Актуално В програмата

„Модерно” - ново ток шоу на bTV с водещ и продуцент Радост Драганова

4 коментара

„Модерно”, новото ток шоу на bTV с водещ и продуцент Радост Драганова, тръгва на 12 септември в ефира на bTV.

„Модерно” - ново ток шоу на bTV с водещ и продуцент Радост Драганова„Модерно”, новото ток шоу на bTV с водещ и продуцент Радост Драганова, тръгва на 12 септември в ефира на bTV. То ще се излъчва всяка съботна сутрин от 10:00 ч.

На водещата в студиото ще помагат двамата стилисти на предаването - Добромир Киряков и Августина Маркова–Тути - едни от най-добрите експерти в България, грижещи се за визията на най-влиятелните дами у нас.

Основният акцент в „Модерно” ще бъдат дуелите между звезди за най-стилна визия по конкретната тема на броя. Във всеки епизод на предаването ще гостуват по две известни личности. Те ще разполагат с ограничен бюджет и време, в рамките, на които трябва да изберат за себе си най-идеалния тоалет. Всяка звезда ще има до себе си по един стилист за помощ. Камери ще проследяват всеки от гостите и стилистите по време на пазаруването по магазините. В края на предаването публиката в студиото ще има възможността да гласува за звездата-победител в състезанието за най-модерна визия.

Всяка съботна сутрин екипът на предаването ще дава модни предложения, достъпни за всеки, доказвайки, че не е нужно да похарчим цяло състояние, за да бъдем стилни. „Модерно” ще разисква всички теми, които интересуват жените, като ще им помага да изглеждат по-добре и да се чувстват по-добре.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV