Актуално Какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.132 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азра подозира, че книгата е дадена на Джансу по някаква причина, затова двамата с Дженк я занасят на експерт. Те са изненадани от това, което откриват. Мелис изчезва, а всички са притеснени, че нещо може да ѝ се случи. Вижте още какво ще се случи в еп.132 на турския сериал "Не пускай ръката ми", който може да гледате на 20 април 2022 по Diema Family от 21:00 часа.

В епизод 131 на турския сериал „Не пускай ръката ми“ След като разбра за връзката на Мелис и Казир, Дженк иска да уволни Кадир от компанията, но г-жа Фериде го убеждава да бъде по-разумен и спокоен. Джансу и Азра се срещат и точно тогава се появява и книгата, чието заглавие Фарук е споменал на Азра неотдавна....


НА КРАТКО какво се случва в епизод 132 на сериала „Не пускай ръката ми“, който може да гледате от 21:00 часа на 20 април 2022 по Diema Family:

Азра подозира, че книгата е дадена на Джансу по някаква причина, затова двамата с Дженк я занасят на експерт. Те са изненадани от това, което откриват.

Серап открива в гардероба на майка си карта с памет, на която е записано скандалното видео и иска обяснение от Зерин.

Мелис изчезва, а всички са притеснени, че нещо може да ѝ се случи.


„Не пускай ръката ми“, еп.133 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Не пускай ръката ми“, еп.133 (Diema Family) - какво ще се случи...

Мелис се среща с Кадир и му казва, че е готова да изостави семейството си заради него. Дженк получава телефонно обаждане, че са открили младо момиче......

Азми се ядосва на Сумри, защо е искала пари от Челен, само да привлича внимание, а тя му отговаря, че тя няма от какво да се притеснява, да се срамува, този който е продал бижутата.
-Знаеш ли, всичко е много странно. Аз познавам Азра и тя никога не би предала Фериде, като продаде бижутата, но трябва да се е случило нещо много важно… - казва Сумру като си спомня, че като се видя в кафето с Бурхан от вътрешния му джоб се показваха много пари.
Азра пита Джансу, не ѝ ли изглежда странно, че тя се е запознала с Фарук, точно когато са я заплашили и още на втората им среща, този Фарук ѝ казва, че напуска града като ѝ подарява тази книга.
-Честно да ти кажа, аз си мислех, че му харесвам – отговаря Джансу, а Азра я пита, как е изглеждал Фарук. Джансу я пита, нали не си мисли, че Фарук е свързан със смъртта на баща ѝ…. Защото той е бил преподавател по литература и много пътувал в чужбина…

Джансу си забравя книгата-подарък от Фарук при Азра. Азра се обажда на Дженк и му казва, че нали не иска да има тайни по-между им, затова трябва да дойде, за да му покаже нещо.

В същото време Зерин казва на Азра, че е разбрала, че Дженк я слуша и ако може да поговори с него за Мелис и Кадир. Азра ѝ отговоря, че също много обича Мелис, но нищо не може да направи.

Идва Дженк и пита Азра, дали онзи човек не ѝ се е обадил, а тя му отговоря, че не е, но му подава книгата и му казва да я погледне.

-Ти за това ли ме извика? – пита Дженк.
-Да, изглежда глупаво, но виж този човек, преди срещата ми изпрати това съобщение: „Нито едно престъпление, не трябва да остава без наказание“

Дженк я пита, дали този човек и е дал книгата, а тя му отговаря, че не е и му обяснява, че е подарък на Джансу, но тя го намира за странно съвпадение.

-Това е рядък екземпляр. Да тръгваме! – казва Дженк.
-Къде? – пита Азра.
-При един човек, който ще ни каже повече за това – отговоря Дженк, като взема книгата.

Арда влиза и казва на майка си, че не може да открие никъде Мелис и телефонът ѝ е изключен.

-Но аз се сещам къде може да е – казва Арда и се обажда на Кадир. -Дай телефона на сестра ми – казва със заповеднически тон Арда.
-Аз не съм виждал Мелис, след като си тръгнах от вас – отвръща Кадир. -Вие съобщихте ли в полицията?! Аз сега ще дойда – казва притеснен Кадир.
-Не идвай, заради теб стана всичко – казва и му затваря Арда и пита майка си, къде може да е отишла… Арда обещава на майка си, да открие Мелис, защото тя заради него е избягала.

Дженк води Азра при дядо си Яхия, който е книжен експерт. Той вземайки книгата им казва, че това е много ценен екземпляр и ги пита какво искат от него. Дженк му обяснява, че човекът, който им е дал книгата иска да им предаде някакво съобщение и дали той може да разбере. Яхия им отговаря, че му трябват няколко часа, за да я огледа добре.

Дженк предлага на Азра да пият кафе, за да мине времето, но Азра му казва, че този път тя иска да го заведе някъде.

Двамата са на някакъв покрив. Дженк казва на Азра, че тук е толкова спокойно, все едно е спряло времето. Азра му казва, че баща ѝ много често я е водел тук, като дете и е разказвал как се е борел с живота.

-Татко е израснал в детски дом – пояснява Азар.
-Нямаше ли близки или роднини? – пита Дженк.
-Може и да е имал, но не ми е разказвал за тях – отговаря Азра.
Дженк и Азра се връщат при чичо Яхия и го питат, дали е разбрал нещо. Той им показва тайника в книгата, но се оказва, че е празен.

Хюлия се съгласява да купи дела на Бурхан от кафето.

Г-жа Фериде се обажда на Дженк, за да му каже, че Мелис не си е вкъщи. Азра се чуди, къде може да отишла?!

Кадир е в полицията, за да провери къде може да е отишла Мелис.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не пускай ръката ми

„Не пускай ръката ми“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.178 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.177 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.176 (Diema Family) - какво ще се случи...