Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 33 (bTV Lady) – какво ще се случи…

Добави коментар

Дерин се опитва да подчини Али на собствените си интереси, като го манипулира. Как ще се развие ситуацията между Бахар и Мерт след изневярата на Мерт? Какво ще направи Бахар, дали отново ще му прости?! Вижте какво ще се случи в епизод 33 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 32 на турския сериал „Мрежа от лъжи" Волкан се среща със Селчук. Каква истина ще каже Селчук на Волкан? Волкан моли Асия да напусне града.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 33 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 15 март 2023 по bTV Lady.

Как ще се развие ситуацията между Бахар и Мерт след изневярата на Мерт? Какво ще направи Бахар, дали отново ще му прости?!

Селчук предлага брак на Нил. Ще приеме ли тя след всички тези страдания, които той ѝ причинни?

Дерин се опитва да подчини Али на собствените си интереси, като го манипулира.

Текст от potv.bg

Асия е в болницата, където подписва документи и казва на Пелин, че ако има нещо друго за подписване да ѝ го донесе вкъщи, защото си е взела отпуск, за да прекара известно време с Али, а Дария ще я замества.

Асия си тръгва, когато ѝ се обажда Невин и я моли да се видят, за да поговорят за нещо. Асия отговоря, че излиза от болницата и ще мине през фондацията, за да се видят.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в кабинета на Дария. Мерт е при нея и ѝ казва, че Волкан е наел жената, само и само да го раздели с Бахар.

-Чакай малко, да не би Волкан да е вкарал жената в леглото ти! Ти, изневери ли на жена си, изневери, при това няколко пъти!
-Дария, ти знаеш, къде е Бахар, моля те кажи ми, трябва да я видя!
-Мерт, не знам, но и да знаех, нямаше да ти кажа!
-Какво ще правя, как ще я намеря? – вайка се Мерт.
-Виж, това, че Бахар я няма е от твоя полза! Ще ти дам приятелски съвет: Отиди в дома си, събери си багажа и повече не се мяркай пред очите на жена си!
-Не, няма да се разведа с Бахар! Няма да се разделим!

Мерт си тръгва, а Дария се обажда на Бахар, за да ѝ каже, че Мерт е бил при нея и ѝ казал, че Волкан е наел жената, за да ги раздели.

Текст от potv.bg

Действието се пренася пред фондацията, където идват Дерин и майка ѝ. Те виждат, в далечината, че Асия и Нил разговарят. Гюлсюн казва на дъщеря си, че Асия дава нареждания на шпионина си, и добавя, че вчера е видяла на ръката на докторката гривната, която тя си е заделила на базара, а Асия ѝ казала, че ѝ е била подарък от Али.

-А, това ли било? Аз подарих гривната на Али! – отговаря Дерин.
Невин кани Асия да стане член на фондацията. Асия казва, че няма време, но когато Невин настоява, Асия се съгласява.
Текст от potv.bg

Волкан се обажда на Али и му казва, че шофьорът на Демир ще вземе и него от училище, защото иска да го покани на вечеря, а и да му помогне да бие Демир на футбол. Али приема, само защото е ядосан на Демир.

Текст от potv.bg

Бахар се прибира вкъщи. Мерт не спира да ѝ изпраща съобщения, в които я пита къде е и моли да поговорят. Бахар му изпраща съобщение: -Довечера в седем си бъди, вкъщи! Нито по-рано, нито по-късно, точно в седем!

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Волкан. Волкан се занимава с децата си в двора, когато домашната помощница идва и му казва, че един господин го търси. Волкан се интересува кой е, а тя му отговаря, че е казал, че той знае „г-нът с локи-токито“.

Волкан излиза и пред дома си облегнат на едно дърво го чака Селчук. Ядосан Волка го пита, какво прави тук?

-Остатъкът от парите Волки-толки?
-Нали ти дадох! Изчезвай от тук!

В този момент пристига колата на Дерин.

-Или да разкажа на г-жа Дерин това, което не знае за мъжа си?!
-Добре ще ти дам парите!

Волкан влиза в дома си и се обажда на Фарат да му приготви 100 хиляди, защото му трябват спешно.

Текст от potv.bg

Действието се пренася пред дома на Мерт и Бахар. Бахар изхвърля куфарите с дрехи на улицата пред очите на съседите. Мерт я моли да не го излага и ѝ се кълне, че Волкан го е изиграл и няма друга жена в живота му освен нея. Бахар му казва да се маха от живота ѝ и затваря входната врата под носа ѝ. В този момент се прибира Асия и пита Мерт, с какво толкова е ядосал Бахар.

-Не съм виновен аз, Волкан е виновен! Скрой ми капан!
-Какъв капан? За какво говориш?
-Волкан е наел онази жена, за да ме злепостави, а после е изпратил снимките на Бахар! Мръсник, разби семейството ми! Дори не предполагаш, какво може да ти причини Волкан, той ти има зъб да знаеш! Ако не искаш да пострадаш като мен, бъде много предпазлива! Решил е да отмъщава! Върнал се е, за да отмъщава!
Текст от potv.bg

В същото време Серчук води Нил в бижутерски магазин, където ѝ купува пръстен и предлага брак. Нил приема, само защото е обеща на Асия да се сдобие с доказателства, че Селчук я е нападнал в онази нощ.

Текст от potv.bg

Действието се връща в дома на Дерин и Волкан, където освен Али са Халюк, Гюнюл и Демир. Дерин ги вика за вечеря, а Гюнил тихичко ѝ прошепва, че сега е моментът да поговори с Али и привлече на своя страна.

Дерин остава насаме с Али и му казва, че днес е видяла изчезналата гривна на ръката на майка му, и му признава, че като е била на неговите години тя също е таяла гнева си в себе си, но си го е изкарвала по-друг начин, като е вземала нещо скришом за себе си.

Али отвръща, че много съжалява, а Дерин му казва, че му подарява тази гривна и никой няма да знае истината.

-Наистина ли?
-Да, ние сме приятели, а приятелите пазят тайните си!
-Благодаря!
Текст от potv.bg
Мерт отива в дома на Дария и ѝ казва, че това е краят, защото Бахар го е изхвърлила.

В същото време Бахар отива в дома на Асия, за да ѝ върне рамката за снимка, която тя имъ е подарила. Асия я кани да изпият по един чай.

Бахар споделя на Асия, че отдавна е трябвало да сложи край на брака си с Мерт. Асия отвръща, че не е трябвало да ги въвлича в историята с Волкан.

-Беше грешка, и ти направи грешка, и аз – всички сгрешахме и се наранихме един-друг! Но, за едно беше права Асия, когато каза, че нито вие сте семейство, нито ние! Години наред си мислех, че домът ни е нашето семейно гнездо, но съм се лъгала, никога не сме били семейство! В мига, в който разбрах, че Мерт е докосвал друга жена, усетих, че всичко се разпада, и само се опитвах да дишам и оцелея под развалените!
Текст от potv.bg

Действието се връща в дома на Волкан, където Халюк приказва с Дерин, като ѝ казва, че не трябва да крие нищо от него и ако се почувства нещастна винаги може да се върне у дома.

Дерин го уверява, че е много щастлива.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ епизод 43 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 42 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 41 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 40 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 39 (bTV Lady) – какво ще се случи…