Актуално Какво ще се случи...

"Не ме оставяй", епизод 107 какво ще се случи?

Добави коментар

Дженгиз иска Тарък веднага да се сдобри с Мелтем. Есин си мисли, че Ведат има връзка с Хулия. Емре намира хората, които са направили сайта и разбира, че е поръчан от Елиз и отива в публичния дом да я търси, там се сблъсква със стари познати.. Вижте още какво ще се случи в 107 епизод на турския сериал "Не ме оставяй", който може да гледате от 15:00 часа на 20 юли 2021 по NOVA.

"Не ме оставяй", епизод 107 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 107 какво ще се случи?

В 106 епизод на турския сериал "Не ме оставяй" Хулия след като разбра, че Зайнеп може да я изключат от университета отива при Ведат и му казва, че няма към кого да се обърне, освен към него за помощ. Ведат ѝ казва, че е винаги е готов да ѝ помогне, Зейнеп я чувства като своя дъщеря. Хулия е много разстроена, а Ведат ѝ обещава, че ще оправи всичко. Есин подслушва разговора им и си мисли, че Хулия иска да ѝ открадне съпруга, само че това няма да е никак лесно, защото тя никога няма да ѝ го позволи. Мелтем е в болница, а Тарик е обвиняван за случилото се с нея. Само че никои не знае, че това е част от нейния коварен план.Зейнеп е много ядосана на Емре, защото той е разбил всичките ѝ мечти. Тя дори накъса на парченца общите им снимки и Емре вече не съществува за нея.Емре открива, че уебсайтът, на който е обява за Зайнеп е бил фалшив и това ще обърне нещата на 180 градуса. Емре разбира, че Зейнеп е била оклеветена, защото уебсайтът е създаден три дни преди те двамата да се разделят. На Емре остава само да намерим доказателства, които да представим срещу Есин, и да я накара да понесе заслуженото наказание за стореното...
Сахер е при Мелтем и я пита, как е могла да посегне на живота си, не е ли помислила за майка си, за баща си... И я моли, да не прави повече така... Мелтем ѝ казва, че тя не си представя живота без Тарък, а Сахер ѝ казва, че между нея и Тарък, все още нищо не е загубено. След като Сахер си излиза, Мелтем е щастлива и казва на Бусе, че мъките ѝ не са били напразно! Тарък отново е неин!

Дженгиз иска от Тарък да се сдобри с Мелтем колкото се може по-скоро и не иска да чува никакви възражения от него, защото за малко, момичето е щяло да се прости с живота, заради неговите детски глупости. Какво е щял той да каже на семейството ѝ.

- Добре татко, цял живот ще прекарам с жената, която не искам!
- Жената, за която говориш, за малко не умря, заради вас!

Съла е в апартамента и се обвинява, как е могла и да си помисли, че може да изгради щастието върху нечие нещастие. Тя се вини, че заради нея и Тарък, Мелтем за малко не е умряла.

Зайнеп казва на Бора, че няма да престане да се бори, докато не си върне професията... и му благодари за неговото приятелство.

При Мелтем идва доктора, който тя подкупи и той ѝ казва, че трябва да я изпише, за да не забележи някой тяхната игра, а тя му казва да ходи да каже на Тарък, а Бусе след това я пита, какво той ще говори с Тарък.

- Да видим, дали Тарък ще пробва да се отнася лошо с мене, след като чу, това което казах на лекаря да му каже.

Лекарят идва и казва на Тарък пред Дженгиз и Арзу, че състоянието на Мелтем е много лошо, тя е в депресия и може да опита още един път да се самоубие.... и затова не трябва, да я оставяте сама.

Есин настига Хулия и казва, че е видяла, че иска да ѝ отмъкне Ведат, но тя няма да ѝ го позволи да направи... Хулия ѝ припомня, че Ведат е бил влюбен в нея и са смятали да се оженят, но тя (Eсин) му казала нещо и той се отдръпнал от нея... Но това е останало в миналото, но я предупреждава, че ако още един път се опита да навреди на нея или Зайнеп, тя ще я унищожи!

Съла идва в кафето на Сахар, а виждайки я ѝ се нахвърля, че вместо това да се разкайва, за това, което е направила, тя ѝ се мотае в краката.

Съла я моли да не ѝ се нервира, защото тя много се притеснява за Мелтем, а Сахер и е бясна, че те двамата с Тарък са се събирали да обявят брака си...

Сахер казва на Съла, че е най-добре да си тръгне, за да не я види Мелтем, защото бедното момиче и без това много се е настрадало, заради тях двамата...

Мехмед, който чу как Сахер се караше на Съла, я настига и пита, защо Сахер се е държала така с нея, а тя му отговоря, че не е трябвало да идва въобще в Анкара...

Дженгиз казва на Мелтем, че ще я отведат в тяхната къща, а тя им казва, че не иска да им създава грижи.., а Дженгиз казва, че Тарък също така мисли, а Тарък казва, че така тя ще се оправи по-бързо, Мелетем се хили и казва, че тогава е съгласна...

Аслъ се нервира на Зайнеп, че се вижда с Бора, заради който я раниха... Зайнап ѝ отговаря, че той я обича като сестра и се опитва да я защити! Аслъ я пита, дали е сигурна, че той я обича само като сестра, а няма други намерения... Зайнеп ѝ отвръща, че Бора е добър...

Мехмед казва на Сахер, че Мелтем не е човекът, за който се представя....

Мелтем е в дома на Тарък и продължава да играе, като им казва, че не може да се качи по стълбите, а Тарък казва, че ще я настанят в неговата стая, за да не се качва по стълбите.

Емре намира хората, които са направили сайта и разбира, че Елиз го е била поръчала, но са получавали напътствия от някаква по-възрастна жена, но двете са били комбина...

Бора иска да се види отново със Зайнеп, защото има изненада за нея.

Мелтем се прави, че е много зле и кара Тарък да я храни, дори когато Съла му звъни, той не ѝ вдига, а Съла се притеснява, да не би с Мелтем да се е случило нещо лошо!

Есин иска да разбере от Джансу в кой хотел е отседнал Ведат, но тя не ѝ казва, тогава решава да провери, да не би пък Ведат да живее при Хулия и точно в този момент, тя вижда Ведат да наближава дома на Хулия, звънии и казва, че се надява да не я притеснява, а Хулия му казва не, а Есин става свидетел на това, как Ведат влиза в жилището на Хулия и се заканва да им направи света тесен.

Емре отива да търси Елиз в публичния дом, но там го вижда онзи тип, който го преби в градинката с приятелите си и отново им нарежда да се отърват от него.


Гледайте турския сериал „Не ме оставяй“ всеки делничен ден от 15.00 ч. по NOVA - епизод 107 на 20 юли 2021 г.
"Не ме оставяй", епизод 108 какво ще се случи?

Вижте повече

"Не ме оставяй", епизод 108 какво ще се случи?

Мелтем продължава да се преструва, за да държи Тарък до себе си. Бора моли Зайнеп да лекува мащехата му. Есин обвинява Хулия, че е любовница на...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Не ме оставяй

"Не ме оставяй", епизод 152 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 151 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 150 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 149 какво ще се случи?

"Не ме оставяй", епизод 148 какво ще се случи?