Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 31 какво ще се случи?

Добави коментар

Приятелката на Съла, Есма ще се опита да сближи Съла и Тарък. Емре е разочрован от Зайнеп. Вижте още какво ще се случи в 31-ви епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 30 март 2021 по NOVA.

Емре и Арзу

Емре и Арзу

© atv
Емре и Зейнеп започнаха подготовката за сватбата си, от другата страна, Арзу и Елиз се договориха да покажат Зейнеп като момиче, което се среща с мъже за пари в очите на Емре.

Зейнеп осъзна в последния момент, какъв човек всъщност е момичето, което прибра от улицата. Дали голямата любов на Емре и Зейнеп ще се поддаде на мръсния план на Есин? Съла и Есма следват Мелтем и Тарик, по принуда на Есма. Виждайки Дженгиз, те бягат като луди...

Дженгиз споделя на Тарък, че е срещнал, долу, две момичета, които са се държали неадекватно, но той е предупредил охраната.

Тарък звъни на Съла и казва, че ще дойде да ги вземе, но те са при неговия офис, а не както му каза Съла, че при мола до университета..., затова много бързо трябва да отидат, там където Съла му каза.

Зайнеп все още не знае, че се е хванала в коварния капан на Елиз.

Тя е много ядосана, че още веднага не е разбрала, що за човек е Елиз, а и най-вече, че е подвела майка си. Днес, когато отиде да и помогне, тя се нямаше представа, че тя всъщност работи в публичен дом.

Емре е много ядосана на Зейнеп и не може да приеме факта, че го е заблуждавала през цялото това време и се е опитвала се прави на невинна.

Виждайки как Емре страда, Арзу казва на Сахер, че много и се е искало, да не е била права за Зайнеп, защото не може да гледа сина си така.

Зейнеп се тревожи за Емре, тъй като той не отговаря на обажданията й.

Хулия пита дъщеря си, къде е Елиз, а тя отговаря, че си е намерила работа и ги е напуснала...

Есин казва на Джансу, че е разделила Зайнеп и Емре, и сега тя трябва да завърти главата на Емре.

Тарък вечеря с Мелтем..., а тя го моли да отидат през уикенда двамата да си починат, но Тарък и казва, че ще отидат, но някой друг път, защото майка му нещо не е добре, а Мертем му предлага да излезе с майка му и да разбере, какво я тревожи.

Есма, която дойде на гости на приятелката си Съла, прави всичко, за да събере Съла и Тарък, защото не се съмнява, че този мъж наистина обича Съла, въпреки че са сключили само фиктивен брак. И казва на приятелката си, че трябва тя да му показва, че го харесва!

Арзу крие за случващото се от Дженгиз и Тарък, но Тарък забеляза, че напоследък майка му е много разтревожена за нещо.

Зайнеп решава да отиде в болницата, за да се види с Емре....

Елиз звъни на Есин и казва, че си е свършила работа и си иска парите, а тя и отговоря, да не я притиска, че ще си ги получи. Есин доволна си казва, че ще вземе пари от бъдещите родни, важно е, че Емре е свободен за Джансу.

Емре каза на брат си Тарък, че Зейнеп вече е вън от живота му.

Тарък моли брат си, да не бърза с подобно решение, тъй като вече са били в подобна ситуация, когато са се разбрали погрешно, но за Емре това е много различен случай от предишния.

Разбрала, че Емре е свободен, Джансу решава да действа още на следващия ден и му носи кафе в болницата...

Есин отива при Арзу, но попада на Сахер, която и казва, че е положила големи усилия, за да раздели Зайнеп и Емре, и цялото семейство и дължи благодарности...

Сахер и казва, че много добре я познава и много се надява, тя да няма пръст в това, което е станало, защото много скоро всичко ще излезе наяве..., но са прекъснати от Арзу.

След като Емре разбира, че Зайнеп е в болницата, той казва да и кажат, че не е идвал в болницата.

Есма прави романтична вечеря за Тарък и Съла, а Съла и казва, че ще се обади на Тарък, за да му каже да не идва, но той е пред входната врата и пита, кой се е опитал да влезе... Съла не разбира за какво говори Тарък, но Селма си признава, че е излъгала Тарък, за да може по-бързо да дойде.

Есин пита Арзу, дали е платила на Елиз, но тя и казва, че е забравила и ако може тя да и ги занесе.... Есин е доволна от себе си, хем ще възстанови парите, без Ведат да разбере, хем ще се отърве от Елиз!

Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 31 на 30.03.2021 г.

"Не ме оставяй", епизод 32 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 32 какво ще се случи?

Емре казва на Зайнеп, че не иска повече да я види! Вижте още какво ще се случи в 32-ри епизод на турския сериал "Не ме оставяй",...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?