Актуално Какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.5 (NOVA) - какво ще се случи...

Добави коментар

Йомер е в болницата. Вижте още какво ще се случи в еп.5 на турския сериал "Откраднати мечти", който може да гледате на 26 април 2022 по NOVA от 17:00 часа.

Мерием проследява колата на Левент до болницата. За облекчение на всички състоянието на Йомер бързо се подобрява. Лекарят решава, че Йомер трябва да остане за една нощ за наблюдение. Улвийе моли Айсел да остане с малкия, но за радост на майка му Левент заявява, че е готов да се грижи за момчето. Йомер се събужда в болницата. До леглото му са Левент и Улвийе. Момчето си спомня, че вече е виждало мъжа на пристанището.

Текин поставя ултиматум на Дурмуш. Или ще намери Мерием и ще върне кутията, или дните му са преброени. Бащата на Мерием и Доган напразно търсят момичето навсякъде. Отиват в дома на Айше, а след това в кафенето, където работи Мерием, но не намират и следа от тях. Междувременно Хюля безуспешно се опитва да разбере кое е мистериозното момче.

Левент разпознава Йомер и се опитва да разбере защо е проникнало в яхтата и коя е Мерием. Левент смята, че тя е искала да ограби и имението. Йомер обаче отказва да говори с него. Мерием търси начин да изведе брат си от болницата възможно най-скоро. Тя кара Левент да излезе от стаята на брат ѝ. Йомер веднага скача от леглото, обува си обувките, вади нещата си от гардероба и изтича в коридора. След малко в стаята влиза Мерием. Тя се стряска, когато не вижда брат си вътре. Тя бързо се връща в коридора и се оглежда. Сблъсква се с Левент. Тя бяга.

Навън Мерием вижда Йомер да тича по пътя. Тя вика след него, но той не я чува. Когато най-накрая го настига, до тях спира микробус, в който са Дюрмуш и Доган. Те отвличат Йомер. Мерием тича с всички сили след отдалечаващия се микробус. В последния момент Левент успява да измъкне момчето от ръцете им. Йомер му казва, че иска да отиде при сестра си. Левент му казва, че ще я намерят. Той отвежда момчето в имението.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Откраднати мечти

„Откраднати мечти“, еп.53 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.52 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.51 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.50 (NOVA) - какво ще се случи...

„Откраднати мечти“, еп.49 (NOVA) - какво ще се случи...