Лица ТВ водещи

Наско Михайлов-НАС

7 коментара

Ще води българския вариант на „Страх” – тв шоуто
Наско Михайлов-НАСНаско Михайлов-НАС ще води българския вариант на „Страх” – тв шоуто, което започва тази пролет по „Нова телевизия” и за което имаше над 10 000 кандидат-смелчаци.

Водещият, избран след кастинг, обожава екстремните спортове – скално катерене, кайтсърфинг, моно-ска, бънджи скокове, парапланеризъм, делтапланеризъм, уейкборд. В спортната му биография влизат още плуване, езда, фехтовка, танци, ски, сноуборд, а от скоро - и спортна гимнастика.

„По време на подготовката за „Страх” разбрах, че хората са готови на всичко в името на печалбата - готови са да изядат по 10-20 огромни съскащи мексикански хлебарки. Самият аз съм готов на подобен експеримент и това е най-голямото ми удоволствие като участник в шоуто”, разказва Наско. Добавя, че най-много харесва американския вариант на шоуто - заради водещия и многото емоции.

„Аз, както и 95 на сто от българите, нямам страх от нищо конкретно и може би затова винаги съм искал да водя точно такъв тип предаване. Очаквам много положителни емоции, адреналин, запознанства с интересни хора и се надявам да опозная по-добре границите на човешката психика и физика”, казва водещият.

Наско е роден на 12 януари 1979 г.  Става популярен 20 години по-късно, след като в продължение на седем години е сред водещите на предаването „МелоТВмания” по БНТ, а след това - и в „Сити ТВ”.

Един от членовете е на момчешката група „Ъп даун”, просъществувала от 1998 до 2002 г. Между 2002 и 2005 г. участва във филмовите продукции „Едно дете в повече” (режисьор Чавдар Гагов) и „Църква за вълци” (реж. Николай Ламбрев).

Завършил е 151-о СОУ ПИ в София, а след това аудио-визуална техника и актьорство за драматичен театър в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов”. Специализира телевизионно и филмово изкуство в Калифорнийския държавен университет.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Страх , Наско Михайлов-НАС

До 2000 глоба за дете ако участва в опасно шоу

След VIP Dance Наско Михайлов вече преподава танци

За първи път в света – травестити в „Страх”

Водещият на "Страх" гостува на "Господари на ефира"

„Страх” започва на 1 март – всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч.