е много разстроена, че е сложила край на връзката си с Арда и я пита, дали не се е влюбила в момчето. Дамла плачейки се опитва да отрече…

Танем казва на Дамла, че е открила в градината интересна вещ, една бяла кола.

Дамла притеснена казва на приятелката си Гъмзе, че трябва да се избави от колата…

Дженк оставя Азра пред хотела на Баръш и я моли да му се обади, когато приключи, а Азра усмихната го пита, защо, а той също усмихнат ѝ отвръща, да му се обади, пък ще види. Виждаме също, че Сумру ги наблюдава с голямо любопитство от вътрешността на хотела.

-Те са се сдобрили?! – казва Сумру на Хюлия, която идва да види, какво толкова гледа приятелката ѝ.
-Да, те са размислили и са решили, да не се развеждат. Не се притеснявай, няма да се разделят, защото се обичат – отговаря Хюлия.

-Нека да са щастливи! Нас какво ни засяга това – отвръща Сумру.
Хюлия ѝ предлага да вечерят заедно, а Сумру ѝ казва, че е заета, но не ѝ казва, че ще вечеря у Баръш.
Азра отива при Баръш и му казва, че е решила да даде шанс на Дженк. Баръш никак не е доволен от решението ѝ.
Дамла и Гъмзе решават да се отърват от колата, но на един червен светофар, Ерсой ги забелязва, но дали ще ги хванат, предстои да разберем.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.183 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...