Актуално В програмата

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно” – тази събота, 19 ноември по bTV

Добави коментар

Гост в „Модерно” по bTV ще бъде чаровната актриса от „Стъклен дом” Деси Бакърджиева, която ще се завърне в култовия сериал следващия понеделник.

Актрисата Деси Бакърджиева гостува в „Модерно”Специален гост в следващото издание на „Модерно” по bTV ще бъде чаровната актриса от „Стъклен дом” Деси Бакърджиева, която ще се завърне в култовия сериал следващия понеделник. Тя ще сподели, че за нея няма по-важни неща от семейството и любовта към ближния, ще разкаже как успява да мотивира дъщеря си да печели олимпиади по математика и какви жертви ѝ се е налагало да прави.

След като наскоро Световната здравна организация класифицира любовта като болест, тя се оказа в една компания с алкохолизма и клептоманията. Официалните симптоми са натрапчиви мисли за друг човек, самосъжаление, повишено чувство за собствено достойнство, неспокоен сън и безсъние. Как хората могат да се справят с тази болест, ще стане ясно в предаването утре, от 11:00 часа, по bTV.

Сидония Радева, която стана победител в първото за България телевизионно кулинарно състезание Lord of the Chefs, ще даде оригинални идеи за приготвяне на изкусителен десерт за любимия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Модерно

„Модерно” се завръща в ефира на bTV с Галена без дрехи

Христо Гърбов в „Модерно” на 3 март по bTV

Радина Кърджилова и дъщерята на Христо Стоичков – Михаела - в „Модерно”

Алекс Раева и Спенс за секса на първа среща - в „Модерно"

Фолк певицата Андреа и всичко за спалнята - в „Модерно”

В програмата: