Актуално На кафе

"На кафе": Рапърът Енчев чака втори син

Добави коментар

Рапърът Енчев обяви в "На кафе", че чака втори син. Зейнеб и моделът Биляна Йотовска разкриха схема за вербуване на елитни компаньонки.
Рапърът Георги Енчев и съпругата му Цвети очакват втори син, обявиха самите те в предаването „На кафе”. Изпълнителят и красивата му половинка гостуваха на Гала заедно с сина си Георги Енчев. Той е на 2 години и 3 месеца, но заяви с гордост, че ще става батко.

"На кафе": Рапърът Енчев чака втори син


В ефира на „Нова телевизия” творческата половинка на Румънеца сподели, че за него семейството и децата са изключително важни и е щастлив, че е намерил жена, която поставя съпружеските и майчинските отговорности на първо място. Енчев допълни, че „не са останали много такива жени”, които държат да отгледат и възпитат децата си и едва тогава да мислят за кариера.Цвети разказа за прекрасната сватба и сподели, че би изживяла този миг отново със същия човек до себе си.

Зейнеб и моделът Биляна Йотовска разкриха схема за вербуване на млади и красиви момичета

Светският репортер на „На кафе” Зейнеб и моделът Биляна Йотовска разкриха схема за вербуване на млади и красиви момичета за елитни компаньонки. Двете гостенки на Диана Любенова разказаха как към тях са били отправяни покани да спечелят бързи пари.

Зейнеб


Една вечер Зейнеб попада в шарена компания. Една от жените, с които се познават бегло, я пита с какво се занимава в момента. По това време репортерката е без работа и казва, че не прави нищо особено. Следва покана в офис за среща, на която да се обсъдят съвместни проекти и евентуалното ангажиране на Зейнеб за водеща на различни събития.

Звездата от „Big Brother 1” отива на среща, на която ѝ предлагат да ѝ направят сесия по бельо. Тя отказва. На излизане от офиса с нея говори офис мениджърката „по женски”. Младата дама също се опитва да я привлече за каузата и назовава конкретни суми, които Зейнеб би могла да спечели. Обяснява, че ако се притеснява от това, че е известна, „нещата” ще се случват извън границите на България с клиенти, които не са българи. Зейнеб отказва. Следват няколко телефонни обаждания от страна на кастинг агенцията, на които репортерката не отговаря.

 Биляна Йотовска


При Биляна Йотовска нещата се случват почти по същия начин.
Предлагат ѝ да отиде за един час „на кастинг”, от който може да изкара 8000 лева. Биляна отказва. Красавицата, която чака първото си дете, изрази разочарованието си от факта, че голяма част от момичетата, които работят като компаньонки, наричат себе си модели, като по този начин уронват престижа на професията. 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”