Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.133 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелис се среща с Кадир и му казва, че е готова да изостави семейството си заради него. Дженк получава телефонно обаждане, че са открили младо момиче... Вижте още какво ще се случи в еп.133 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 21 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 132 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Азра подозира, че книгата е дадена на Джансу по някаква причина, затова двамата с Дженк я занасят на експерт. Те са изненадани от това, което откриват. Мелис изчезва, а всички са притеснени, че нещо може да ѝ се случи.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 133 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 21 април 2022 по Diema Family:

Всички се тревожат за Мелис, която изчезна и все още няма новини от нея.

Дженк се заканва на Кадир, че ако се случи нещо със сестра му ще го убие.

Сумру подозира, че Бурхан замисля нещо.

Арда чува как Зерин се опитва да го защити пред майка му.

Мелис се среща с Кадир и му казва, че е готова да изостави семейството си заради него.

Дженк получава телефонно обаждане, че са открили младо момиче... Азра, Дженк и Фериде отиват в моргата.

Белкис се връща в имението.


„Не пускай ръката ми“, еп.134 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.134 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелис е щастлива и прави планове за бъдещето си с Кадир, но той знае, че е длъжен, и я отвежда при близките ѝ, което Мелис пък...

Всички се тревожат за Мелис, която изчезна и все още няма новини от нея.

Арда се връща и казва на майка си, че е разпитал на стоянката за таксита, но никой не е виждал Мелис. Той я пита, дали се е обадил на брат му.

-Обадих му се, но какво може да направи той? – ядосва се Серап.

-Мамо, батко ще я намери и върне обратно – уверен е Арда.

-Наистина ли? Така ли мислеше, когато и отиде и разказа на брат си, синко? Мислеше си, че брат ти, ще реши всичко, но всичко стана по лошо! А ти, още казваш, че брат ти ще реши… – казва Серап.

-Серап, стига! Не си го изкарвай на Арда! – намесва се Зерин, но Серап не реагира на забележката ѝ и продължава да се кара на сина си: -Ти нямаш право да питаш къде е Мелис, защото ти си виновен за всичко, което стана. Ако не беше отишъл да разкажеш на брат си, това нямаше да се случи. Трябва да мислиш, преди да правиш нещо!

-Мамо, аз казах на Дженк, защото нямам доверие на Кадир, защото се притеснявах за Мелис, да не се разстрои отново, затова отидох и му разказах – обяснява Арда

-Ако мислеше за това, дали ще се разстрои сестра ти, ти нямаше да направиш това, нямаше да постъпиш така безотговорно и щеше да дойдеш да поговориш първо с мен…. Знаеш колко избухлив е брат ти – много е ядосана майка му.

„Откраднати мечти“, еп.5 (NOVA) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Откраднати мечти“, еп.5 (NOVA) - какво ще се случи...

Йомер е в болницата. Вижте още какво ще се случи в еп.5 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 26 април 2022 по...

Дженк се заканва на Кадир, че ако се случи нещо със сестра му ще го убие

Дженк и Азра пристигат при Кадир.

-Къде е Мелис? – пита Дженк, а Кадир му отговоря, че не се е чувал със сестра му и се е опитвал да ѝ се обади много пъти, но телефонът ѝ е изключен.

-Тя заради теб избяга! Къде ще отиде, ако не при теб? – пита Дженк.

-Не знам! Навсякъде я е търсех, където може да бъде, но никъде я няма – отговоря Кадир.

-Ти влезе в живота ни и го съсипа! Аз ти простих един път! Ти се приближи до Мелис, за да ми причиниш болка ли или имаш друга цел? – ядосан е Дженк.

-В началото беше така, но… - признава Кадир, но Дженк го прекъсва и му казва, че ако се случи нещо с Мелис ще го убие. Дженк хваща Кадир за реверите на костюма му, а Азра му казва да престане и да се успокои.

Кадир казва, че ще продължи да търси Мелис.

-Няма да я търсиш! Нито нея, нито мен! Повече не заставай на пътя ни! – бесен му казва Дженк и си тръгва, а Азра го спира и му казва, че сега най-важното е да открият Мелис, а после да им търси сметка, защо не са му казали.

Сумру се среща с Хюлия и ѝ казва, че е видяла в джоба на Бурхан пачка пари, и това и се е видяло ненормално и я пита, откъде той може да има толкова пари? Хюлия казва на Сумру, че печалбата за седмицата е била в Бурхан и сигурно, това е видяла.

Сумру моли Хюлия да не приема веднага предложението на Бурхан да купи дела му от кафето, защото има нужда от време, за да убеди Джансу да не заминава с баща си.

Дженк и Азра се прибират в имението, където ги пресреща Фериде и ги пита, дали са разбрали нещо за Мелис, но те ѝ отговорят, че не.

Някой се обажда на Дженк, който казва на Азра и баба си, че са открили момиче, което прилича на Мелис и той ще отида да провери. Азра му казва, че и тя ще дойде с него., Фериде също.

Арда чува как Зерин се опитва да го защити пред майка му.

Зерин моли дъщеря си да се събере, а Серап ѝ отговоря, че не може, защото не знае къде е дъщеря ѝ.

-Арда и Мелис много се разбираха, но защо той постъпи така? – чуди се Серап. В същото време виждаме, че Арда ги подслушва.

-Арда не е имал лоши намерения. Той е неин брат, поискал е да предпази сестра си! Логична постъпка! Не си го изкарвай на него! – казва Зерин.

Арда се качва в стаята на сестра си и много съжалява, че е постъпил така с нея. „Да! Аз те разочаровах! Прости ми, Мелис!“ – написва на огледалото в стаята на Мелис.

  Дженк получава телефонно обаждане, че са открили младо момиче... Азра, Дженк и Фериде отиват в моргата.
Дженк получава телефонно обаждане, че са открили младо момиче... Азра, Дженк и Фериде отиват в моргата.

Действието се пренася в болницата, където пристигат Дженк, Азра и Фериде. На информация Дженк пита за въпросното момиче и идва една сестра, която ги води… в моргата. Тримата са съсипани, Дженк отива да разпознае, дали въпросното момиче е сестра му.

След няколко минути излиза Дженк, като се хваща за касата на вратата. Азра и баба му се приближават до него и го гледат с насълзени и питащи очи.

-Дженк? Това да не е Мелис? Не е моето момиченце, нали? – нарушава гробната тишина баба му.
-Не, бабо! Не е сестра ми - отговаря Дженк. Азра си отдъхва, а Фериде прегръща Дженк.

На излизане на г-жа Фериде и се завива свят и сяда, като ги пита, как са стигнали до тук и какво ли е преживяла нейната внучка?

-Трябва да намерим Мелис, преди да ѝ се е случило нещо – казва плачейки Фериде.

След като Дженк, Азра и Фериде се връщат в имението.

Арда казва на брат си, че всичко се е случило, заради него, но той не е искал така да стане, искал е само да я защити, затова му е разказал.

Дженк му казва да не се обвинява, защото той също много лошо се е отнесъл със сестра си….

Мелис се среща с Кадир и му казва, че е  готова да изостави семейството си заради него.
Мелис се среща с Кадир и му казва, че е готова да изостави семейството си заради него.

Мелис изпраща съобщение на Кадир с адрес, на който да се видят, за да поговорят. Кадир отива и виждайки я ѝ се кара, защо е изчезнала така, а тя му отговоря, че е трябвало да остане сама и да помисли. Тя му казва, че е решила и го пита, дали иска да го чуе.

-Какво решение! За какво говориш? – пита Кадир.
-Аз повече няма да се върна в онази къща! Аз те обичам и каквото и да правят, те не могат да променят това и да ни разделят! Кадир, да избягаме, да се махнем от тук! – предлага уверено Мелис.
-Мелис, ти разбираш ли какво предлагаш? – пита Кадир.
-Да! Разбирам, аз съм решена на всичко! Ние се опитахме да им обясним, но те не ни разбраха! Брат ми никога няма да ни разреши да бъдем заедно! Ако не направим нещо, ние ще изчезнем, Кадир. Ние се обичаме, а ти ми каза, че никога няма да се откажеш от мен – отговаря Мелис
-Да, но… - опитва се да възрази Кадир.
-Кадир! Моля те, да заминем! Аз съм готова на всичко, за да бъда с теб! Моля те Кадир, нека да бъдем заедно – моли го Мелис.

-Вземи си чантата! Ние тръгваме – казва Кадир, като я хваща за ръка.
-Наистина ли?! – радва се Мелис.

В къщата на Челен се връща Белкис.

Арда излиза пред имението, за да чака сестра си, защото той е уверен, че сестра му ще се върне.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...