Актуално Какво ще се случи...

„Мрежа от лъжи“ епизод 32 (bTV Lady) – какво ще се случи…

1 коментар

Волкан се среща със Селчук. Каква истина ще каже Селчук на Волкан? Волкан моли Асия да напусне града. Вижте какво ще се случи в епизод 32 на турския сериал „Мрежа от лъжи“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 март 2023 по bTV Lady.

В епизод 31 на турския сериал „Мрежа от лъжи“ Селчук продължава да изнудва Волкан за пари. Али бяга от училище. Волкан и Асия търсят Али, а Селчук изпраща снимки на Али на Волкан.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 32 на „Мрежа от лъже“, който може да гледате от 21:00 часа на 14 март 2023 по bTV Lady.

Тургай съветва Асия да си вземе отпуск, за да бъде до Али. Какво ще му отговори Асия?

Мерт разбира, че Вълкан му е направил капана със сервитьорката и нарочно издал на Бахар.

Волкан се среща със Селчук. Каква истина ще каже Селчук на Волкан?

Халюк се среща с Тургай и му предлага сделка.

Волкан моли Асия да напусне града.

Текст от potv.bg

Ядосан Волкан оставя гласово съобщение на Селчук:

„Селчук, искаше си парите тази вечер, но като ти звъня не ми отговаряш, а когато те видях избяга! Ако си искаш парите, обади ми се!“

В същото време Дерин се обажда на Волкан, за да го пита как е Али, той ѝ отговаря, че е добре и да не се тревожи. Дерин се интересува, дали е в старата си къща. Той отговаря, че не е, но след малко ще отиде там, като добавя да не се притеснява, защото няма да закъснее.

Халюк, който е с жена си в дома на Дерин, чува разговора на Дерин с Волкан и скача ядосан, като отбелязва, че Волкан вече се излага, тъй като не се е обадил на жена си. Гюнюл се опитва да го успокой, като казва, че явно Али е проблемно дете, също като майка си и зет им нищо не може да направи по-въпроса. Гюнюл казва, че не може да разбере, как може Тургай да е до Асия, а нейната дъщеря да не е до мъжа си.

Халюк се замисля и казва, че излиза, за да вземе малко въздух.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Асия, която е пред стаята на сина си и го моли да отвори вратата. Али отговаря, че няма да отвори, защото са казали на всички и са го направили за срам, и сега всички ще му се подиграват.

При Асия се качва Тургай и предлага да го остави той да поговори с Али, а тя да го изчака долу. Асия оставя Тургай, а той казва на Али през затворената врата, че му е обещал нещо и ще изчака да му мине гнева, за да поговорят. Али веднага отваря вратата на Тургай.

След малко Тургай слиза при Асия, а тя го пита как е Али, а той ѝ отговаря, че е разстроен, защото я е огорчил, срамува се и е осъзнал грешката, и се приготвя да си ляга. Асия благодари на Тургай, че е станал добър приятел на сина ѝ.

Текст от potv.bg
-Асия, може би е добре да си вземеш отпуск! Важно е да прекарваш повече време с Али! Али има нужда, не знам как, но и от баща си, разбира се!
-Имам много работа в болницата и сега не мога да отсъствам!
-Знам, но случилото се напоследък, нахлуването в дома ви, нападението ти, всичко това е тежко за едно дете. Поне известно време останете заедно двамата, това е важно за Али!
-Ти, какво мислиш, че държа само на кариерата ли си?!
-Не, не исках да прозвучи така, но мисия, че работа ти не е по-важна от Али!
-Да, не е! Аз правя всичко за Али, за да му осигуря добро бъдеще!
-Може би, трябва да мислиш не за бъдещето, а да му осигуриш добро настояще!
-Уважавам безкрайно работата ти, но ти не може да знаеш всичко!
-Смяташ, че не те разбирам, защото нямам дете, но има неща, които и ти не знаеш Асия! Какво е да загубиш жена и дете?! Не бива да рискуваш, защото понякога и да искаш, не може да имаш бъдеще!
-Какво означава това?!
-Бъди до сина си и близките си, Асия!
Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Мерт, където е и Дария. Тя предлага на Мерт, да се обадят в полицията, защото е станало много късно. В този момент Мерт получава съобщение от Бахар. Дария скача и го пита, какво пише Бахар. Мерт отваря съобщението, което съдържа интимно видео на него и сервитьорката. Дария взема телефона от Мерт, виждайки видеото шокирана го пита, какво е направил и как е можал да го направи.

Мерт си взема сакото и излаза от къщата. Той отива да търси отговорност от сервитьорката, защо е изпратила снимки и видео на жена му, а от нея разбира, че това е капанът на Волкан.

Текст от potv.bg

В същото време Волкан се среща със Селчук и му дава парите, но не цялата сума. Селчук е ядосан и му казва, че все още има нужда от него, защото знае, че иска докторката, иска Асия да се нуждае от него, иска да няма къде и при кого да отиде, освен при него… иска Асия да го умолява да я спаси… иска да бъде единственият мъж в живота ѝ… да я стъпче и унищожи, за да докаже себе си и силата си, а Асия да съжали, че се е отказала от него!

Волкан ядосан хваща Селчук за врата и го поваля на капака на колата му, като му казва, че не понася и мрази Асия.

-Аз те разбирам много добре, това което наричаш омраза, знаеш ли какво е – любов! – казва Селчук.
Текст от potv.bg

Халюк се среща с Тургай и го пита, какво има между Асия и Волкан. Тургай му признава, че връзката между двамата все още не е приключила, защото все още имат чувства един към друг.

Халюк предлага на Тургай сделка, която е изгодна и за двамата:

-Вие ще получите г-жа Асия, а аз ще гарантирам щастието на дъщеря си!
-Да приемем, че не сте го казали и аз не съм ви чул! - отговаря Тургай и си тръгва.
Текст от potv.bg

В същото време Волкан отива в дома на Асия и я моли да напусне града, защото ако не я вижда ще бъде добре, защото без нея животът му е прекрасен.

След като Волкан си тръгва от дома Асия, той вижда Мерт пиян на улицата. Те спорят. Волкан му признава, че е чакал това отмъщение от 2 години, за да разбие живота му.

-Ти загуби Асия, ще загубиш и Бахар и ще си останеш сам самичък на света, нещастно човече такова! Ще умреш сам-самичък!
-Аз няма да загубя Мерт, ти си птичия си мозък, ще си мислиш, че губя!
-Ще те смачкам, Волкан! Ще съжаляваш, че не си умрял!
-Повече не си изправяй насреща ми!
Текст от potv.bg

Прибирайки се у дома, Волкан плаче и казва на Дерин, че се тревожи за Али, като се опитва да се грижи за него, но от разстояние не се получава…

Текст от potv.bg

Сутринната Асия се обажда на Нил и ѝ казва, че Али вчера е изчезнал и е видяла Селчук на мястото, където са го намерили. Асия иска от Нил да ѝ даде телефония номер на Селчук, но Нил казва, че е опасно и тя ще се погрижи Селчук да си признае всичко.

Текст от potv.bg

Асия и Али излязат, а в същият момент пристига Волкан, който казва, че е дошъл да вземе Али, за да го закара на училище.

-Мамо, да отидем заедно, само веднъж, както преди! – предлага Али.

Асия се съгласява, като казва, че ще отидат с нейната кола, Волкан се съгласява и заедно с Али се качват в автомобила на Асия.

След като Али влиза в училището Асия моли Волкан да ѝ даде номера на Селчук, той отговаря, че няма нужда, защото той вече е говорил с него. Асия казва на Волкан да си вземе такси или автобус, а тя се качва в колата си и заминава.

Текст от potv.bg

Действието се пренася в дома на Дария, където е останала да пренощува Бахар. Дария пита Бахар, дали е добре и ако иска може да остане с нея. Бахар отговаря, че е добре и да върви в болницата. Мерт изпраща съобщения на Бахар, че много я обича.

Сутринта Халюк отива при Волкан и му казва, че може да му помогне, да уреди да вземе попечителството над Али.

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мрежа от лъжи

„Мрежа от лъжи“ епизод 43 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 42 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 41 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 40 (bTV Lady) – какво ще се случи…

„Мрежа от лъжи“ епизод 39 (bTV Lady) – какво ще се случи…