Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 20 - какво ще се случи?

Добави коментар

Арзу приема Зайнеп. Съла се губи в Анкара. Вижте още какво ще се случи в 20-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 15 март 2021 по NOVA.

© atv

Емре се среща с майката на Зайнеп и обяснява, че така като го гледа, дали той би се съгласил на отношения с момиче, които са изградени на пари? А тя не познава ли, дъщеря си по-добре от него и дали, тя е способна да направи такова нещо? Тях ги свързва само чиста и истинска любов...

Хулия е много изненадана, когато разбира, че дъщеря и се е разделила с Емре! Емре обяснява на Хулия, че той много обича Зайнеп и да позволи на дъщеря си, да и разкаже истината.

Елиз разказва на Есин, какво се случва в дома на Зайнеп, че Хулия е разбрала, че дъщеря и е с Емре заради пари.

След като Емре говори с Хулия, тя моли Зайнеп да и разкаже цялата истина...

Майка и я пита, защо още от самото начало не и е разказала, а е трябвало да чуе от др. хора, а и не знаейки, не е могла да я защити пред Арзу.

© ​atv
Съла се губи в Анкара и притеснена звъни на Тарък, който прекъсва важно събрание, за да я намери...

След като оправи взаимоотношенията с майка си, Зайнеп вижда, че Емре и се обажда, а Хулия и казва, да му вдигне, че преди час е бил у тях, че е много мило и добро момче, а и изглежда, че много я обича!

Емре казва на Зайнеп, че с майка му ще дойдат у тях... Емре щастлив благодари на майка си, че е приела Зайнеп!

А в същото време Есин пусна обява в интернет със снимката на Елиз и Зайнеп, с текст, че красиви момичета си търсят работа!

Майката на Емре се извинява на Зайнеп и Хулия.
© atv
Съла е нападната и искат да и вземат чантата, Тарък я търси и виждайки, че тя се бори... пребива нападателя и връща чантата на Съла.

Тарък притеснен за това, какво е можело да се случи със Съла я пита, защо не е взела такси, а тя му отговаря, че хотела е бил наблизо и е искала да икономиса пари, но се загубила.

Джансу отива в болницата при Емре, уж случайно минавала... и го пита, дали ще ходи на рождения ден на общата им приятелка Джемре и си тръгва, като му казва, че там ще се видят.

Емре пита Зайнеп, дали ще го придружи на рождения ден утре..., а също иска да я запознае с неговите приятели и тя се съгласява.

"Не ме оставяй", епизод 21 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 21 - какво ще се случи?

Есин започва да осъществява плана си с помощта на Елиз да очерни Зайнеп в очите на Арзу. Сила решава да се прибере на село. Вижте още...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?