Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.134 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Мелис е щастлива и прави планове за бъдещето си с Кадир, но той знае, че е длъжен, и я отвежда при близките ѝ, което Мелис пък възприема като раздяла. Дженк се пита, кога е станал такъв човек, че близките му се страхуват от него и имат тайни. Вижте още какво ще се случи в еп.134 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 22 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 133 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ Мелис се среща с Кадир и му казва, че е готова да изостави семейството си заради него. Дженк получава телефонно обаждане, че са открили младо момиче...


НА КРАТКО какво се случва в епизод 134 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 22 април 2022 по Diema Family:

Мелис е щастлива и прави планове за бъдещето си с Кадир, но той знае, че е длъжен, и я отвежда при близките ѝ, което Мелис пък възприема като раздяла.

Арда и Дженк се сдобряват с Мелис. Изглежда, че поне за известно време в къщата на Челен се е върнало спокойствието.

Мелис обвинява Дженк, че опитвайки се да я защити, той става сляп за всичко останало.

Дженк се пита, кога е станал такъв човек, че близките му се страхуват от него и имат тайни.

Сумру моли Азми да ѝ помогне да разбере какво е замислил Бурхан, за да не може да отведе дъщеря ѝ и да се махне завинаги от живота им. Джансу иска да остане, но не иска да изгуби и баща си.
„Не пускай ръката ми“, еп.135 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.135 (Diema Family) - какво ще се случи...

Сумру се опитва да убеди Джансу да не заминава с Бурхан, но дали ще успее? Азра се подготвя за сватбата си с Дженк, а Фериде моли...

Мелис е щастлива и прави планове за бъдещето си с Кадир, но той знае, че е длъжен, и я отвежда при близките ѝ, което Мелис пък възприема като раздяла.

След като Мелис се срещна с Кадир и се качи в автомобила му, тя му споделя мечтите си, как ще заминат далече от тук, ще се оженят, а след това ще кажат на семейството ѝ. Те ще се ядосат, но след това всички ще им простят. Кадир не казва нищо, само си мълчи.

В същото време в къщата на Челен, Дженк е в стаята си и вижда от терасата, как Арда седи пред къщата с надеждата, че сестра му ще се прибере.

Азра се качва при Дженк и го моли да слезе долу, да не стои тук сам. Той ѝ споделя, че се е уморил от всичко, което се е случило.

-Ти си прав, но нищо не можеш да направиш като седиш тука. Близките ти има нужда от теб. Ти си длъжен да ги подкрепяш - казва Азра.

-Погледни само Арда, той се обвинява и ядосва…. Аз не мога да ги гледам в това състояние – отвръща Дженк, а Азра му казва да не се разстройва така, защото тя е до него и всичко заедно ще решат…. Дженк я моли да не оставя баба му сама, а той ще дойде след малко.

Кадир паркира пред имението на Челен.

-Защо ме доведе тук? Ще говориш ли с брат ми? – пита Мелис, а Кадир не казва нищо отива и ѝ отваря вратата.
-Мелис, излизай! – казва Кадир.
-Кадир, какво правиш? – не разбира Мелис. Кадир успява да я изведе от колата си, но тя тръгва в срещуположната посока на имението. Кадир я догонва. -Кадир, аз не искам! – казва Мелис.
-Какво значи, че не искаш? Те са твое семейство – отвръща Кадир, като почти влачи Мелис към входа на имението.

Виждайки сестра си Арда се втурва и я прегръща.

-Кадир, аз ти се доверих и обадих! Как можеш да постъпваш така с мен? – пита плачейки Мелис.

-Аз намерих Мелис и я доведох там, къдто трябва да бъде – казва Кадир на Арда и напуска имението.

Мелис тръгва след него като го вика и моли да спре… Безсилна тя се свлича на земята и започва да плаче безутешно.

Арда я моли да не плаче и подкрепя да стане от земята, а след това двамата влизат в къщата. Всички са радостни да я видят… Слиза и Дженк, но виждайки го Мелис казва, че ще си отиде в стаята.

-Мелис, ти страхуваш ли се от мен? Нима аз мога да ти причиня болка, аз съм ти брат! Мелис аз се изплаших, много се изплаших, че нещо може да ти се случи. Ако само един косъм от главата ти пострада, аз ще унищожа целия свят, нима не знаеш? Ако сестра ми си замине, ще си отиде и част от моята душа и живот. Мелис, аз много те обичам, сестричке. Ако ти не си добре, аз също няма да съм – обяснява Дженк.
-Аз съм много добре! Както виждаш, нищо с мен не се е случило! Аз се обадих на Кадир и го извиках, но той какво направи, взе и ме доведе насила тук! Той не ме иска! Разбираш ли, не ме иска… Ние се разделихме… Всичко свърши… Сега няма защо да се разстройваш! Никои да не се ядосва за мен! Аз ще живея според вашите правила! – казва Мелис, като отново започва да плаче.

Намесва се Фериде и казва на внучка си да отиде в стаята и да си почине. Дженк казва да остане, за да си кажат всичко, което има да си казват. Азра тихичко го моли да говорят по-късно, когато се успокоят, но Дженк ѝ отговоря, че това не може да се отлага…

Дженк казва на семейството да погледне, колко неща им са се случили, защото всеки от тях си прави каквото иска без да казва на другите и да се посъветва с тях, а той винаги научава за стореното последен. Дженк казва, че добре познава Кадир и затова го е взел на работа и вместо с Мелис да му разкажат за отношенията им, те са скрили.

-Да скрихме, защото ни беше страх. Защото много добре те познавам и знам как реагираш в такива ситуации. Опитвайки се да ни защитиш, ти ставаш сляп за всичко останало! – ядосана отвръща Мелис и отива в стаята си. Дженк също излиза, а Азра тръгва след него тя се качва в колата му. Дженк ѝ казва да слезе, защото иска да остане сам, а тя му отговоря, че няма да го остави в това състояние и където иска да ходи, но тя ще дойде с него.
Дженк се пита, кога е станал такъв човек, че близките му се страхуват от него и имат тайни от него.
-Аз знам кога?! Ти се опитваш да бъдеш и баща и брат, а за това се иска голяма отговорност – казва Азра.
-Може би, аз все още се обвинявам за смъртта на баща ми и се опитвам да направя това, което той трябваше да направи. Може така да се наказвам? – отвръща Азра.
-Но това е била катастрофа? – не разбира Азра.
-Да катастрофа, причината, за която бях аз – отговоря Дженк. Ако сестра ми и брат ми са без баща, то аз съм причината за това. И аз се опитвам да им дам, това което им липсва, при това безуспешно. Но аз не мога да се преборя с този малък Дженк и все още се виня за случилото се.

Азра му казва, че и тя също се обвинява за смъртта на баща си, защото ако тогава не е била с него, а е била при баща е можело да го заведе вкъщи и той все още да е жив. Според нея решението да не се обвинява е да обърне гръб на миналото и да гледа в бъдещето.

Дженк ѝ казва, че трябва да започне всичко от начало и да покаже на сестра си и брат си, че той е по-големият им брат, който много ги обича.

В същото време Арда, който изпитва угризения на съвестта, че е станал причина сестра му да се раздели с Кадир отива при Мелис и двамата се помиряват…

Сутринта Дженк и Мелис също се помиряват. Изглежда, че поне за известно време в къщата на Челен се е върнало спокойствието
Сумру моли Азми да ѝ помогне да разбере какво е замислил Бурхан, за да не може да отведе дъщеря ѝ и да се махне завинаги от живота им.

Джансу иска да остане, но не иска да изгуби и баща си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...