Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 18 - какво ще се случи?

Добави коментар

Зайнеп ще разбере, че любовта и с Емре е невъзможна. Вижте още какво ще се случи в 18-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 11 март 2021 по NOVA.

© Atv
Хулия се среща с Арзу и казва, че е дошла да я попита, с какво нейната дъщеря не е подходяща за нейния син?

Арзу казва на Хулия, че явно тя нищо не знае, но тя ще и разкаже, че Зайнеп се е срещала за пари с Емре и успяла да го влюби в себе си, и затова тя не иска нейният син да има отношения с такова момиче! Хулия не може да повярва!

В същото това време, Емре доказва на Зайнеп, колко много я обича и не може без нея - те си оправят взаимоотношенията!

Тарък, който доведе Сила в Анкара, за да може да продължи да учи, стои зад обещанието, което даде на майка й, и ще направи всичко по-силите, за да го изпълни, решавайки проблемите на Сила.

Той ще бъде със Сила, което е селско момиче и никога не било в големия град, за да свикне с Анкара.

Но дали Тарък, който е свикнал да решава проблемите с пари ще зарадва Сила. Дори и да са женени, истински брак няма.

Сила все още живее в хотела. Освен това тя не познава луксозния живот, който води Тарък. Единственото нещо, което си мисилиТарък, че го свързва със Сила, е че тя не е свикнала с големия град и все още не е в състояние да си изкарва прехраната. Тарък се заблуждава, че по-късно той определено ще се разведе с нея. Защото докато прекарва времето си със Сила, той започва лека-полека да се влюбва в красивата, невинна и наивна Сила.

Тарък, който се ожени за Сила, е сгоден за Мелтем. И един интересен момент в сериала, всеки път, когато Тарък е със Сила, той се разминава с Мелтем. Въпрос на време е Мелтем да разбере за Сила.

Сила решава да изненада Тарък и да му се отблагодари за всичко, което прави за нея, като му изплете шал.

Мелтем казва на Тарък, че иска да отидат на ски и всичко е организирала, но той и отказва, че има много работа, но всички знаем истинската причина.

Хулия, не може да повярва на чутото от майката на Емре за дъщеря си. Хулия пита дъщеря си, дали е истина, че е била с Емре за пари. Зайнеп иска да и обясни, че нещата не са такива..., но Хулия не я слуша.

Елиз дава флашката със снимките, който си направи с Зайнеп на Есин.

Сила, моли Тарък, този път да не ходят в скъпо заведения, а тя да избере и го води в парка и му подарява шала, която сама оплете.

Виждайки шала подарен му от Сила, Мелтем го пита, дали чистачката не си го е забравила, а той и казва, че е негов, а тя се учудва и му казва, много грозен ръчно плетен шал, а той отговаря, точно за това, че е ръчно плетен го харесва!

Емре отива у дома на Зайнеп с букет цветя, но му отваря Хулия и тя му казва, че е говорила с майка му и знае за историята в Истанбул и е много ядосана!
Емре се прибира у дома и пита майка си, защо го е направила, защо е разказала историята на Хулия и я е скарала с дъщеря й! Отново и казва, че ако загуби Зайнеп, заради нея, повече няма да го види!
"Не ме оставяй", епизод 19 - какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 19 - какво ще се случи?

Зайнеп се разделя с Емре. Вижте още какво ще се случи в 19-ти епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?