Лица За звездите

След VIP Dance Наско Михайлов вече преподава танци

Добави коментар

След като приключи участието си във VIP Dance, Наско Михайлов започна да преподава танци.
 Наско Михайлов


След като приключи участието си във VIP Dance, Наско Михайлов започна да преподава танци. Първият урок, който даде беше в рамките на екологичната инициатива „Моят зелен град”.


Докато родителите доброволци почистиха близо 2000 м от бреговете на Перловска река в рамките на Южния парк и събраха разделно 200 броя чували с отпадъци, Наско показа на малчуганите стъпките на най-популярните танци. Сред най-големите му фенове бяха близо 100 деца от Националния ученически Екопарламент, които също подкрепиха инициативата „Моят зелен град”.

Преди да се качи на сцената, Наско внимателно изслуша открития урок за децата на тема опазването на водното богатство и с интерес разлисти книжката с практически съвети как да пестим вода.

Събитието в Южния парк бе част от инициативата „Моят зелен град”, чийто акцент за 2009 г. е опазването на водното богатство и намаляване на емисиите въглероден диоксид.

Доброволци от БДЗП, които бяха пристигнали от всички точки на страната, почистиха за първи път от 20 години каналите свързващи езерата на територията на парка и извадиха 15 куб.м. органична маса от тях. Така те допринесоха за подобряване на циркулацията на водата,  насищането ѝ с кислород, улесняване на естественото самопочистване на водоемите и подобряване на условията за развитието на биоразнообразието в тях и региона.

7000 кг. въглероден диоксид бяха спестени на столицата ни в резултата на тяхната работа. Това е количество CO2, което ще се задържи във вече по-добре функциониращи водоеми, вместо да се отдели в атмосферата.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Наско Михайлов-НАС

„Страх” започва на 1 март – всеки делничен ден от 20:00 до 21:00 ч.

Шоуто „Страх” започва на 1 март по „Нова ТВ”

Наско Михайлов-НАС - един от най-предпочитаните телевизионни водещи

Наско Михайлов-НАС